Žaidimų Pelės Kilimėlis Hiditec T- "Fenix" (45 x 40 x 3 cm)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.32

Dalintis

Apie prekę

Jei esate aistringas apie TAI ir elektronika , kaip yra iki šiol technologijos ir nepraleisk net menkiausias detales, pirkti Žaidimų Pelės Kilimėlis Hiditec T- "Fenix" (45 x 40 x 3 cm) už šią neįprastą kainą.

Savybės: neslidžia Medžiaga: Mikrofibros

Kokybės medžiagų

T-Fenix "Quest" pelės kilimėlis yra pagamintas su mikro-pluošto paviršiaus, siekiant gauti maksimalų efektyvumą iš savo optinė arba lazerinė pelė.

Jos perimetras yra dvigubai susiuvami siekiant užtikrinti ilgesnį gyvenimą ir pagerinti atsparumą nusidėvėjimui.

Jos bazė yra pagaminti iš natūralių, non-slip gumos, kuri suteikia tvirtesnio stabilumo ir geresnį sukibimą su bet kokio tipo paviršius.

Išskirtinio dizaino T - Fenix

Pagaminti naudojant išskirtinį dizainą, T-Fenix "Quest" pelės kilimėlis turi mikro-pluošto paviršiaus apdorojimo kad užkirstų kelią jo dizainas trukdyti pelę rezultatus.

Jis yra lengvas, ir tik 3 mm storio ir suteikia komfortą jūsų riešą ir neutralizuoja poveikį trūkumų stalo paviršiaus, kai veiklos pelę ant jo.

Natūralus, non-slip gumos bazės

Natūralios gumos pagrindo, po mikro-pluošto paviršiaus, padeda išlaikyti lanksčius paviršius vietoje ir apsaugo nuo raukšlių, kaip pelės, avansų, kad gali trukdyti pastovus judėjimas.

Su savo lanksčios audinio, T-Fenix "Ieškojimas" gali būti susukti transporto kitur ir tada unrolled ne žaidimo metu, paliekant jo paviršius gana plokščias.

Pelės kilimėlis turėtų būti apsaugoti, saugodami ją savo stačiakampio formos pakavimo kai jūs einate į LAN renginius.

Gaminio spalva: Daugiaspalvis Paviršiaus spalva: Vaizdo Medžiaga: Mikropluošto, Gumos Žaidimų pelės mygtukai: Y Riešų: N neslidus pagrindas: Y Plotis: 450 mm Gylis: 400 mm, Storis: 3 mm Svoris: 484 g Kiekis per pakuotėje: 1 vnt(s) Pakuotės tipas: Box

Žymos: b m shifter 700r4, azzor pelės dalys, didelis fanty vestuvių, b n p naujienų bangla, b xer šalto ekranas, b o beoplay h7, h8, b q sodo žibintai, didelis opel insignia, b female male usb.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Hiditec

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Žaidimų Pelės Kilimėlis Hiditec T-

Žaidimų Pelės Kilimėlis Hiditec T- "Fenix" (45 x 40 x 3 cm)

Panašūs produktai: