DHL 1000pcs paketų prižiūrėtojų raktinę Dovanos Graviruotas Ratai Saugaus man Reikia Tu Čia Su Manimi Keychain Poros Vaikinu, Mergina lauko Key Chain

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€431.64

Dalintis

Apie prekę

Kiekis(vnt.): 1000

Raktų Žiedas Dia: 30mm

Pakabukas Dydis: 37*11mm

Metalas Spalva: Sidabrinė

100% brand new ir aukštos kokybės.

Bauda kūrinys, patrauklios išvaizdos.

Atsparumas korozijai, atsparumas dilimui.

Jokių deformacijos, nr. spalvos.

Lengva naudoti ir patogu nešiotis.

Elemento tipas: Automobilių Raktų Grandinės

Stilius: Kūrybos, Mielas, Mini,Pritaikyti

Tai maža dovana, skirtas padaryti staigmena savo draugams ir šeimos nariams.Padaryti jūsų nuotaika daugiau maloni ir savo gyvenimą geriau.

Pastaba:

1. Dėl vertus, matavimo, ten yra dydis klaida apie 1-2 mm.

2. Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi.I f turite kitų klausimų, prašome susisiekti su manimi.Geriausia nori!

3. Realios foto imtis Mobiliųjų telefonų, tikrasis vaizdas ekrano poveikį, graviruotas, kuriuos electroplate, aišku šriftą.Aukštos kokybės produktas.

Komplektą Sudaro: 1 x Keychain

Po užsakymą : Jei norite maišyti spalvas, prašome pranešti pardavėjui spalva jums reikia;jei ne,turės nuspręsti, kaip pardavėjo atlygį Kokybės Garantija : Vienerių metų Garantija(ne įskaitant komponentus).Prekės gali būti grąžintos remonto per 1 metus nuo tos dienos, kai jūs gaunate savo prekes.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimas prekių tinkamą pakuotę.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinti laivyba išlaidos ir draudimo.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prieš grįžti.jei atitinka pacakge sunaikinta, kai gausite prekes.jei rasti prekes neveikia ,prašome susisiekti su express " kompanija, Pirmą Kartą.ir gauti "prekės skaldytų įrodymas ducuments" ir "klausimas numeris", tada gali gauti kompensaciją iš express " kompanija ,tuo tarpu,galite atsiųsti atgal skaldytų prekės atgal paštu, aš pakeisti nauji arba pataisyti,aš mokėsiu grąžinimo, laivybos mokestis ) jokių problemų,prašome siųsti atgal paštu,nereikia vertei apskaičiuoti kompensacijos Atsiliepimai : gavę jūsų prekę, prašom palikti atsiliepimą apie mus.Neigiamų atsiliepimų nėra išspręsti visus pagrindinius klausimus.Jei turite problemų, Prašome Susisiekti su mumis el. paštu pirmas, ir suteikia mums galimybę pagrįstai ištaisyti per protingą laiką.Mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu, ir mes visuomet pasirengę dirbti dalykus.Susisiekite su mumis(WW) : Dėl tam tikrų nekontroliuojamų veiksnių, elementas gali būti sugadinta siuntimo metu.Jei jums gauti skaldytų prekei, Prašome Susisiekti su mumis pirmą, mes ištirti ir pakeisti, jei turite kitų klausimų, prašome elektroniniu paštu mums.Mes atsakysime per 1 darbo dieną ar mažiau.Prašome nurodyti prekės numerį arba užsakymo numerį visų pranešimų.

Žymos: ratai saugus aš tave myliu key chain, vaikinas keychain, skristi saugiai, flyangel, tėtis dovana, ratai saugaus man reikia tavęs, vaikinas paketų prižiūrėtojų raktinę, vairuoti saugiai, ratai saugaus man reikia tu čia su manimi, ratai saugaus man reikia tu čia su manimi keychain.

Charakteristikos

Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai
etiketė 10026683
weigt 0.013 kg
Kilmės KN(Kilmės)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 15cm x 5cm (3.94in x 5.91in x 1.97in)
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Prekės Pavadinimas stictech
Bauda ar Mados Mados

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

DHL 1000pcs paketų prižiūrėtojų raktinę Dovanos Graviruotas Ratai Saugaus man Reikia Tu Čia Su Manimi Keychain Poros Vaikinu, Mergina lauko Key Chain

DHL 1000pcs paketų prižiūrėtojų raktinę Dovanos Graviruotas Ratai Saugaus man Reikia Tu Čia Su Manimi Keychain Poros Vaikinu, Mergina lauko Key Chain

Panašūs produktai: