4035 3D Grammer simboliai Veiksmažodžio ir Daiktavardžio montessori medžiagų mokykla uždirbti mediniai baby vaikų ankstyvasis ugdymas švietimo medienos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€25.74

Dalintis

Apie prekę

Pavadinimas : 3D Grammer simboliai Veiksmažodžio ir Daiktavardžio

Medžiaga:medžio masyvo rutulio ir piramidės

Šį rinkinį sudaro medinis padėklas ,medinis rutulio ir piramidės

1 medinis padėklas su 2 3D Grammer simboliai Veiksmažodžio ir Daiktavardžio

Kodėl verta rinktis mus?

1,mes siekiame, kad mūsų geriausi paklusti montessori taip,kad medžiagų tiksli ir lengviau naudoti.

2,mes montessori medžiagų, daugiau nei 10 metų,bendradarbiavo su Daugeliu montessori ekspertai,montessorians ir mokytojai,jie visada padės mums pagerinti kokybę ir aptarnavimą.

3,Mes rūpinasi safty labai daug,mūsų medžiagos yra gerai su EN71 ;ASTM F963,ST 2002 ...ir t.t žaislų saugos stovėti.

4,naudojame gerą medžiagų ir dažų,pavyzdžiui, rožinės bokštas,mes naudojame buko medienos ne bosas medienos arba vietos kietos medienos,kaip vienas ekspertas pasakė mums, rožinė bokštas ne tik palyginti dydis bet ir svoris, kietos medienos yra heaiver svorio, todėl vaikai gali jaustis apie svorio mažų vnt.

5,Esame professional OEM gamyklos,siekiant pristatyti greitai,mes jau dauguma medžiagų sandėlyje,jeigu jūs visą saler,mes paprastai pristatyti savo užsakymą mėnesį laiko,jei esate mokyklą ar šeimos,mes paprastai pristatyti užsakymą, 1 savaitę laiko.matyti prekes galite užsisakyti.

6,mes mylime vaikus ir pasaulyje,mes norime, kad vaikai būtų išsilavinę ir pasaulyje būtų geriau .

Mūsų medžiagą ok su Europa/JAV/Japonija saugos stovi.pastaruosius bandymus EN71;ASTM-F963 ar ST2002.jūs galite susisiekti su mumis dėl bandymo ataskaitos.

Mes OEM gamykloje gaminama daug visai salers,mes jau Montessori materal daugiau kaip 10 metų .mūsų medžiagos yra populiarus Europoje ir JAV.

mes buvome per daug užsiėmę, kad darbas B, C,verslo, nes vis daugiau ir daugiau mokyklų/šeima nori pirkti tiesiogiai iš mūsų,dabar mes stengiamės dėl Taiji.lt.tai per daug darbo, įkelti produktus, mes to negalime padaryti netrukus,bet mes turime visą spektrą montessori medžiagų,jūs galite susisiekti su mumis dėl kainoraščiai.

Mes esame įsikūręs Ningbo-labai geras uostamiesčio netoli Rytų jūra.tai yra labai convinent pristatant prekes visame pasaulyje jūra/oras ar išreikšti.prašome nesijaudinkite apie pristatymą ir dokumentus.krovinių rodyti Taiji.lt yra už vieną rinkinys express, jei užsakymas didelis kiekis,taip pat galime pasirūpinti, jūrų ar oro transportu,bus daug geresnę kainą.prašome nedvejodami kreipkitės į mus, jei jums užsisakyti daugiau.daugiau pristatytas pigiau kaina už kiekviena KG.

Kaina internete yra tik produktus,ar ne, įskaitant PVM.

Žymos: keramikos ritės, shimano tld, žvejybos susukite voleliu, ežero ritės, riobi, masalą šamas, žuvies vyniotinis, jeep sachara, emerillon, shimano ultegra 5500 xtd.

Charakteristikos

Amžius 2-4 Metai
Įspėjimas ne gerai su vaikais iki 3 metų
Modelio Numeris 4035
Medžiaga Mediena
Prekės Pavadinimas ENCI
Lytis Unisex
Savybės Švietimo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4035 3D Grammer simboliai Veiksmažodžio ir Daiktavardžio montessori medžiagų mokykla uždirbti mediniai baby vaikų ankstyvasis ugdymas švietimo medienos

4035 3D Grammer simboliai Veiksmažodžio ir Daiktavardžio montessori medžiagų mokykla uždirbti mediniai baby vaikų ankstyvasis ugdymas švietimo medienos

Panašūs produktai: