Unisex Reguliuojamas prisegamos Petnešos Elastinga Y-atgal Suspender ir peteliškės rinkinys, skirtas moterims, vyrams, vestuves

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.99

Dalintis

Apie prekę

suspender: Plotis 2.5 cm, Ilgis 100cm Ryšius dydis:13cm*7cm nuotraukos nekilnojamojo produktai:

Gamyklos nuotraukos :

Pristatymas

Prekės bus vežamos iš dažniausiai per 3-7 darbo DIENOS nuo apmokėjimo gavimo.

Mes siųsti visas tarptautines siuntas, pažymėtas kaip "dovana", su mažesnės vertės padėti sumažinti muitai/muitinės, mokesčių savo šalyje.

Mes naudojame oro paštu ir EMS laivas prekės (- ių) bet kur pasaulyje iš Kinijos,pakuotės takelio numeris ir sekti svetainė.

Ji paprastai trunka 7-30 darbo dieną visame pasaulyje Tai priklausys nuo pašto tarnybos & customs.

Grąžinimas :

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Mes grąžinsime jums, jei jums parodyti elementus, kurie su 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas bus atsakingos už šios žalos ar nuostolių, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius .Pirkėjas bus responsilbe laivybos mokesčius grąžinti prekes.

Spalvų neatitikimas :

Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo , fono ir t.t.Tačiau, jei manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos , prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma .

Apie atsiliepimą:

Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl Taiji.lt.Visi mūsų daiktai atkeliauja iš Kinijos, su aukštos kokybės ir yra visiškai naujos.

Atsiliepimai mums yra labai svarbi, prašome neskubėti palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Mes garantuojame, kad padaryti tą patį už jus.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai geri bendravimo.

Mes visada čia buvo dirbti su jumis, slove jokių problemų ir pasikliauja jumis per 24 valandas.

Ačiū už jūsų laiką ir darbo!Kviečiame apsilankyti mano parduotuvėje už daugiau naujų atvykimo elementus. ^_^

Žymos: petnešos vestuvėms vyrai, suspender peteliškę medienos, peteliškė, balta suspender peteliškę, petnešos moteris rinkinys, suspender vyrų vestuvių, peteliškė aikštėje, 4 petnešos vyrams, bowtie rinkinys, vyriškos petnešos vyrams.

Charakteristikos

Elemento Tipas Petnešos
Ilgis 100cm
Plotis 2.5cm
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris Suspender ir peteliškės
Lytis Unisex
Stilius Aktyvus
Elemento Ilgio 100cm
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Poliesteris
Spalva raudona juoda, o juoda ect..

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Unisex Reguliuojamas prisegamos Petnešos Elastinga Y-atgal Suspender ir peteliškės rinkinys, skirtas moterims, vyrams, vestuves

Unisex Reguliuojamas prisegamos Petnešos Elastinga Y-atgal Suspender ir peteliškės rinkinys, skirtas moterims, vyrams, vestuves

Panašūs produktai: