Nauja Išpardavimas
Išsiuvinėti Pleistrai medžiaga gyvatė su kabliu airsoft kariuomenės karinių taktinis už striukė užsakymą desgin Padidinti

Išsiuvinėti Pleistrai medžiaga gyvatė su kabliu airsoft kariuomenės karinių taktinis už striukė užsakymą desgin

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.63

-14%

€1.91

Dalintis

Apie prekę

PATARIMAI, kaip:nemokamas pristatymas yra Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ,kurią yra dalis Kinijos

Paštu .Tačiau ji negali būti stebimi vietą savo šalyje, gali tik Kinijoje.

Ji paprastai trunka ilgą laiką atvykti laivybos Kinija

Po Eilinių Smulkių Paketų Plus.Būkite kantrus laukti.

Jei jums reikia, kad sekti savo šalį,pasirinkite Kinija paštu,mes tiesiog pridėti Registracijos mokestį Prekės pavadinimas : Nuotaika Pleistro Spalva: juoda/ žalia/ ruda Dydis:8*5cm Tai Kokybės Pleistras yra Puikus karinės Rinkinys, ir Drabužiai, ir Striukė,Kepurė,Kuprinė ir kt.Kablys pagrindo, kad užtikrinti į kilpą pleistrą ant uniformų, šalmų,outwear ar vilna švarkelio rankovių, taktinės liemenės,krepšiai, kuprinės ir kt Prašome palikite pranešimą ,kurių spalva jums reikia, arba bus atsitiktinai pristatymo ==Laivybos== 1.Pristatymas būdas: "Mes išsiūsime gamybos jums Kinija Paštu Oro Sklypas. 2.Pristatymo laikas:15-60 darbo dienų oro paštu.Jei jums nereikia gauti sklype per 60 darbo dienų,Brazilija bus ilgiau .rašykite mums ir PRAŠAU, NEPALIKITE BLOGŲ ATSILIEPIMŲ AR ATIDARYTI GINČŲ. 3. Pirkėjas yra atsakingas už Muitinės procedūros ir muitinės mokestis, imamas pirkėjo šalyje.Prašome patvirtinkite pašto adresą, į savo sąskaitą, už sklandžiai pristatymo. 4. 100% apmokėjimas grąžinti, jei jums nereikia gauti pleistrai, per 65 dienas. 5. Rusijos klientams,prašome pranešti jūsų pilnas/pilnas pavadinimas, užsakymo formoje.Ačiū.

Žymos: kablio kilpa pleistras, moralės pleistras airsoft, pakabukas yggdrasil, pleistras "velcro", punisher pleistras prancūzija, airsoft m4, pleistras taktika, pasirinktinis pavadinimas pleistras, karinės pleistras, pistoletas pleistras.

Charakteristikos

Technics Išsiuvinėti
Dydis 8*5cm
Modelio Numeris 221
Produkto Tipas Lopai
Funkcija 3D
Stilius Hook & Loop

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Išsiuvinėti Pleistrai medžiaga gyvatė su kabliu airsoft kariuomenės karinių taktinis už striukė užsakymą desgin

Išsiuvinėti Pleistrai medžiaga gyvatė su kabliu airsoft kariuomenės karinių taktinis už striukė užsakymą desgin

Panašūs produktai: