Naujai Smart Temperatūra Kelionės Puodelis Arbatos, Kavos Vakuumo Izoliuoti Terminio Vandens Taurė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€9.06

-35%

€14.15

Dalintis

Apie prekę

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Naujai Smart Temperatūra Kelionės Puodelis Arbatos, Kavos Vakuumo Izoliuoti Terminio Vandens Puodelį Aprašymas: Ar norite, protingas terminio vandens puodelį naudoti kasdien?Mūsų vakuumo izoliuoti puodelis yra puikus pasirinkimas, kuris yra su temperatūros ekranas.

Savybės:

1. LED temperatūros displėjus.

2. 304 nerūdijančio plieno medžiagos.

3. Non-slip taurės kūno.

4. Gera šilumos izoliacija.

5. Saugus ir nėra nuotėkio dizainas.

Aprašymas:

1. Su LED ekranas, ji automatiškai reguliuoja ryškumą, šviesumą, yra stiprus, ekrane rodomas turinys yra aiškiai matomas, ir spalva yra aiškus ir ryškus.

2. 304 nerūdijančio plieno medžiagos, atsparus korozijai, aukštai temperatūrai atsparus, gali būti naudojamas sunkiomis sąlygomis.

3. Tas matinis purškalas taurės įstaiga, neslidus guzas tekstūros, stilingas ir elegantiškas.

4. Energijos taupymo režimas, liesdami ekraną 3-4 sekundes laiko, temperatūros, automatinis išjungimas, nereikia imti, ilgai veikianti baterija, patogus ir patvarus.

5. Galia yra ne nutekėjo, ir elektroninis lustas yra dangtelis taurė, kuri padidina tvarkymo sandarinimo turto, ir neturi sukelti nuotėkio vandens, nes skalbimo taurės.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Talpa: 500ml

Dydis: 23 x 6.5 cm

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno, aukštos kokybės PP

Komplektą Sudaro: 1 x vakuuminės taurės

Žymos: mi puodelis, kolba usb, puodelis šilumos, thermo, automobilių elektros puodelis, puodelis smart, thermo usb, taurės smart, puodelis vakuuminio, automobilių šilumos puodelis.

Charakteristikos

Talpa Kaip 300ml

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Naujai Smart Temperatūra Kelionės Puodelis Arbatos, Kavos Vakuumo Izoliuoti Terminio Vandens Taurė

Naujai Smart Temperatūra Kelionės Puodelis Arbatos, Kavos Vakuumo Izoliuoti Terminio Vandens Taurė

Panašūs produktai: