Syma X5C rc), 3,7 v 500mah Lipo baterija 4pcs ir kroviklio kištukas syma x5 x5sc x5sc H5C X5A Sraigtasparnis drone dalis didmeninės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.31

-35%

€16.10

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų internetinėje parduotuvėje, mes teikiame geriausius produktus už aeromodeller.Išspręsti kiekvieno Aeromodeller sunkumų.Nes mes Aeromodeller, todėl mes galime suteikti jums labiausiai tinkamus produktus ir pasiūlymus.

Akumuliatorius Lipo 3.7 V 850mAh , tinka rc, Nes produkto partijos yra skirtingos, todėl produktas turi šiek tiek skirtumo su nuotrauka, prašome suprasti.

Įtampa

3.7 v

kištukas

1s plug

Talpa

500mAh

Svoris(1 baterija)

14g

kroviklis laikas

apie 90min

Matmenys

39x25x8mm

Ličio Polimero Baterijos Perspėjimas:

Naudokite tik įkrovikliai skirta LiPo baterijos

Niekada daugiau-mokėti LIPo baterijos

Niekada nepalikite LIPo baterijos be priežiūros, kai mokesčių

Niekada trumpojo jungimo LiPo baterijos

Visada tikrinti būklę, LiPo baterija, iki įkrovimo ir naudojant

Visada tikrinti būklę, LiPo baterija, saugioje vietoje, atokiau nuo vaikų

Įpakavimas : 4x baterija ir kroviklis

1, muitinės, mokesčių bei pridėtinės vertės mokesčio nėra įtrauktos į prekės kainą ir laivybos mokestis.

2. Jei norite įsigyti šį produktą, prašome mokėti laiku todėl, kad mes galime išsiųsti prekes ASAP.

1. Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, kol mes išsiųsti.

2. Tuo atveju, jei prekė yra nekokybiška, prašome pranešti mums per 30 dienų nuo gavimo, mes jį pakeisime nauju.Jokios grąžinamosios išmokos, yra siūloma.

3. Pirkėjai turi apmokėti grąžinimo išlaidas, ir sumokėsime, kiek kainuoja išsiųsti.

Mes, yra malonus ir sąžiningas pardavėjas.Ir tikiuosi, kad kiekvienas mūsų klientai galės mėgautis savo pirkinių nuo mano Taiji.lt parduotuvėje.Mes galėsime eiti per mūsų grįžtamojo ryšio failą reguliariai laikotarpį, ir paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį dėl visų mūsų natūra klientams.Jei jūs esate laimingas su pirkimų čia, 5 žvaigždučių reitingą teigiami, būtų dėkingi.Ir jei turite kokių nors klausimų, susijusių su bet kokio sandorio, prašome nedvejodami susisiekite su manimi, prieš jums palikti jokių atsiliepimų.Ačiū.Tikimės, kad kiekvienas klientai gali palikti 5 žvaigždučių reitingą teigiamų atsiliepimų, ačiū!

1. Prekės bus išsiųstos per 24 valandas po visiško apmokėjimo gavimo. 2. Jei jums reikia greitas pristatymas DHL, UPS, TNT, "FEDEX", EMS, Prašome susisiekti su mumis pirmą, akumuliatorius, kai logistikos įmonės gali ne transporto.Prašome suprasti. 3. Vežimas yra tiesiogiai siųsti paprastu oro paštu .ji paprastai trunka 20-40 darbo dienų.dėl variacijos pašto paslaugų įvairiose vietovėse ,kuriose srityse gali trukti ilgiau(35-60days). 4. Jei jūs iš atokioje vietovėje, laivybos kaina yra aukšta, todėl jūs turite mokėti daugiau. 5. Jei negavote prekės per 4 dienas, Apsaugos laikas, prašome susisiekti su mumis, aš pratęs Apsaugos laiką.

Žymos: syma x5c, gaoneng, tomahawk tw9020, baterija gnb, gnb, 4s gnb, mergina ped, gaoneng gnb, tomahawk tz9030, 4s lipo.

Charakteristikos

Medžiaga Metalo
Įrankis Prekes Baterija
Keturi varomi Ratai Atributai Baterija
Svoris(1 baterija) apie 14g
Transporto Priemonės Tipas Lėktuvai
Atnaujinti Dalys/Priedai Baterija
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių Baterija
RC Dalys ir Acc Baterijų - LiPo
Techniniai parametrai KV1100
Prekės Pavadinimas Baterija
Syma X5C RC Drone
Talpa 500mAh
Modelio Numeris 3,7 V Baterija
Įtampa 3.7V
Naudoti transporto priemonės ir nuotolinio valdymo žaislai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Syma X5C rc), 3,7 v 500mah Lipo baterija 4pcs ir kroviklio kištukas syma x5 x5sc x5sc H5C X5A Sraigtasparnis drone dalis didmeninės

Syma X5C rc), 3,7 v 500mah Lipo baterija 4pcs ir kroviklio kištukas syma x5 x5sc x5sc H5C X5A Sraigtasparnis drone dalis didmeninės

Panašūs produktai: