Harajuku Mada Moterims Punk Grandinės Diržo Reguliuojamas Juoda Vienu Žiedu Įvorės Metalinės Sagties Odinis Juosmens Juostos Apdailos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.44

-49%

€16.55

Dalintis

Apie prekę

Gerbiami klientai,

mes specializuojamės gaminti aukščiausios kokybės diržas, straipsniai,nekilnojamojo stuff.Mūsų kokybė yra geresnė nei kitų pardavėjas, ir mes siūlome 2 metų garantija.Prašome susisiekti su mumis, jei prekę turime kokių nors problemų, kai jūs gaunate jį ,mes jums geriausias sprendimas.Galime atsiųsti jums naują vieną, jei prekę turime problemą.

Gerbiami pirkėjo,mes priimame mažmeninė,didmeninė prekyba,dropshipping tikimės, kad jums patinka mūsų paslaugų,ačiū visiems pirkėjas.

Produkto informacija

Stilius:Punk diržas

Dydis:

diržo ilgis:100 cm ,diržo plotis:3.8 cm

Medžiaga:dirbtinė oda,lieti

Pakuotė:Opp krepšys

PASTABA:Rankinis matavimas, gali būti šiek tiek klaidų, dėl skirtingų monitorių, rodomų spalvų gali būti įvairių

Q&A

1.Q: Kai yra mokėjimo po mokėjimo?

A:Mokėjimai paprastai išduodama per 1-5 dienomis, bei švenčių ar specialių oro pristatymo laikas yra atidėtas, atitinkamai.

2.Q:Kai aš galiu gauti prekes?

A:Paprastai, gautos prekės per 15-60 dienų, ir pristatymo laikas yra įvairių logistikos metodai yra skirtingi.Mūsų pirkėjams yra prieinama per 30-45 dienas.Šventės bus atidėtas, jei turite kokių nors logistikos problemos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.

3.Q:Ką daryti, jei turiu problema su prekes gavau?

A:Jei prekės yra pažeista ar yra kokybės problemą, prašome, atsiųsti mums nuotrauką problemos prekes ir mes išsiimti arba grąžinti už jus, jei mes patvirtina, kad jis yra mūsų priežastis.

4.Q:Kiek galiu pirkti su nuolaida?

Prašome susisiekti su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainą, remiantis kiekis įsigysite.

Žymos: black įvorės diržas, gt lipdukas, bronzos juosmens grandinės diržo, targeta de vaizdo 2gb, harajuku juosmens diržas, harajuku kelnių diržas, diuble įvorės diržas, diržo kilpa, truelove reguliuojamas diržas, moteriški stilistas diržas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
spalva Juoda
Diržo sagties forma Aikštė
Modelio Numeris GT-0034
populiarus elementai Punk
Ilgis 100cm
Modelio Tipas Kietas
Diržo kilpos Vieno rato
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Lytis MOTERIS
Sagties Ilgis 3.8 cm
Diržai Medžiaga PU
Tvirtinimo būdas Sagtis
Sagties Plotis 4.5 CM
Stilius Mados
Medžiaga Dirbtinė oda
Diržo plotis 3.8 cm
Diržo Sagtis Medžiaga Metalo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Harajuku Mada Moterims Punk Grandinės Diržo Reguliuojamas Juoda Vienu Žiedu Įvorės Metalinės Sagties Odinis Juosmens Juostos Apdailos

Harajuku Mada Moterims Punk Grandinės Diržo Reguliuojamas Juoda Vienu Žiedu Įvorės Metalinės Sagties Odinis Juosmens Juostos Apdailos

Panašūs produktai: