4600g apskrito silikoninių krūtų formos Silikoninis krūtinės Formos crossdresser apskrito krūtų formos transseksualų boobs Fake boobs

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€133.70

-29%

€190.99

Dalintis

Apie prekę

A. Pagaminti Iš 100% Medicinos Lygio Skystu Silikonu Ir Aukščiausios Kokybės B. Gyvenimas-Kaip Svorio Ir Jaučiasi Minkšta Išorinis Odos C. Realu Padidinti Spenelių, Seksualus Ir Gamtos D. Daugkartinio Naudojimo Saugos Ir Lengva Valyti Tik Rankomis Plauti Tik E. Saugus Užsakyti, Baltas Išorinis Pakavimo Dėžės, Mes Vertiname Jūsų Privatumą, Kainą Rungtynių+

Kaip išlaikyti silikoninių krūtų formos 1:Nuplaukite juos valyti su švelniu muilu,nusausinkite juos rankšluosčiu švelniai. 2:vengti aštrių daiktų(pavyzdžiui, žirklės,smeigtukus ir sages), siekiant apsaugoti produktus. 3:Gera juos po plaukimo kuo greičiau. 4:Įdėti spenelių puse žemyn į pakuotės, dėžutės, kai jums nereikia naudoti juos. 5:nėra poveikio po saule tiesiogiai. 6:Ar ne nuspaudžiant ir patrinti, kai esate dėvėti.

PRISTATYMAS 1.Laivas greitai!Visi užsakymai yra pristatomi per 3 dienas(išskyrus savaitgalį). 2.Pagrindinės laivo DHL, paprastai, paketas bus pristatytas į 3-7days. 3.Paketas bus pažymėtas mėginys arba pristatyti jūsų privatumui apsaugoti. 4.Mes nesame atsakingi už neteisingą/nepristatyti adresą.

RETURN 1.Prašome susisiekti su mumis per 14 dienų nuo užsakymo gavimo grįžti instrukcijos. 2.Prekė turi būti originalioje, unworn, nepakeistos būklės. 3.Pirkėjai yra atsakingi už grąžinti siuntimo išlaidas. 4.Laivybos mokestis yra negrąžinamas. 5.Prašome leisti 5 darbo dienų grąžinimo procesas.

PASLAUGOS 1.Mes nuolat TradeManager internete, kaip įmanoma, kaip mes galime. 2.Jei TradeManager neprisijungęs, palikite pranešimą, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas. 3.Jei norite pirkti didelio kiekio,rašykite mums,mes citata savo geriausią kainą.

F EEDBACK 1.Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi. 2.Mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą, jei jums tai patinka. 3.Kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, mes slove jums laiku.

Žymos: groupset shimano xt, 7 greičio derailleur, groupset shimano slx, Krūties Forma, "shimano" tourney, crossdresser liemenėlės ir krūties, krūties netikras, krūties silicio, pranešk apie netikrą nėščia, testas, dirbtinių krūtų moterims.

Charakteristikos

Kokybės Klasė Aukščiausios kokybės prekes
Elemento Tipas Krūties Forma
Prekės Pavadinimas Silikoninių Krūtų Netikrą Krūties
Kilmės vieta Kinija(Žemyninė)
Medžiaga 100% medicininės kokybės silikono
Kiekis 1 pora
Spalva smėlio spalvos
Seksualinio Pobūdžio No
svoris 4600g
Modelio Numeris BR-2680B-12XL
Savybės Aukštos Kokybės Silikono Krūtų Forma Ir Realus Touch Jausmas
Drabužių Priežiūra Plauti rankomis, tik
Prekės Forma diskiniai
Dydis A pair of 4600 g
Krūtų svoris 4600g
Kostiumas Crossdresser,Drag Queen,Transvestitas,Mastektomija,Transseksualai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

4600g apskrito silikoninių krūtų formos Silikoninis krūtinės Formos crossdresser apskrito krūtų formos transseksualų boobs Fake boobs

4600g apskrito silikoninių krūtų formos Silikoninis krūtinės Formos crossdresser apskrito krūtų formos transseksualų boobs Fake boobs

Panašūs produktai: