Už "Huawei" Mate 20 9 Lite 10 20 Pro 8 20X Maimang 7 Galinį Dangtelį Sunkiųjų Šarvų Atveju Sunku PC & Minkštos TPU 2 in 1

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.90

-4%

€3.05

Dalintis

Apie prekę

1. Derinys TPU ir Polikarbonato už dvigubą apsaugą nuo lašai ir įbrėžimų 2. Papildomi Smūgio Sugėrimo Technologija.su Oro Pagalve Technologiją, visi 4 kampai efektyviai apsaugoti prietaisą nuo lašai. 3. Lengvai prieiti prie visų uostų, kontrolės ir jungtys 4. Jūs galite nustatyti savo telefoną ant stalo ekranu žemyn be rūpesčių.Į TPU funkcijų kūginiu lūpų, kad kelia telefonas patogus 1.5 mm nuo paviršiaus.tai palieka ekrano saugūs ir apsaugoti, o optimizuoti komforto ranka ir naudojimo metu.

Apie Transportavimo Būdas: rekomenduojame pasirinkti "Taiji.lt Standartinis Pristatymas "arba" Taiji.lt Saver Shipping " siųsti šiuo atveju.Taiji.lt Standartinis Pristatymas su stebėjimo informaciją.Tai reiškia, kad mes galime sekti jį, kol jis pristatymo, Taiji.lt Užsklanda Laivybos taip pat su sekimo informaciją, bet tik pagrindinė jungtis stebėjimo informaciją.

Apie Atsiliepimą: Jei norite atveju po to, kai jūs jį gauti, mes tikimės, kad jums gali suteikti mums penkias žvaigždutes.Tai bus tikrai naudingas mums.

Apie Vėlavimą ir Kitų Problemų: Daugelis veiksnių įtakos tarptautinis transportas, ir darbymetis, sotimes tai užtruks keletą dienų daugiau.Jei negaunate laiku, prašome susisiekti su mumis.Mes galime išplėsti pristatymo data, pridėti jūsų pirkinių apsauga.Ir mes galime susisiekti pašte ją rasti.Jei jis prarastas arba skaldytų transportavimo metu, mes galime iš naujo siųsti nauja byla, ar jums visa grąžinamoji išmoka.Mes padarysime viską už jus.Welcom kreipkitės į mus!

Žymos: hiawei mate pro 20, "huawei" 20 x, 16 branduolių telefoną, 20 X, "huawei" mate 20 pro touch, huwei p20 pro telefonas, atveju, huawei p smart z minkštas, "huawei" mate 3, p 20 telefono, "huawei" matex.

Charakteristikos

Funkcijos 1 2 in 1 Atveju Huawei Mate 8 9 10 20
Prekės Pavadinimas ROTOFLYER
Funkcijos 2 Padaryta Sunkiai PC & Minkštos TPU
Funkcija Antidetonaciniai
Retail Pakuotė Taip
Suderinamos Prekės "Huawei"
Dydis 5.5-7.2 inch
funkcijos 3 Sunkiųjų Šarvų Atveju
Savybės Už "Huawei" Mate Serijos Galinį Dangtelį Sunkiųjų Šarvų Atveju
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Suderinama Huawei Modelis Mate Pro 20
Dizainas Paprastas
savybės 4 Papildomi Smūgio Sugėrimo Technologija

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Už

Už "Huawei" Mate 20 9 Lite 10 20 Pro 8 20X Maimang 7 Galinį Dangtelį Sunkiųjų Šarvų Atveju Sunku PC & Minkštos TPU 2 in 1

Panašūs produktai: