100vnt / daug bižuterijos versija iš populiariausių kaklo-šviesos elementas karoliai mergina daugiasluoksnė pilnas kaklo grandinės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€112.10

Dalintis

Apie prekę

Kviečiame atvykti į mūsų parduotuvę užsakymą.Dauguma produktų parduotuvėje yra sandėlyje.Mes pasirūpinsime, pristatymo kuo greičiau pateikti užsakymo.Jei kai kurie stiliai yra ne rasti, galite susisiekti su mūsų darbuotojai tiesiogiai, ir jis gali suteikti kaina tyrimą pristatymo dieną, tikiuosi, kad ilgalaikis bendradarbiavimas yra laimingas!!!!!!

Nuotrauka ekranas

Svoris: 17.3 g

★★★ ★★★

1, didmeninė pirkimo suma yra didesnė nei 50 juanių, arba daugiau kaip 3 gabalus, paramos mišrios partijos (bendras kiekis nėra ribotas, t. y. visiškai 50 juanių taip pat gali).

Tai rodo, kad visi stiliai, kurie gali būti fotografuojami, yra akcijų, bet dėl daugelio stilių, tačiau gali būti ir trūkumas, bet ne laiku pašalinti iš lentynų.Jei trūksta suma sudaro 3% užsakymą, prekės bus pristatytos tiesiai.Gavęs prekes pirkėjas gali kreiptis dėl grąžinamųjų išmokų už trūkumas dalis.Jei trūksta suma yra mažesnė nei 3%, atskiras pakeitimas bus atliktas.Jūs galite paprašyti pakeisti arba prašyti grąžinti pinigus per ateinančius tvarka.Jei yra kokių nors nepatogumų, prašome suprasti:)

Patarimas: jei jūs nesuprantate, arba reikia žinoti ir kita informacija, prašome kreiptis tiesiogiai į mus, mes pasistengsime atsakyti jums išsamiai.

2. Apie daiktų grąžinimo ir keitimo: nes produktas yra suvokimo vartojimo prekių.Kai kurie žmonės patinka, bet kitiems tai nepatinka.Jei tai ne kokybės problema, tai nėra būtina grąžinti arba pakeisti prekes.Negalima grąžinti ar pasikeisti produktus įsigijo pirkėjas tik todėl, kad jiems tai nepatinka, skirtumas yra per didelės, kokybė per prasta, skaičius žiedai yra per mažas arba per didelis, jis nėra patenkinamas, ar tai ne taip gerai, kaip tikėtasi.Prašome kruopščiai galvoti prieš perkant.Papuošalai yra su trūkumais, ne kaip pagrindas grąžinti.

3. Po pardavimo: jei pirkėjas gauna prekes su kokybės problemų, kurios turi įtakos dėvėti.Prašome susisiekti su mūsų aptarnavimo po pardavimo laiką ir pateikti nuotraukas, blogas prekes, po pardavimo, klientų aptarnavimas.Mūsų klientų aptarnavimo duos jums priimtino atsakymo kaip galima greičiau.

4. Kita:

● Po to, kai klientas gauna prekes, prašome atidaryti prekes apžiūrėti prieš kurjerio.Jei prekės buvo pasirašytas, tai rodo, kad kokybė ir kiekybė prekės yra visos baudos.Be grąžinti arba pakeisti reikalavimai yra priimtinas.Jei sklypas yra sugadintas ar kiekis neatitinka sąrašą, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau, prieš kurjerio, ir tegul kurjeriui nurodyti padėtį gavimą.

● Jeigu turite kokių nors kokybės problemų-per tris dienas nuo tos dienos, prisijungti, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes suteikiame jums atsakyti grąžinimo ir keitimo.Jei kokybė yra ne problema, negalima grąžinti arba pakeisti prekes.Jei jums nepatinka kokybė, negalima grąžinti ar pasikeisti prekes tiesiog todėl, kad jums nepatinka tai ir nuotrauka yra per daug skirtingi, ar ne taip gerai, kaip tikėjotės; &Tačiau, jei rūdžių, dažų, gręžimo ir kitos objektyvios kokybės problemų, jie bus grąžinti ir pakeisti

● galimas problemas, arba keičia kursą sandorio, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo laikas palengvinti sklandų eigą, operaciją, nereikia komentaras ne bus.

Nuotraukos: 100% realių nuotraukų parduotuvėje.

Pakuotė: kiekvienas iš mūsų produktai yra atskiras pakuotės maišelis (PP maišelis)

★★★ Papuošalų priežiūra ir dėvėti atsargumo priemonių, ★★★

Žymos: necklac, aukso grandinės, grandinės spalva, populiariai, bubble wrap žaislas, linijos pakabukas, lova queen, veido pudra bronzer, mėlyna bubble wrap, grandinės kilpa.

Charakteristikos

Lytis MOTERIS
Stilius Madinga
Grandinės Tipas O-grandinės
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas Aliuminio lydinio
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Elemento Tipas Karoliai
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

100vnt / daug bižuterijos versija iš populiariausių kaklo-šviesos elementas karoliai mergina daugiasluoksnė pilnas kaklo grandinės

100vnt / daug bižuterijos versija iš populiariausių kaklo-šviesos elementas karoliai mergina daugiasluoksnė pilnas kaklo grandinės

Panašūs produktai: