Dirbtiniais Kailiais, Avikailio Kilimų Kilimėlis, Kambaryje Sofa-Lova Plaukuotas Gauruotas Grindų Kilimas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.58

-45%

€10.15

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

Puikus Medžiaga - dirbtiniais avikailių kailio kilimai, jos puikus elastingumas ir utilizavimo pajėgumų užtikrinti nekilnojamojo avikailio kailiniai pasiekti puikių tekstūros ir rankų jausmas.

Itin Minkštos Kailio Kilimėliai Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, todėl jis gali atnešti jums labiausiai patogus touch.Puikus, itin storas dirbtiniais kailiais suteikti jums itin minkštos prabangos touch jausmas.

Ne slydimo Kilimėliai - Ne-slidus natūralios odos pagrindo konstrukcija yra medinė arba kitos medžiagos, grindų dangos, ir ji nejuda, ne visi.Padailinti savo kambarį ir sukurti patogūs nusileidimo vietoje su šiuo premium dirbtiniais avikailių kailio kilimas.

Puikus Dekoro Namuose kilimas yra paprastas būdas papuošti jūsų sofa-lova, gyvenamasis kambarys, miegamasis ar vaikų kambarys, išlaikyti šiltas per šalta žiema bet kokiu oru ir labai dekoratyvinis kilimėlių už bet kokią erdvę.

Lengva Plauti - Plauti ant dirbtiniais avikailių kailio nuplauti ciklo žemoje temperatūroje skalbimo mašina arba rankomis, pageidautina ne šilčiau nei 30 laipsnių, ir sausas jį į orą.

Dydžių Lentelė:

Dydis: 60x90cm / 23.62x35.43inch

Kailinių Ilgis: 6cm / 2.36 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Pūkuotas Kilimas

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Žymos: kailio kailiniai, kailio kailiniai moterims, kailio moteris, kailis dirbtiniais kailiais, patalpų kilimų, 80 kilimų, žemės sauskelnių maišas, vaisių kilimas, avikailio kilimų, medvilnės audinys krepšys, piniginė, mobiliojo telefono.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dirbtiniais Kailiais, Avikailio Kilimų Kilimėlis, Kambaryje Sofa-Lova Plaukuotas Gauruotas Grindų Kilimas

Dirbtiniais Kailiais, Avikailio Kilimų Kilimėlis, Kambaryje Sofa-Lova Plaukuotas Gauruotas Grindų Kilimas

Panašūs produktai: