MT-100 Bevielių Daugkartiniai Dujų Iso-Patarimas Blow Torch lituoklio Pen Butano Dujų Elektroninių PC Repair Priemonė, TP-Karšto

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.85

-36%

€13.83

Dalintis

Apie prekę

MT-100 Bevielių Daugkartiniai Dujų Iso-Patarimas Blow Torch lituoklio Pen Butano Dujų Elektroninių PC Repair Priemonė, TP-Karšto Aprašymas:

Savybės:

1. Produkto naudojimas: gamyklos įrenginių priežiūra, elektros prietaisų remontas, automobilių suvirinimas, spausdintinių plokščių remontas.

2. Kaip naudoti: Naudokite aukštos kokybės dujų užpildyti ir flush, ir įsitikinkite, kad jungiklis yra IŠJUNGTAS, nustatyti dujų bako į oro angą ir paspauskite žemyn išpūsti.

3. Jei yra šnypštimo garsas uodegos po benzinas buvo pilamas, naudokite pieštuko galiuką šiek tiek paspauskite į oro uostą jį panaikinti.

4. Pastumkite jungiklį į padėtį ĮJUNGTA, paspauskite flameout žiedą į priekį, ir naudoti uždegimo sistema arba lengvesni uždegti šalia jungtis.Uždegti ugnį ir dega 3 sekundes, tada perkelti liepsnos gesinimo žiedas į savo pradinę vietą.Kai gaisro išnyksta, geležies patarimas bus ir toliau kaista.

5. Reguliuoti dydį liepsna padidinti kryptimi + ir mažų kryptimi -.

Specifikacija:

Talpa: 8ml

Medžiaga: Plastikas

Temperatūra: Liepsnos Temperatūra 1300degC, lituoklio Temperatūros 450degC

Naudojamas Kuras: Grynas Butanas

Naudojimo Laikas: 35-45 Minutes

Skelbimas:

1.Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos spalvos.

2.Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

3. Temperatūros, šis produktas yra kaip aukštas, kaip 1300degC (lituoklio temperatūra yra 450degC).Prašome atkreipti dėmesį, kad saugos, kai jį naudoti.Išjunkite jungiklį po naudojimo.

4. Naudojant dujų lituoklio, atkreipkite ypatingą dėmesį į operaciją, kol liepsnos yra visiškai eliminuojami ir objekto viduje lituoklio, paraudonuoja.Liepsnos dydis neturėtų būti didelis, kad pratęsti gyvenimą lituoklio galiuko.

Komplektą Sudaro:

1 x lituoklio Pen

Žymos: vadovas lituoklio dujos, mobiliojo ryšio priemonės, remontas, elektroninės įrangos remontas, dujų pen lydmetalis, litavimo geležies dujos, įrankių remontas elektroninių, iškastinio ryklys, chrysanthemum iškastinį, spajkovacka, dujų lituoklio gaz.

Charakteristikos

Sertifikavimo CE
Išėjimo Galia AS
Kilmės KN(Kilmės)
Temperatūros Stabilumas AS
Įvesties Voltagle AS
Išėjimo Temperatūros AS
Yra Protingas Prietaisas No
Matmenys AS
Modelio Numeris litavimo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

MT-100 Bevielių Daugkartiniai Dujų Iso-Patarimas Blow Torch lituoklio Pen Butano Dujų Elektroninių PC Repair Priemonė, TP-Karšto

MT-100 Bevielių Daugkartiniai Dujų Iso-Patarimas Blow Torch lituoklio Pen Butano Dujų Elektroninių PC Repair Priemonė, TP-Karšto

Panašūs produktai: