4K HD "Mobiliojo Telefono vaizdo Kameros Lęšis Profesionalus 100mm Super Makro Vaizdo Mastelio keitimo objektyvas, skirtas "iPhone" X "Samsung" Xiaomi Universalios

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€15.47

-30%

€22.42

Dalintis

Apie prekę

Ypatybė:

1.Maži dalykai su išplėsta informacija,zoom mažų dalykų, padidinti laimės gyvenime.Ir 4K Aukštos rezoliucijos vaizdą,increedible grožio smulkių detalių

2.Su 100mm macro objektyvas yra sukurtas su didele anga, kad tašką, šviesos, atrodo, beveik apvalios, suliejimo efektą, ir tuo pačiu metu,ji taip pat gali atnešti minkštas ir natūralus blur efektas, makro fotografavimui.

3.Makro objektyvas yra veiksminga fokusavimo atstumas 4-7CM.Jis tinka fotografuoti mažų augalų, vabzdžių, detales, mažus objektus, ir pilnas ekranas duomenis; atrasti grožio detales, ir jausmas, mikro pasaulyje.

4.Įdėti objektyvo klipo mobilusis telefonas, fotoaparatas, sraigtiniai objektyvą į įrašą pagal laikrodžio rodyklę, prašome patikrinti savo ekraną ir įsitikinkite, kad objektyvas yra centre per savo fotoaparatą, tada paruoštas fotografuodami.

5.Klipas yra įrengtos minkštos anti-slydimui padas, ir nebus nepalieka jokių įbrėžimų ant savo telefono, universalus Telefono XS Max, XR, X, XS, 8, 8 Plius, 7, 7 Plius,6S, Mygtukai/ Smartphonach.Jei jūsų telefono apsaugos atveju yra plonas,kad jūs galite naudoti ją tiesiogiai, dont reikia jį pašalinti.

Specifikacija:

Rūšies Pavadinimas: 100mm Telefono Fotoaparato Objektyvas

Spalva: Juoda

Medžiaga: Stiklas+Aliuminis

Didinimas: 100mm macro

Objektyvo Konstrukcija: 5 elementas 4 grupes

Šūvio atstumas yra tarp 40~70mm

Telefono Kamera Tipas: Zoom Len

Židinio nuotolis: 50mm

Pastaba:

- Ten gali būti šiek tiek klaidų dydį, rankinis matavimas.

- Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti.

Pakavimo sąrašas

Pakuotė:

1*Makro Objektyvas

2*Objektyvo Dangtelis

1*Įrašo

1*Krepšys

1*Valymas audinys

1*Naudotojo vadovas

Žymos: nešiojamų telefono objektyvas, makro žiedas, telefono zoom, agptek "iphone" objektyvas, 60x zoom, len telefono, plataus kampo mobiliųjų telefonų objektyvas, kamera mi, 4k telefono, 3 sim kortelių mobilusis telefonas.

Charakteristikos

Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas selectec
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės "Samsung"
Telefono Fotoaparato Tipas Plataus Kampo Len
Formos ROUND

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4K HD

4K HD "Mobiliojo Telefono vaizdo Kameros Lęšis Profesionalus 100mm Super Makro Vaizdo Mastelio keitimo objektyvas, skirtas "iPhone" X "Samsung" Xiaomi Universalios

Panašūs produktai: