TOYOTA BIRŽOS Naujausi 13.00.022 Pasaulio Techstream GTS BIRŽOS VIM OBD Skaneris BIRŽOS Skaitytuvas su IT3 programinės įrangos, cf-52 nešiojamas 4g

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€366.13

-1%

€373.60

Dalintis

Apie prekę

Pastaba: Kai įdiegti BIRŽOS Programinės įrangos, pasakykite mums šią informaciją, kai mes įdiegti jį, jums negali keisti savo nešiojamojo kompiuterio.Ši programinė įranga buvo įdiegta, gerai nešiojamas CF-52, kai jūs gaunate jį, jis yra pasirengęs dirbti!!GTS yra naujos kartos diagnostikos įrankis, sukurtas "Toyota Motor Corporation".Skirtingai nuo dabartinės diagnostikos įrankis, "Intelligent Tester II", GTS yra PC pagrindu diagnostikos įrankis.Jis susideda iš dviejų dalių: GTS programinės įrangos ir Transporto priemonių Sąsajos Modulis (VIM).GTS programinė įranga yra svarbiausia diagnostinė priemonė, ir VIM yra komunikacijos sąsajos tarp GTS programinė įranga ir transporto priemonės Ekiu.Šie komponentai leidžia technikai diagnozuoti ir perprogramuoti transporto priemonių.Funkcijos • "Windows" programinė įranga "Toyota/Lexus" transporto priemonių, • Reikalauja, kad Transporto priemonių Sąsajos Modulis (VIM) prisijungti transporto priemonės • Legacy Modelis paramos su DLC3 (OBDII) jungtis nuo 1996 m. iki 2015 m. • Taikyti visas Intelligent Tester II funkcija išskyrus Oscilloscope ir voltmetras • patogi grafinė vartotojo sąsaja - labiau suprantama Diagrama, rodyti Dtc visose sistemos ir kt.su KOMPIUTERIO ekrane, • Didesnis duomenų saugojimui kaip JI-II įrašyti Duomenys Sąrašą, Dtc ir kt.Kalbų palaikymas : anglų, ispanų, italų, prancūzų, vokiečių, Kinų Nešiojamas reikalavimai: Nešiojamas kompiuteris turi su i3cpu ir 4gb ram, ne mažiau kaip.Ir, prašome, atsiųsti mums Teamivewer ID ir slaptažodį, įjungti software po įdiegtas gerai.Paketų sąrašo: 1: 1X Pagrindinis Blokas, 2: 1X OBD2 Pagrindinis Cabe 3: 1 X VIM Kabelis 4: 1X CD 5: 1X 240gb ssd su programine įranga, 6: 1 X Laptop cf-52 toughbook (4gb ram, antra vertus) Programas 240gb ssd CF-52 nešiojamas 4g ram antra vertus, " Panasonic toughbook

Prašome atkreipti Dėmesį: * Jei esate iš Rusijos, Brazilijos, Ukrainos , prašome pasirinkti, EMS, Ačiū.

* Jei jūsų vieta priklauso atoki vieta , prašome įtraukti daugiau 33USD kaip Nuotolinio valdymo mokestis, ačiū.

* Jei jūs kilę iš Saudo Arabijos, prašome pasiūlyti nukopijuoti failą iš savo ID, kad mums, ačiū.

Laivybos Sąlygos:

1. Prekės bus siunčiamos į visas pasaulio valstybėse.

2. Šis paketas bus išsiųstas Honkongo oro paštu,Paštu, EMS,UPS, DHL, ar ARAMEX .

3. Prekės bus atidžiai tikrinamas prieš išsiųstas.

Laivybos Laikas:

A. 1 darbo dienas, siekiant perdirbti gavus mokėjimą.

B. laivybos laikas yra maždaug 2 iki 5 dienų per DHL/UPS,5-14 dienų per HK POST ORO ir EMS visame Pasaulyje.

C. Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Renkantis Kinija Paštu, Oro paštu (HongKong Post Oro Paštu),Prašom.

D.Pastaba :Mes galime suteikti Sekimo Numerį jums ,bet negali garantuoti, kad atvykti laiku už prekes .pirkėjas padengs pasekmes.Dėkojame už jūsų supratimą.

Grąžinimo Politika:

1. Šis produktas yra pagamintas pagal Kinija, Jei esate nepatenkinti su prekės dėl kokios nors priežasties, todėl galite grąžinti prekes mūsų prekė turi būti tos pačios būklės, kaip jis buvo pristatytas į jus. .prašome susisiekti su mumis greitai, mes galime pasikeisti, kad jūs, tačiau pirkėjai yra atsakingas už grįžta shiping kaina .

2. Jei jūs turite bet kurį elementą proplem, tiesiog rašykite mums greitai, mes padarysime viską, kad slove ji per 24 valandas, prašome don?t palikti blogų atsiliepimų, prieš kreipdamiesi į mus, tai nėra geriausias būdas slove proplems.Ačiū!Jei norite daugiau prekių, mes galime suteikti jums kai kurių discout,ačiū!

Labai Svarbūs Patarimai:

1. Mes turime daug patirties, muitinės tarpuskaitos, pasakykite mums, kas yra geriausias kainos jums deklaruotos vertės paketą,taip, kad jūs galite avoice mokėti didelių mokesčių.

2. kiek mes žinome , PRANCŪZIJA ir TURKIJA turi griežtas importo politika.taigi, jei jūsų paketų vyksta į tas šalis,jūs turite gana gerai susipažinę su politika, ir pasakykite mums, kas yra geriausia.

3. jei esate iš Brazilijos, jūs turite pateikti savo CPF NUMERIS(MOKESČIŲ mokėtojo) mums.

4. jei jūs negalite gauti paketą dėl politiką savo šalyje,mes negali būti prarastas .Tikimės, kad jūs galite suprasti.

Susisiekite Su Mumis:

Mūsų darbo laikas :

Am8:30 - pm11:00

Ir jei niekas atsakyti į jums prisijungę laiku, kartais,nesijaudinkite,palikti mums pranešimą arba užrašykite savo norus,mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.

Žymos: pasaulio techstream, obd2, maxicheck, 2 obd, j2534, ne biržos pleistras, mini vci, paspauskite biržos, sf 52 panasonic, thinkcar thinkdiag obd2.

Charakteristikos

Programinė įranga sma
Kalbos Prancūzų
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Specialios Funkcijos kabelis
Prekės Pavadinimas RCOBD
Programinės Įrangos Atnaujinimas No
Funkcija programinė įranga įdiegta, gerai, pasirengęs dirbti
Programinės Įrangos Versija Naujas
Nešiojamas kompiuteris sf-52, 4gb, panaudota, toughbook
Automobilių Gamintojo Toyota
popardaviminių siūlome techninę paramą
punktas į yota it3 biržos
Aparatinės Įrangos Versija t oyota it3 biržos

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

TOYOTA BIRŽOS Naujausi 13.00.022 Pasaulio Techstream GTS BIRŽOS VIM OBD Skaneris BIRŽOS Skaitytuvas su IT3 programinės įrangos, cf-52 nešiojamas 4g

TOYOTA BIRŽOS Naujausi 13.00.022 Pasaulio Techstream GTS BIRŽOS VIM OBD Skaneris BIRŽOS Skaitytuvas su IT3 programinės įrangos, cf-52 nešiojamas 4g

Panašūs produktai: