Juoda / Balta Aliuminio Lydinio Korpuso Tipas-C, HDMI, HD TV Adapteris USB 3.1 4K Konverteris Tinka PC Kompiuterį / Tablet / Telefono

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.34

-25%

€8.46

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas Įėjimas: TypeC Išėjimas: HDMI Female (Parama 4K) Medžiaga: Aliuminio Lydinio, Korpuso Spalva: Black / White Linijos Ilgis: apie 14.5 cm Savybės:

- Didelės Raiškos Veidrodžius ir Glaudesnis Rodyti Režimai: Veidrodis, arba padidinti savo ekraną content su didelės skiriamosios gebos grafinių vaizdų į savo HDTV, monitoriaus arba projektoriaus iki 4K rezoliucijos 30Hz.Dalintis filmą su šeima ir draugais Namuose ar daryti pateikimas konferencijų kambarys.HDMI adapterį, užtikrina našų darbą ir aiškią vizualinę patirtį.

- Stabilus signalas dėžė: aukščiausios varinė šerdis užtikrinamas optimalus ir stabilus signalų perdavimo, geriau veikia, be iškraipymų, šešėlius ir nyksta, ir užtikrina puikią garso ir vaizdo kokybę.

- Universalus Suderinamumas: Palaiko visų tipų-C asmeniniai Kompiuteriai, mobilieji telefonai ir tablečių. 2016 / Tinka MacBook Pro, Paviršiaus Eiti, Paviršiaus Knyga 2, 2017 M. / Tinka iMac, Macbook 2018/2017/2016, Samsung Galaxy S9 / S8 / S8 Plius / 8 Pastaba, Huawei Mate 10, HTC U11, PixelBook, Dell XPS 15 / XPS 13, HP Šmėkla X360, "Chromebook", ""Chromebook Pixel", "Intel NUC" ir daugelis kitų TypeC prietaisai yra viskas suderinama.

- Plug & Play: Ne vairuotojas reikalingi, jokios programinės įrangos ar sudėtingų diegimo reikia.Tiesiog prijunkite savo prietaisą prie projektoriaus, monitoriaus ar HDTV, naudojant adapterį.

- Lengvas ir Kompaktiškas: ultra lengvas, kišeninė dizainas yra lengva atlikti ir puikiai tinka krauti savo maišą, rankinės ir piniginės, siekiant sutaupyti vietos.Bendable kabelis su dėvėjimuisi atsparios medžiagos bus naudojamos, visam laikui.Pastabos:

- Sveiki, gerbiami.Geros dienos!

- Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

- Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 0.5-1cm klaida, dėl rankinis matavimas.

- Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.

- Ačiū jums už supratimą.Pakuotę įeina 1 x Tipo C iki 4k HDTV Adapteris

Žymos: bc301 tranzistorius, 7 2 ekranas telefono, albainox pistoletai, arcade mini letena, asics baltas liežuvis, bdsm 12 vnt rožinė, kirpyklų įrankių kilimėlis, bl 5c įkroviklis uk, bds102h splitter.

Charakteristikos

Sertifikavimo NĖRA
Jungtis B HDMI
Tipas Tipas-C Kabeliai
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Male-Male
Prekės Pavadinimas digiyes
Modelio Numeris Tipas-c-HDMI
Jungtis A TIPAS-C

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Juoda / Balta Aliuminio Lydinio Korpuso Tipas-C, HDMI, HD TV Adapteris USB 3.1 4K Konverteris Tinka PC Kompiuterį / Tablet / Telefono

Juoda / Balta Aliuminio Lydinio Korpuso Tipas-C, HDMI, HD TV Adapteris USB 3.1 4K Konverteris Tinka PC Kompiuterį / Tablet / Telefono

Panašūs produktai: