Už " Motorola Moto G7 Žaisti Atveju, MOTO P40 Dangtelį, Apversti Piniginė PU Odos Telefoną Atveju Moto G7 Plius G7Plus G 7 MOTOG7 Galia

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.21

Dalintis

Apie prekę

Pagrindinis Bruožas 【Dovana】Sekti mūsų parduotuvėje, Kaip ir mūsų Produktus , Staigmena, Dovana nemokamai

1-Puikiai dizaino ir tiksliai atitinka jūsų telefone

2-Prabanga Derliaus Odos Mados Litch Modelis Piniginės Stilių atveju, pagaminti iš 100% nauji aukštos kokybės sintetinės odos ir minkštųjų tpu,labai patvarus.

3-Tikslioji cut-out, siekiant užtikrinti visišką prieigą prie visų uostų, mygtukai, ir telefono funkcijas.

4-Magnetinis Fli p Dangtelis , Patogus naudoti Kasdien !Patvarus Sintetinės Odos Dėklas Dangtis, paprasta ir madinga !

5-Stovėti Funkciją, Atveju, hands free vaizdas, ir kredito kortelių lizdai atlikti jūsų asmeninius poreikius,Ar įdėti savo telefono darbastalyje, skirtas peržiūrėti vaizdo įrašus ar filmus, ar atlikti savo telefono išorę, šiuo atveju bus puikus pasirinkimas.

DUK

Q: ji palaiko belaidį krovimą?

A: Sveiki, Ačiū už jūsų dėmesį į mūsų produktas, šiuo atveju, gali dirbti su belaidžio įkrovimo už jūsų originalaus Kabelio.Ačiū

Q: Kaip aš pasirinkimas, modelio numerį?

A: Sveiki , Ačiū už jūsų dėmesį į mūsų gaminys, už šį įrašą , mes sąrašą daugelis modelių numerius pasirinkimas ,u? spustel? kite modelio numeris, žemėlapiai, kaip jūsų telefono modelio numeris atlikti užsakymą.

Q: Kiek dieną mes gauname po žaidimo tvarka ?

A: Kaip įprasta , po u žaisti tvarka , mes laivas jį per 3 darbo dienas , Skirtingų šalių, skirtingų laivybos laikas , daugiausia laivybos laikas yra 15-45 darbo dienų .

Kelių Spalvų

Prekės Ženklo Istorija

Shenzhen Tuke Technology Co., Ltd specializuojasi 3C mobiliųjų telefonų priedai produktų ir Pačių mūsų Prekės ženklo "TUKE" nuo 2016 m.Mes skirta suteikti vartotojams daugiau profesionalių, aukščiausios kokybės priedai.Mūsų Produktai buvo parduodami pasaulio .mes siekiame suteikti daugiau puikių prekių ir aukščiausios kokybės paslaugas visiems klientams, Jūsų pasitenkinimas yra geriausias paskatinimas mums.Jūs Kviečiame Į Paklausimus Arba Apsilankyti Mūsų Parduotuvėje.

Žymos: motorola g 5g plius, telefono atrakinimas, atveju, jei motorola moto g8 galia, atveju motorola e7 plius, motorola moto g8 folija, moto e6 žaisti atveju, byla moto g9 žaisti, byla moto g8 galia, atnaujinti, roko moto g7 atveju.

Charakteristikos

Dizainas Verslas
Tipas Flip Case
Dydis Celular Fundas
Retail Pakuotė Taip
Funkcija Antidetonaciniai
Prekės Pavadinimas TUKE
Savybės Litch Modelis Apversti Odinis Dėklas
Suderinamos Prekės "Motorola"

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Už

Už " Motorola Moto G7 Žaisti Atveju, MOTO P40 Dangtelį, Apversti Piniginė PU Odos Telefoną Atveju Moto G7 Plius G7Plus G 7 MOTOG7 Galia

Panašūs produktai: