10vnt Daugkartinio naudojimo Geriamojo Šiaudų 304 Nerūdijančio Plieno, Metalo, Šiaudų su 2 Švaresnis Šepetys Puodeliai 20/30oz

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.07

Dalintis

Apie prekę

8.5"ir 10" ilgis yra puikiai tinka jūsų 30oz kelionės rumbler masažuoklis,aukštas stiklines sulčių ar kokteilių arba naudoti jūsų izoliuoti termosas ar aušintuvo puodelis.SAUGI MEDŽIAGA: angliavandenius (18/8 nerūdijančio plieno, netoksiškas, BPA ir švino nemokamai, be metalo prieskoniu.Neperleidžiama, jie bus, nėra rūdžių, kreko arba būti subraižytas.Pastaba: Būkite atsargūs su karšto gėrimo, o naudojant šį šiaudų.LENGVA VALYTI: Ateina su 2 specialios krūmynai plaštakoje.Su nerūdijančio plieno rankena ir nailono šeriais, teptuku yra puikus dydžio už šias šiaudų, taip pat tinka valyti taures ir butelius.Patvarus ir daugkartinio naudojimo, rūdžių ir subraižyti įrodymas, plauti indaplovėje, mėgautis 100% pasitenkinimo garantija PLATUS NAUDOJIMAS: Jis tinka šeimai šalis, lauko iškylos, žygiai, kelionės ir biuro mus Kas naujausias tendencija Geriamojo Šiaudų Pasaulyje?Čia yra Nerūdijančio Plieno Geriamojo Šiaudelius.

Pagaminti iš maisto kokybės 18/8 nerūdijančio plieno, Nerūdijančio Plieno Geriamojo Šiaudelis yra daugkartinio naudojimo,švarus ir enviramental draugiškas,puikiai pakeisti jūsų plastikinius šiaudelius.

Taip pat stilingas aksesuaras jūsų nerūdijančio plieno rumbler masažuoklis, kas daugiau, ji išlaiko savo gėrimų šalto ilgesnį laiką; yra puikiai tinka jūsų 30oz kelionės rumbler masažuoklis,aukštas stiklines sulčių ar kokteilių arba naudoti jūsų izoliuoti termosas ar aušintuvo puodelis.

Gauti rinkinys 8 Nerūdijančio Plieno Šiaudelius 4 skirtingų dydžių, madinga šeimos susibūrimus,merginos night out,kokteilių vakarėlį,puikus-the-go, virtuvė, GRILIS, piknikai, partija pasisako, valtys, taip pat visi aplink namą, arba iš kiemo!

Saugus, nesibraižantys ir dėmių-nemokamai.Ateina su 2 lanksti valymo šepečiai, todėl valyti taip pat lengva, kaip jis gali gauti.

Pastaba:Suaugusiųjų priežiūra yra būtinas, kai naudojami vaikams iki 12 metų amžiaus.

Specifikacija:

Meterial: 18/8 nerūdijančio plieno

Ilgis: 10 ir 8,5 cm

Išorinis Skersmuo: 1/2 colių/12mm ir 2/5 colių/9.5 mm ir 1/3inch/8mm ir 1/4 colių/6m

Žymos: baras žmogus priedai, gėrimas šiaudų, BARAS, puodelis su šiaudų, nerūdijančio vamzdis, bottl vandens, kavos puodelis, daugkartinio naudojimo nerūdijančio plieno šiaudų, Šiaudų, juokinga antspaudas.

Charakteristikos

Kiekis >5
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Sertifikavimo SGS
Tipas Baras Priedai
Baras Priedai Tipas Geriamojo Šiaudelius
Modelio Numeris NH-12

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10vnt Daugkartinio naudojimo Geriamojo Šiaudų 304 Nerūdijančio Plieno, Metalo, Šiaudų su 2 Švaresnis Šepetys Puodeliai 20/30oz

10vnt Daugkartinio naudojimo Geriamojo Šiaudų 304 Nerūdijančio Plieno, Metalo, Šiaudų su 2 Švaresnis Šepetys Puodeliai 20/30oz

Panašūs produktai: