Unikali Medinė Dėlionė Gyvūnų Gaidys Formos Puzzle Kostiumas "PASIDARYK pats" Interaktyvus Žaidimas Suaugusiems Ir Vaikams, Medinės Dėlionės, Žaislų Dovana

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.20

-24%

€10.80

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės Medžiaga: dėlionė yra pagaminti iš aukštos kokybės medienos, kaip žaliavos, matomas ekologinio draugiškas spausdinimas.Tai yra sklandžiai, spalvinga, netoksiškas, atsparus korozijai ir gali būti saugomi ilgą laiką.

2、Premium Medienos Įspūdį: Mediena nėra lengva sulaužyti, todėl dėlionė yra lygus, spalvinga, netoksiškas, atsparus korozijai, vandeniui.Klijai ir jaustis geriau, nei popieriaus, ir pleistras susikabinti lizdas yra griežtesnė ir storesnis, nei popieriaus.

3、Įdomus Įspūdį Žaidimą: Žaisti galvosūkiai yra labai naudinga, žaidime, ar veikloje.Ji gali vykdyti liaudies kantrybės, susikaupimo, koncentracijos, kantrybės, stebėjimo ir žvalgybos.Kai baigsite savo darbą, jums bus jaustis pasiekimas.Rasite nuotraukos yra gražus, ir jums bus sunku problemoms spręsti.Tai yra ideali dovana už mokymo jaunų žmonių rankomis akis koordinavimo galimybes, geras pratimas galimybes ir problemų sprendimo gebėjimus.

4、Naudoti kaip Dekoracija: dėlionės funkcijų gausiai spausdinimo kokybę ir sudėtingas pre-cut dalys.Po jūsų medinė dėlionė yra baigtas, jūs galite pakabinti jį į kambarį, nes elegantiška apdaila.

5、puiki Dovana: Kiekvienos dėlionės gabalas yra mažas modelis, kuris yra geriausia dovana šeimai, draugams ir meilės.

Techniniai duomenys: Medžiaga: mediena

Gaminio dydis(apie):

29.7x21cm/11.69x8.27in (A4: šiek tiek didesnis nei A5, popierius), susirinkimo laikas yra 2-3 valandos.

21x14.8cm/8.27x5.83in (A5), susirinkimo laikas yra 1-2 valandos.

Pakuotės dydis: A4 ir A5 (160*110*50mm/)

Pakuotės svoris(apie): A5 (apie 150-170g), A4 (apie 190-210g)

Pakavimo Sąrašas:

1*Dėlionės

Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros įranga, šviesos intensyvumo ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

Žymos: ka puzzle, gra dėlionės, las dėlionės, hidato dėlionės, grua dėlionės, neo dėlionės, ztol dėlionės, eglutės dėlionės, klein dėlionės, jado dėlionės.

Charakteristikos

Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas no
Amžius > 6 metų
Lytis Unisex
Stilius Gyvūnų
Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ
Modelio Numeris medinių gyvūnų 3D dėlionės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Unikali Medinė Dėlionė Gyvūnų Gaidys Formos Puzzle Kostiumas

Unikali Medinė Dėlionė Gyvūnų Gaidys Formos Puzzle Kostiumas "PASIDARYK pats" Interaktyvus Žaidimas Suaugusiems Ir Vaikams, Medinės Dėlionės, Žaislų Dovana

Panašūs produktai: