Elektronikos USB Bluetooth 5.0 Garso Siųstuvas-Imtuvas, Adapteris, Skirtas TV PC Automobilių AUX Garsiakalbis Nešiojamų Garso ir Vaizdo Belaidžio ryšio Adapteris

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.79

-45%

€1.45

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Savybės:

1. Šis nešiojamas ir lengvas belaidis garso siųstuvas ir imtuvas yra ideali belaidžio "Bluetooth" garso perdavimo sprendimą kiekvienoje situacijoje ir naudoti.

2. Siųstuvas režimas: Belaidžiu būdu perduoda garsą iš ne Bluetooth, TELEVIZIJA, namų stereofonine sistema arba CD grotuvas, "Bluetooth" ausines arba garsiakalbį.

3. Imtuvo režimas: Belaidžiu būdu perduoti garsą iš "Bluetooth" funkciją palaikantį telefoną, planšetinį kompiuterį su "bluetooth" arba kompiuterį su "bluetooth" kabeliu stereo, garsiakalbiai arba ausinės.

4. Šis produktas yra suderinamas su dauguma "Bluetooth" protokolo produktų pateikimo į rinką, su maža išėjimo uždelsimo ir stabilių rezultatų.Plačiai naudojamas kompiuteris / nešiojamas / tablet / home stereo system / laisvų rankų įranga / smart phone / MP3 grotuvu ir CD grotuvas, ir pan.

Modelis: BT600

Technologija: BT5.0, AVRCP (imtuvo režimas) tik, A2DP

Veikimo diapazonas: maks. 10 m / 33 pėdų (kai nėra kliūties)

Porą pavadinimas (gavimo režimas): BT600

Siųstuvas režimas: raudona LED lemputė

Imtuvo režimas: mėlyna LED lemputė

Gaminio dydis: 32MM*17MM*10MM

Svoris (neto svoris): 15g

Techniniai duomenys:

Instrukcijos:

1. Režimo perjungimas:

A. Pirmo kištuko produktą į USB sąsaja 5V išėjimo įtampa.

B. numatytasis darbo režimas mašina yra siųstuvo režimą po to, power-on.

C. Paspauskite ir palaikykite šoninį mygtuką produktų už daugiau kaip 3 sekundes, kad įjungtumėte į imtuvo režimą, ir tada paspauskite ir palaikykite, jei norite grįžti prie siųstuvo režimu.

2. Porą ir veiklos metodai:

A. Imtuvo režimas: mėlyna kontrolinė lemputė rodo, kad jis perėjo gauti režimu.USB šio produkto yra naudojami elektros energijos tiekimui, ir gali būti prijungtas į bet kurią USB sąsaja su 5V išėjimo, pvz., mobiliojo telefono įkroviklis, mobiliųjų maitinimo ir pan.Rasti porą pavadinimas BT600 "Bluetooth" parametrai jūsų telefone.Mėlyna LED yra visada po suporavus prietaisus.Paleisti garso failus į savo telefoną, naudokite 3,5 mm garso kabelis prijungti garsiakalbiai, automobilių garso Aux uosto ir ausinės ir kiti Bluetooth-nemokama įrenginiai.

B. Siųstuvas režimas: raudona kontrolinė lemputė rodo, kad jis perėjo į siųstuvą režimu.USB produktas yra naudojamas dėl elektros energijos tiekimo ir gali būti prijungtas į bet kurią USB sąsaja su 5V išėjimo.Starto režimą, produktas bus automatiškai ieškoti kitų "Bluetooth" prietaisų priėmimas, kad buvo įjungtas (pavyzdžiui, "Bluetooth" laisvų rankų įranga, "Bluetooth" garsiakalbį, "Bluetooth" imtuvo ir kt.).Naudoti 3.5 mm audio kabelį prijunkite prie prietaiso su garso išvesties kaip antai TELEVIZORIŲ ar kompiuterį.Šiuo metu, garso išvesties įrenginio yra belaidžiu būdu perduodami per produktas, į priėmimo įrenginį, pvz., "Bluetooth" garsiakalbį arba "Bluetooth" laisvų rankų įranga.

Pakuotė:

1 x "Bluetooth" 5.0 Garso Siųstuvas/Imtuvas, Adapteris,

1 x 3.5 mm, dvigubos galvos audio kabelis

1 x Kinų ir anglų kalbomis instrukcijos

Žymos: b "bluetooth" garsiakalbis, ipx5 garsiakalbis, signstek fm siųstuvas, "bluetooth" auksas, mėlyna "bluetooth" televizija, 4k tv, "amazon" bluetooth " nešiojamieji garsiakalbiai, alloyseed "bluetooth", audio "bluetooth" siųstuvas, televizijos, male aux "bluetooth".

Charakteristikos

Sąsaja 3.5 mm
Modelio Numeris BT600
WIFI Standartą NĖRA
Sertifikavimo CE
Funkcija NĖRA
Garso Takelio 5.1
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas digrepair
Kiekis GARSO
Pakuotė Taip
Parama AAC No
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Paramos Apt-x No
Parama Atminties Kortelės Taip
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Elektronikos USB Bluetooth 5.0 Garso Siųstuvas-Imtuvas, Adapteris, Skirtas TV PC Automobilių AUX Garsiakalbis Nešiojamų Garso ir Vaizdo Belaidžio ryšio Adapteris

Elektronikos USB Bluetooth 5.0 Garso Siųstuvas-Imtuvas, Adapteris, Skirtas TV PC Automobilių AUX Garsiakalbis Nešiojamų Garso ir Vaizdo Belaidžio ryšio Adapteris

Panašūs produktai: