APEC AIW-45/50 Hidrauliniai Plieno Ironworker punch ir šlyties mašinos Hidraulinės Ironworker

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5 148.51

Dalintis

Apie prekę

Gaminio Taikymo

APEC Prekės AIW serijos Ironworker funkcijos daug funkcijų, įskaitant: pramušimo visų rūšių skyles (apvali skylė, kvadratinė skylė, pailga skylė), žaliuzės skylių, plieno plokštė skylių, butas baras skylių, kampas, plienas, perforavimo, C-kanalo pramušimo, H-beam skylių, I-spindulys skylių, profilis plieno kirpimo (kanalo kirpimo, I-spindulys kirpimo, apvalūs/kvadratiniai baras kirpimo, butas baras kirpimo, T-bar kirpimo stakles, skardos kirpimo stakles, kampas plieno kirpimo), kirpimo, paspauskite stabdžius, kampas plienas, iškirtimo , lenkimo, vamzdžių kirpimo.Jis ateina standartinis su: greitai keisti sankaba riešutų & rankovės, suvedimas rankos su skale, elektroninių atgal, įvertinti, kalibravimas lentelė su sustojimais, skylių bazės lentelė, apsauginiai ir daugiau.Mes galime suprojektuoti bet kokios specialios priemonės, pagal jūsų metalo fabricating reikalavimus.

Pagrindinės Savybės

1. Aukštos Kokybės Komponentai Ir Sistemos

a.Pagrindinės Elektros komponentų: Schneider

b.Vožtuvas: Yuken

c.Siurblys: Hydromax

d.Alyvos Sandarikliai: DZ

e.

Laikmatis Relės: OMRON

f.Variklis: Siemens

2. Ekonomiškas

AIW SERIJOS Hidraulinės Ironworker Su Labai gera kainos/kokybės santykis

Įvairių AIW SERIJOS Hidraulinės Ironworker talpa nuo 45T iki 400T, kad atitiktų jūsų reikalavimus.

3. Stabilių Rezultatų Ir Patikimas Kokybės

AIW Serijos Hidraulinės Ironworker naudoti hidraulinių pavarų.Lengvas, mažo triukšmo, patikimas veikimas.

4. Paprastas Valdymas

Veikimo hidraulinių ironworker yra kontroliuojama kojinis jungiklis.Skylių Stotis, Visapusiškai universalus štampus ir miršta, kurie yra prieinami.Greitai pakeisti bendro upling riešutų ir mova, greito pakeitimo keisti. 2 vnt gabaritai stalo su valdžia.Sūpynės toli projektavimas, lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio.

Kirpimo Stotis Suprasti, 45° arba 90° kirpimo už gle plieno.Apvalių ir Kvadratinių baras kirpimo avaible kelių skylių su įvairių dydžių.Neprivaloma vadovą valdą arba auto holdingo stora sistema .

Kirpimo Stoties 3 gabaritai sustoja tiksliai padėties nustatymo Ši stotis yra pjovimo ir išpjovų @ butas baras /kampas plienas/vamzdžiai.Kelis Štampus Kelis štampus atitinka veislės paklausa klientų.

Inžinieriai gali eiti į savo gamyklos įrengimo ir rodo valdymo informacija, su sąlyga, kad jūs pateikiate apvalus-kelionės, lėktuvų bilietai, vizos formalumų, maisto ir apgyvendinimo.Savo ruožtu, jūsų specialistai gali atvykti į mūsų gamyklą mokymosi diegimo, eksploatavimo ir techninės priežiūros nemokamai.Pakuotės Dydis 1450mm (L) * 590mm (W) * 1620mm (D) Svoris 1.1 T Pakavimo Informacija normalus paketas yra plėvelė, apsauginės pakuotės.Jei Medinis atveju yra reikalaujama, pls.informuoti iš anksto.Pakuotė, Pakavimo Informacija normalus paketas yra kartoninės ir medinės dėžės dideliais kiekiais.

Q: ar Esate prekybos įmonė, ar gamintojas ?

A: Mes jau gamykloje.Q: Kiek laiko jūsų pageidaujamą pristatymo laiką?

A: Paprastai tai yra 2 dienų, jeigu prekės yra sandėlyje.ar tai yra 15 darbo dienų, jei prekės nėra sandėlyje, tai yra pagal kiekį.Q: Kas yra jūsų mokėjimo terminus ?

A: 30% T/T, anksto ,balansas prieš shippment.

Jei turite dar klausimu, pls nedvejodami susisiekite su mumis, kaip nurodyta toliau:

www.ironworkermachines.com/APEC AIW-45/50 Hidrauliniai Plieno Ironworker punch ir šlyties mašinos Hidraulinės Ironworker

Žymos: kauliuką, pradurkite skylę hidrauliniai, apec, mirti pelėsių punch, durų hing, custom punch, paspauskite punch, paslėptas kilpos, pavėsinė paspauskite, mirti punch, hidraulinės žirklės.

Charakteristikos

N hidrauliniai ironworker
Prekės Pavadinimas ironworker
CNC arba Ne Normalus
Maitinimo Šaltinis HIDRAULINIAI
Sąlyga Naujas
Modelio Numeris AIW-45

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

APEC AIW-45/50 Hidrauliniai Plieno Ironworker punch ir šlyties mašinos Hidraulinės Ironworker

APEC AIW-45/50 Hidrauliniai Plieno Ironworker punch ir šlyties mašinos Hidraulinės Ironworker

Panašūs produktai: