Profesionalus Dantų Balinimas, Dantų Rinkinys Karbamido Gelio Dantų Whitener Balinimo Karšto y15

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.75

-39%

€2.87

Dalintis

Apie prekę

Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į savo "Parduotuvėje Sąrašą".Ačiū jums labai!!! ^-^

100% Brand New ir aukštos kokybės

Tipas: Balinimo Procedūros

Burnos Remouldable plokštelės:būti naudojamos balinti dantis, išvengti dantų šlifavimo ir apsaugoti dantis metu sporto.

Švirkštų Patarimai(su balinimo Gelis):Padeda Sutaupyti iki 50% Gelio

Pakuotė:

2 X Burną Remouldable padėklai

3 X Švirkštų Patarimai(pridedama balinimo Gelis

1 X Instrukcijas

Kliento, kaip naudoti dantų balinimo rinkinį.

1 žingsnis: Įdėkite plokštelę, virš viršutinės dantų nenustatant plokštelę verdančio vandens.Praktika su savo liežuviu ant stogo savo burną ir neliesti viduje dėklas.Čiulpia oro iš dėklo.Šis kontūrai apsaugas vidinis paviršius dantis.Kai baigsite pakartokite su apatinio padėklo.

2 žingsnis: Atnešti vandens virti.Dubuo turi būti ne mažiau kaip 4" deep užtikrinti dėklas pilnas pakrovimas.Nuimkite indą nuo ugnies ir įdėti vieną plokštelę karšto, bet ne verdančio vandens.Palikti plokštelę vandens 5 sekundes.Įsitikinkite, kad kraštuose, ne kartus ant kito.

3 žingsnis: Liftas plokštelės vertikaliai nuo vandens, naudodami skirtuką.Kruopščiai ir greitai įdėkite plokštelę aplink dantis ir tada iš karto atlikti procedūrą nurodyta 1 žingsnis.

4 žingsnis: Kai esate patenkinti tilptų, apdailos priekiniai tab toli nuo plokštelės su žirklėmis.Įsitikinkite, kad jis yra viename lygyje su priekinio paviršiaus plokštelės.

5 žingsnis:Įdėkite mažą granulių gelio vienam danties viduje plokštelės (.5cc ar mažiau vieno padėklo).Gelis gali dirginti dantenas, jei padėklai yra perkrautas.Įdėkite padėklai labai atsargiai, laikant gelio ant dantų ir nuo dantenų.

6 žingsnis: Užsidėkite lovelių 15 minučių.Jei jautrumas arba irratation atsiranda, palaukite 24 valandas tarp gydymo ir naudoti mažiau gel.Įsitikinkite, kad skalauti padėklai kruopščiai po naudojimo.Pakartokite procesą kasdien, kol pasieksite norimą atspalvį.

Paskutinis Žingsnis: Baigus balinimo procesą jis visada yra gera idėja imtis dantų šepetėlį ir švelniai nuvalyti bet koks gelis, kuris lieka ant dantų ir dantenų užkirsti kelią galimam irratation.nuplaukite perteklius gelis nuo savo dantų šepetėlį visiškai.Apie Siuntos

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Ali Vakarų Sąjunga, TT, PP ir mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimo, turi būti pateiktas per 7 dienų nuo užsakymo.

Grįžti & Grąžinti

1) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Pristatymo kaina bus ne pirkėjo išlaidas.

2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį.

3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO WINNINNG kainos PASIŪLYMO SUMĄ, išskyrus tuos atvejus, laivybos išlaidų, gavus elementą į savo pradinę būklę ir pakavimo visi komponentai ir priedai įtraukti.

Apie Garantija

1) 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2) Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštus kompetencijos 5 ŽVAIGŽDŽIŲ, ir siekti, kad 100% klientų pasitenkinimo!

Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: clareamento dantų rinkinys, anglies fix kit, clareador dantų rinkinys, dantų gelis, dantų balinimo rinkinys aus, šaltas pašarų induction kit, glo dantų balinimo rinkinys, diamond komplektas, pluošto testo rinkinys, dantų balinimo rinkinys pirkti.

Charakteristikos

Komponentas Dantų Rinkinys Karbamido Gelis
Dydis Moderate
Prekės Pavadinimas PANELĖ ROŽĖ
Modelio Numeris Dantų Balinimas
NET WT 40g
Elemento Tipas Dantų Balinimas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Profesionalus Dantų Balinimas, Dantų Rinkinys Karbamido Gelio Dantų Whitener Balinimo Karšto y15

Profesionalus Dantų Balinimas, Dantų Rinkinys Karbamido Gelio Dantų Whitener Balinimo Karšto y15

Panašūs produktai: