Nauja Išpardavimas
Dekoravimo meno dovana amatų Modernių namų mėgėjams meilužis keramikos apdaila amatų vestuvių dovanos, namų dekoracijos Padidinti

Dekoravimo meno dovana amatų Modernių namų mėgėjams meilužis keramikos apdaila amatų vestuvių dovanos, namų dekoracijos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€56.48

-21%

€72.41

Dalintis

Apie prekę

prekės informacija

scf89c8eebebb7093dda1220a89b8a99c

jenos . 32.00

jenos . 88.00

jenos . 136.00

perteklius : 8 valandos 23 taškų

sekundžių pradinė kaina : 256 juanių sutaupote : 30 juanių Paketas : 226.00 juanių

ecf89c8eebebb7093dda1220a89b8a99c

: aukštos temperatūros keramikos mėgėjai apdailos intymi meilužis keramikos apdaila amatų vestuvių dovanos

: 18 8 41cm

: 1.620 kilowgram

: aukštos temperatūros keramikos

: burbulas krepšiai + floorcloth + putplasčio dėžutę

: jiangxi jingdezhen

iškilmingai pareiškia :

1 , parduotuvė visą vaza , nereikia amatai pagrindinės plokštės ir dovanų dėžutė ( išskyrus atvejus, turi specialios ) , knygų parduotuvė neprivaloma !

2 , rankų darbo gaminių , nuotraukos , formos , dydžio ir spalvų niuansų yra , normalus su ranka amatų unikalumą !

3 smulkintų tai , transporto atsakingas nemokamai , nereikia dishonoring !jei yra, nedelsdami susisiekite su mumis !

sudėtiniai, : apie

sudėtiniai, nes problema ne onecan išvengti , jei spalva labai griežtas žmogus, prašome atsargiai apsvarstyti !knygų parduotuvės prekių 100 .visos prekės detalus matavimas , medžiagų ir prekių aprašymas .

apie transporto ir :

1 , keramikos transporto , pakavimo sunku yra daugiau drabužių prekių, kaip antai , todėl jos su drabužiais ir visų rūšių nereikia bay11 prekių palyginamumo .bendrovė pagal kaina, faktiškai sumokėta-iki kelių vienetų prekių siųsti taupyti

2 Trapi , pakuotės laiko , siekiant užtikrinti, kad jūsų produktas transporto saugos , knygų parduotuvė nebuvo pažadą mokėjimo pačią dieną pristatymas , bendrieji ne vėliau kaip po apmokėjimo 24 - 72 valandų pristatymas per , ypatingais atvejais atidėti , " ll laiku su jumis laikinai nereikia priimti bet kokios formos atvykimo vienetų .

3 , bendrovė nepriklausomų pirkėjų ir pardavėjų trečiasis asmuo , pardavėjų jo elgesio nėra .mes stengiamės viską gali padaryti prekių laiku , betimes ragino sekti , ir pagal klientų atsiliepimai padarinių , bet negaliu garantuoti konkrečios viena diena, pristatymo laikas , asmenų ar darbuotojų kokybę .ačiū andappreciate ir paramos .

dilapidation : apie

knygų parduotuvė įsipareigoja transporto nulio lūžimo , vyksta į klientų aptarnavimo interesų, kaip didžiausios aplinkybes , kai atrodo, transporto avarijų žala ar jūsų pasipiktinimo, bet ir interrogative , niekada nedvejodami pirmą kartą knyga parduotuvė , mes stengiamės užtikrinti savo interesus ir nuoširdūs jūsų problemų sprendimas .pvz.: kelyje sugenda situacijos , prašome pasirašyti po ldquo . 24 val. per rdquo .atsiųskite mums nuotrauką lūžimo , 2 dienų nemokamai išsiimti numatytasis ! ( jei ne išduodami į dilapidation )

apie : trūkumas

keramikos amatai visus gamybos srautų decumbens yra rankų darbo, todėl , " ll turi keletą trūkumų .tačiau parduota produktų trūkumas yra keramikos paskelbtas tarptautinis eilutės intervalą tema ( tris, ne daugiau kaip mm, juoda pinhole .tai taip pat dirbtinės keramikos ir mechanizmas technologija svarbus skirtumas , patvirtinu .prabanga ( amatų, išskyrus atvejus , pvz., produktas taip pat turi interrogative , prašome referrence klientų atsiliepimai )

jei ten subjectdiscussion , klijuoti nešališkumo ir racionalumo , su savo draugišką išspręsti !

Žymos: vištienos saugojimas, nerimauti, papuošalai plieninės vielos, apyrankė elastiniai siūlai, klijai pamušalu heatshrink, įtampos laidus, vario viela, aliuminio viela, geležies lydmetalis, Kabliuko dydis.

Charakteristikos

Medžiaga Vario

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dekoravimo meno dovana amatų Modernių namų mėgėjams meilužis keramikos apdaila amatų vestuvių dovanos, namų dekoracijos

Dekoravimo meno dovana amatų Modernių namų mėgėjams meilužis keramikos apdaila amatų vestuvių dovanos, namų dekoracijos

Panašūs produktai: