73pcs Dovana Amatų Priėmimo Rankų darbo Aksesuarų, "PASIDARYK pats" Papuošalai Pakabukas Skaičius Daugkartinio naudojimo Epoksidinės Dervos Pelėsių anglų kalbos Abėcėlę Keychain

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.39

-21%

€10.75

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

73PCS PAKETĄ ĮEINA: 1 x papuošalai raidžių pelėsių, 12 x blizgučiai blizgučiai, 25 x aukso varžtas akių pins, 25 x sidabro varžtas akių smeigtukai, 10 x keyrings.

PLATUS APPICATION: Tai gali padaryti išskirtinį raktų grandinės ir plačiai taikomas pasidaryk pats įvairių rankų darbą ir papuošalai, pavyzdžiui, auskarai, karoliai, pakabukas, apyrankės ir dar daugiau.

MEDŽIAGOS: Dervos, pelėsis yra pagamintas iš minkštas ir patvarus silikoninis, lankstus ir ašara įrodymo, jis gali išlenktas, kad bet kokių formų ir išvengti bet skauda dervos projektą.

LENGVA NAUDOTI: silikono formos, lygus, tiesiog pridėkite dervos ir dekoracijas į laišką, pelėsiai, tada stumti iš kitos pusės, formos ir dervos išeina sklandžiai, kai ji išgydoma.

ĮDOMUS DERVA AMATAI: 73 Vienetų silikono dervos formų ir įrankius, jūs galite mėgautis daugiau juokingas, laiko ir padaryti gražus amatų dovana savo gerbėjams ar draugais.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Abėcėlės, Skaičių, Pelėsių Dydis(LxW): Apie 13.9x7.5inch

Kiekis: 73pcs/set

Komplektą sudaro:

1pc x Abėcėlės, Skaičių, Pelėsių

12pcs x Blizgučiai Blizgančiais

50pcs x Varžtas Akių Smeigtukai(25 Aukso+25 Sidabras)

10vnt x Keyrings

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Žymos: adapteris 35 5 pin, adapteris 35 6 pin, 20 garbę ekranas, adapteris molex 45, adapteris 4k 120hz, 2 metai melatoninas, 14k auskarai pora, adapteris 40 v, 5 v, adapteris 4 smeigtukai 3.

Charakteristikos

Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Prekės Svoris Other
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

73pcs Dovana Amatų Priėmimo Rankų darbo Aksesuarų,

73pcs Dovana Amatų Priėmimo Rankų darbo Aksesuarų, "PASIDARYK pats" Papuošalai Pakabukas Skaičius Daugkartinio naudojimo Epoksidinės Dervos Pelėsių anglų kalbos Abėcėlę Keychain

Panašūs produktai: