Slazenger ZULŲ Moterų Laisvalaikio Bateliai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€21.37

-54%

€46.47

Dalintis

Apie prekę

Batviršiais Medžiagos: Dirbtinė Oda + Tekstilė Vienintelis Medžiaga: Poliuretanas Slazenger prekės ženklu pažymėtų produktų, Slazenger Turkijoje pagamintų veikiantį ir originalus.Prekės ženklas : Slazenger Straipsnis : SA10LK064 Produkto Pavadinimas : ZULŲ Lytis: Moteris Grupė: Batai Kategorija: Atsitiktinis žaidimai Drabužių SPUSTELĖKITE ANT NUOTRAUKOS UŽ DIDESNĮ VAIZDĄ (ATSIDARO naujame LANGE) Skaldyti Balta Juoda / Raudona Balta Juoda / Black Nemokamas pristatymas nuo Turkija

Slazenger Prekės Ženklą;

Slazenger yra vienas iš ilgiausiai veikianti sporto prekių ženklų didžiojoje BRITANIJOJE.Prekės yra įmerkta į paveldą su istorija, gamybos ir rinkodaros kokybės sporto įranga, datuojamas iki 1881.

Beveik šimtmetį, o ketvirtį prieš, ralph ir Albertas Slazenger perkėlė savo rainwear verslo pietų iš Mančesterio į Londoną, ieško naujų produktų, siekiant išlaikyti pardavimus per vasaros mėnesius.Kas buvo skersvėjo plėtros ir rakečių bei kamuoliukų naujas žaidimas Sphairistike, išrado keletą metų anksčiau Didelių Walter Clopton Wingfield.

Nuo to laiko, Didelių Wingfield žaidimas tapo viena iš labiausiai pasaulyje tarptautinės sporto šakos - Tenisas.Iš šių šaknų, Slazenger išaugo iš šeimos verslui, kad tam tikrai tarptautinei organizacijai, pardavimo kokybės sporto prekes beveik kiekvieną šalį pasaulyje.

Slazenger pirmasis persilaužimas buvo priimti jų teniso kamuoliuką ir įrangos už didžiausią teniso turnyrą pasaulyje - Vimbldonas.Pirmas Slazenger kamuolys pasirodė Wimbledon 1902 ir išlaikė šią garbę, bet kada, nes, švenčia savo šimtmetį 2002 metais. Tai yra ilgiausias nepertraukiamo sporto rėmimo pasaulyje.

Per produkto kūrimo ir įsigijimo, verslo ir prekės ženklo buvo dar labiau sustiprinta to, kriketas, golfas, ledo ritulys ir skvošas.Slazenger tai sėkmės formulė visada buvo, kad sporto įranga, skirta viršuje kūrėjų sportas.Nuo pirmųjų dienų žaidėjai atliko turi aukščiausią prekės.

Tikrai tarptautinių pavadinimų sąrašas yra begalinis, bet kai kurie yra didžiūnai Fred Perry, Ken Rosewall, jonas Newcombe, Jimmy Connors, Don Bradman, Len Hutton, Denis Compton, Gary Sobers, viv Richards, Bobby Locke ' as, Ben Hogan, Greg Norman, Jack Nicolas ir Išsaugoti Ballesteros.Šiandien, Tim Henman, Tony Jacklin, Jacques Kallis, žymėti, Mėsininkas ir daugybę tarptautinių žaidėjų yra mūsų standartinių atramų.

Per metus šio paveldo ir patirtį, matė tarptautinės kolekcijos sporto drabužių ir avalynės sukurtas pagal tuos pačius griežtus standartus, parduotų visame pasaulyje tiems, kurie domisi sporto apyrankę aukščiausiu lygiu, ir tai mato Slazenger išskirtinių galimybių remtis šių pasiekimų per artimiausius 100 metų.

Žymos: nato dirželis, 18mm nato dirželis, 20mm nato dirželis, dirželis žiūrėti zulų, nato zulų, 24mm nato dirželis, nato watchband, odos nato dirželis, dirželis zulų, nato dirželis zulų.

Charakteristikos

Padas Medžiaga EVA
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas Slazenger

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Slazenger ZULŲ Moterų Laisvalaikio Bateliai

Slazenger ZULŲ Moterų Laisvalaikio Bateliai

Panašūs produktai: