2017 Brandnew Oksfordo Audinys Automobilių Sėdynės Padengti Vandens įrodymas Pet Automobilių Sėdynės Padengti Šuo, Katė Mažylis Sėdynė, Kilimėlis, Antklodė, Mėlyna Raudona Mėlyna

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.97

-11%

€5.64

Dalintis

Apie prekę

2017 Brandnew Oksfordo Audinys Automobilių Sėdynės Padengti Vandens įrodymas Pet Automobilių Sėdynės Padengti Šuo, Katė Mažylis Sėdynė, Kilimėlis, Antklodė, Mėlyna Raudona Juoda Savybės: Pagaminti iš puikios Oksfordo audinys, atsparus vandeniui, netoksiškas, patvarus naudoti.Jus sėdynės švarios ir be naminių gyvūnų kailis ir išmatų.Tai copilot sėdynės padengti, kad jūsų augintinio pagal jūsų akyse.Ypač tinka mažoms ir vidutinio Dydžio šunys naudoti.Gali būti plačiai naudojamas jūsų automobilyje, sofa-lova, namų, daug kitų vietų.Specifikacijos: Spalva: Juoda / Raudona / Mėlyna (Pasirinktinai) Medžiaga: Oksfordo Audinys Prasidėjusios Dydis: 106 * 46.5 cm / 41.73 * 18.31 in (L * W) 1 * Pet Automobilių Sėdynės

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei galite\'t kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis.ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

9. Jei norite pasirinkti, express pristatymas ji, mes turime imti iš jūsų laivybos mokestis. (Pvz.: EMS, DHL, " fedex, TNT)

Mes stengiamės suteikti jums geras laivybos paslaugos.

Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietinių tradicijų ir vietą po pristatymo ar oras, nuotolinio vieta jūsų viešnagę.

taigi, kai kurie sklypai bus atidėtas arba prekės brokened, bet nesijaudinkite apie tai, jei tai atsitiko pls susisiekti su mumis pirmą, mes susidoroti su juo, Jei jūs ne gauti sklypo iki laiko pabaigos, nedelsdami susisiekite su mumis, mes susisieksime su kinija paštu, siekiant patikrinti, ar jis ir tada suteikti jums patenkinti sprendimas

Mes bus padengti nuostoliai, jei sklypas prarado arba prekės brokened dėl laivybos būdas, todėl pls susisiekti su mumis, jei tai atsitiko, Jei gausite klaidingą objektą, arba jūs ne taip, kaip prekė, ar galite gauti gaminius su trūkumais, derinimo, pls susisiekti su mumis iš karto.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMA.gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.ARBA.galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Taiji.lt!

Žymos: automobilių sėdynės, antklodė, kelionės, automobilių sėdynės armset, automobilių sėdynės, antklodė, etsy, languotas automobilių antklodė, automobilių sėdynių gobeleno, vaikiška automobilinė kėdutė antklodė, modelis su gobtuvu automobilio sėdynės antklodė, šuo laikiklių automobilio sėdynės antklodė, bobono automobilio sėdynės antklodė, senovinių automobilių antklodė.

Charakteristikos

Elemento Ilgio 106cm
Spalvos Juoda,Raudona,Mėlyna
Mfg Serijos Numeris Sėdynės Dangtis
Medžiagos Tipas oksfordo audinys
Elemento Plotis 46.5cm
Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Automobilio Markė Universalus
Prekės Pavadinimas YANG MEI LING
Prekės Svoris 0.1kg
Elemento Aukštis 2cm
Nustatyti Gabalas 1

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2017 Brandnew Oksfordo Audinys Automobilių Sėdynės Padengti Vandens įrodymas Pet Automobilių Sėdynės Padengti Šuo, Katė Mažylis Sėdynė, Kilimėlis, Antklodė, Mėlyna Raudona Mėlyna

2017 Brandnew Oksfordo Audinys Automobilių Sėdynės Padengti Vandens įrodymas Pet Automobilių Sėdynės Padengti Šuo, Katė Mažylis Sėdynė, Kilimėlis, Antklodė, Mėlyna Raudona Mėlyna

Panašūs produktai: