Loft light gooseneck kristalų sienos žibintai mėlyna sienos šviesos miegamajame šviesos stiklo kamuolys, valgomojo, miegamojo kambarį sienos lempa

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€78.61

-19%

€98.26

Dalintis

Apie prekę

Nuotraukos fotografavimas

Visas nuotraukas iš lempos ir žibintai, parduodami paimti natūra.Dėl įvairių veiksnių (pavyzdžiui, fotografijos įranga, technologijos, kampas, šviesos ir kompiuterio ekrano, kai spalvos skirtumai gali būti dėl.Sutikite, kad tėvai, kurie negali priimti spalvų skirtumas turėtų pirkti atsargiai.Prašome suprasti, kad toks ginčų negali būti panaudotas kaip priežastis, dėl prekės grąžinimo"

pristatymo laikas

Pirkėjui bus pristatyti prekes per 48 valandas po apmokėjimo.Ypatingomis aplinkybėmis (pvz., juridinių šventės / custom / hot-sale produktai iš pardavimo) sukels pavėluoto pristatymo.Todėl, prašome paprašyti, kad pirkėjas galėtų pasikonsultuoti su pardavimų personalas, mūsų gamykloje, jei yra bet kuris produktas, prieš fotografuodami, siekiant išvengti vėlavimo į jūsų apdailos laikotarpį.Ačiū"

Pažeistas Išsiimti

Nors mūsų produkto pakuotės yra labai stiprus, dėl tolimojo gabenimo ir platinimo trečiajai šaliai, yra tam tikros rizikos.Tai neišvengiama, išspausti šviestuvai, ypač stiklo gaminiai " umbra.Jei lempos dangtelio ir reikmenys, yra sugadinta, kai gaunate prekes, prašome susisiekti su mumis iš karto, ir pateikti foto sugadintos dalys.Mes atsiųsime jums atsargines dalis per kurjerį.Prašome don 't atsisako pasirašyti"

Mes bus atsakingas už mūsų paslaugas ir produktus.Mes jums patenkinamus atsakymus į visus pagrįstų klausimų.Jei yra kokių nors problemų, mes esame pasirengę jas spręsti.

Jei yra daugiau ramus, sąžiningas, tolerantiškas santykius tarp vienas kitą, mes turėtume galvoti apie tai skirtingos pozicijos ir manau, kad bet kokia problema bus išspręsta lengvai.

Šviesos šaltinis aprašymas

Visos lempos nėra šviesos šaltiniai.Jei jums reikia šviesos šaltinis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo sudaro skirtumas

Spalva internetu apšvietimas informaciją lempos kūno, o ne spalvų šviesos šaltinio.Prašome patikrinti jį sau, prieš užsakant, ir prašome fotografuoti, atsargiai, jei jums tai jūsų artimiesiems.

Krovinių aprašymas

Pirkėjas gali sumokėti iš anksto arba pristatymas.A: avanso mokėjimo pašto nustatyta, kad pirkėjas ir pardavėjas, ir pirkėjas apmoka pašto išlaidas į mūsų gamykloje pirmas, ir gamykla moka išreikšti bendrovės B. išmoka, mokama tiesiogiai pirkėjo express " kompanija, kai prekės pristatomos.

Mokėjimo būdas

Primygtinai rekomenduojame Alipay sandorio.Saugus tikri.Vartotojams, kurie negali naudoti Alipay, galite susisiekti su mūsų banko pervedimas.

Pristatymas instrukcijos

Yra du būdai, kaip pristatyti prekes apskritai: logistikos ir greitas pristatymas

A: privalumas logistikos, kad krovinių yra pigūs, ir trūkumas yra tai, kad laiką yra, šiek tiek lėtesnis ir jums turėtų imtis pristatymo metu krovinių kieme; po logistika prekių atvykti, jie kreipsis į juos informuoti.Prašome prašyti pirkėjo paprašyti pick-up adresas ir telefono numeris, o tada imtis gavėjo TAPATYBĖS kortelę pasiimti prekes.

B: privalumas, greitas pristatymas yra, kad susisiekimo greitis yra greitai ir pristatymas į duris.Trūkumas yra tai, kad krovinių yra santykinai brangus.Taigi, jei pristatymo neskubu, apskritai rekomenduojama siųsti logistika.Pristatymo duris principu (pvz., pristatymo sritis)"

Transportavimo laikas

Taip vadinamieji transportavimo laiką, reiškia normalus atvykimo laiką po to, kai mes pristatyti prekes.Tačiau dėl labai nedaug nenumatytų įvykių, vėlavimų gali kilti, kartais.Šiuo atveju, mes pažadą bendradarbiauti su tyrimą, tęstinė ir noras, tačiau mes negalime garantuoti visiškai.Pirkėjas gali ne naudoti jį kaip pagrindą prasta vertinimo ir skundų.

Skubus pristatymas: paprastai, per 5 dienas miestuose virš apskrities lygiu; 5-7 dienas atokiose vietovėse ar miesteliuose. (keletas sričių, negali paminėti, pristatymas iki durų)"

Logistika: Centrinė / pietų provincijose: 1-3 dienas tiesiogiai regione; 5 dienų perkėlimo srityje;

Šiaurės / Vakarų Provincijose: tiesioginis plotas 5-7 dienas; perdavimo srityje 7-10 dienų.

Jei prekės nėra gavusi daugiau kaip 8 dienas po prekių pristatymo, susisiekite su mumis laiku tyrimo ir tolesnių

Aptarnavimas po pardavimo

mūsų gamykla įsipareigoja užtikrinti kokybišką dvejus metus.Nuo pirkimo datos, jei produktas turi elektros gedimo įprastomis naudojimo, ji gali gauti dviejų metų garantija paslaugų (išskyrus šviesos šaltinio), ir garantija taikoma tik pataisyti arba pakeisti sugedusias detales"

Garantija paslaugas nėra šių sąlygų: A. nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo naudojimo elektros energijos tiekimo, netinkamo įrengimo; B. nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo remonto ar keitimo. &Nbsp; C.žalos, padarytos neteisingos ar dėl neatsargumo, naudojant netinkamas detalės. &Nbsp; D. padarytos žalos kitų nelaimingų atsitikimų"

Lempos montavimas

Šiltas patarimas: lempos priklauso elektros produktais.Siekiant užtikrinti saugumą, prašome pakviesti visi pirkėjai samdyti profesionalus elektrikai vadovas įrengimas lempos!!!

Kontaktinė informacija

Tel: 0760-87822075 ar 13531867635 (atkreipkite Dėmesį:)

Žymos: lempos tabl, lanksti metalo gooseneck, gooseneck vamzdis, elipsės lempos, 8062d3led, gooseneck, lanksčia gooseneck lempos, baterija lentelė touche, žalia umbra, gooseneck lempos.

Charakteristikos

Naudojimas Skubios pagalbos
Medžiaga Mediena
Pagrindo Tipas E27
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Įtampa 24V
Prašymas Vonios kambarys
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Garantija 1
Yra Protingas Prietaisas No
Šviesos šaltinių skaičius > 20
Modelio Numeris 2
Apšvietimo Srityje >30square metrų
Maitinimo Šaltinis AC
Jungiklio Tipas Jutiklis
Yra Pritemdomi No
Atspalvis Tipas geležies
Prekės Pavadinimas DEEVOLPO
Savybės 2
Spalva Juoda
Stilius Modernus
Sertifikavimo EAC
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Technics Paprastas Dažyti
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Korpuso Medžiaga Mediena

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Loft light gooseneck kristalų sienos žibintai mėlyna sienos šviesos miegamajame šviesos stiklo kamuolys, valgomojo, miegamojo kambarį sienos lempa

Loft light gooseneck kristalų sienos žibintai mėlyna sienos šviesos miegamajame šviesos stiklo kamuolys, valgomojo, miegamojo kambarį sienos lempa

Panašūs produktai: