Nauja Išpardavimas
Visą Dydį Mikronų Nerūdijančio Plieno Laboratorinius Dirvožemio Standartinis Testas Sietą, ASTM Padidinti

Visą Dydį Mikronų Nerūdijančio Plieno Laboratorinius Dirvožemio Standartinis Testas Sietą, ASTM

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.25

Dalintis

Apie prekę

#detail_decorate_root .magija-0{vertikaliai-align:top}#detail_decorate_root .magija-3{padding:0;margin:0;white-space:pre-wrap;font-size:14px}#detail_decorate_root .magija-4{font-size:22px}#detail_decorate_root .magija-5{plotis:750px}#detail_decorate_root .magija-7{margin-top:0;margin-left:0;plotis:247px;aukštis:247px}#detail_decorate_root .magija-10{font-size:16px}#detail_decorate_root .magija-11{margin-bottom:10px;line-height:0}#detail_decorate_root .magija-12{margin-bottom:0}#detail_decorate_root .magija-13{position:relative;plotis:100%}#detail_decorate_root .magija-15{margin-top:0;margin-left:0;plotis:750px;aukštis:588px}#detail_decorate_root .magija-17{margin-top:0;margin-left:0;plotis:750px;aukštis:750px}#detail_decorate_root .magija-19{margin-top:0;margin-left:0;plotis:750px;aukštis:402px}#detail_decorate_root .magija-21{margin-top:0;margin-left:0;plotis:750px;aukštis:428px}#detail_decorate_root .magija-23{margin-top:0;margin-left:0;plotis:750px;aukštis:393px}#detail_decorate_root.magija-25{margin-top:0;margin-left:0;plotis:750px;aukštis:564px}#detail_decorate_root .magija-27{margin-top:0;margin-left:0;plotis:750px;aukštis:424px} Visu Dydžiu Mikronų Nerūdijančio Plieno Laboratorinius Dirvožemio Sieto Standartinis Testas ASTM Susiję Produktai Gaminio Aprašymas 1. Medžiaga: nerūdijantis plienas

2. Rėmas Dimeter 200mm/Customize

3. Aukštis: 50mm

4. Standartas: ISO, EN, LST, ir ASTM sietai Specifikacija Pakavimo ir Pristatymo, Mes galime pristatymo jūra, bet uosto Kinijoje.Mes galime laivas EMS,TNT, DHL ir kt. ( nuo durų iki durų).

Mes taip pat gali laivų oro transportu per express company (prie durų),tai greitai ir saugiai.

Mūsų Paslaugų Diegimo ir mokymo

1.Jei pirkėjai apsilankyti mūsų gamykloje ir patikrinkite, ar mašina, mes išmokyti jus, kaip įdiegti naudoti mašinos ir taip pat mokyti savo darbuotojų/technikas į veidą.

2.Be lankymūsi, mes atsiųsime jums naudotojo vadovą ir vaizdo mokyti jums įdiegti ir valdyti.

3.Jei pirkėjo poreikius mūsų technikas eiti į savo vietos gamykloje, prašome pasirūpinti apgyvendinimu ir maitinimu ir kitų būtinų dalykų.

Po Pardavimo Paslaugos

1.Vienerių metų garantija visos mašinos.

2.24 valandų techninė parama elektroniniu paštu arba paskambinę

3.Jei yra kokių nors problemų, rasti mašinos, mes jį pataisyti nemokamai vienerius metus.Įmonės informacija Mūsų Klientams DUK Q:ar Esate prekybos įmonės arba gamyklos?

A:Mes esame prekybos įmonės, tačiau mes taip pat turime savų gamyklų.Pastato prekybos įmonė, yra tiesiog eksportuojančių įvairių rūšių betono liejimo ir kiti produktai.

Klausimas:Kodėl jūsų kainos yra didesnės nei kiti?

A:Kaip mes įsisenėjusių, kad kiekviena gamykla turėtų įdėti kokybė už pirmąją vietą.Mes praleisti laiko ir pinigų į besivystančių kaip padaryti, kad mašinų daug daugiau, mechaninė, tikslią ir aukštos kokybės.Mes galime užtikrinti, kad mūsų mašina galėjo naudoti daugiau nei dešimt metų be jokių problemų.Mes galime suteikti vienerių metų nemokamai kokybės užtikrinimo.

Q:Kaip aplankyti jūsų įmonė?

A:1. Skristi į Pekino oro uostą: didelio greičio traukinys Iš Pekino Nan, kad Cangzhou Xi (1 valandą),tada galime pasiimti jums.

2. Skristi į Šanchajaus oro Uostą: didelio greičio traukinys Iš Šanchajaus Hongqiao į Cangzhou Xi(4.5 valandų), tada mes galime jus.Susisiekite Su Mumis, 1. Produkto Turtingas Mūsų įmonė yra įsikūrusi didžiausia Kinijos didmeninės prekybos rinkoje.Bet kokio produkto jums reikia, gali būti siunčiami į mane su produkto nuotraukomis ar modeliai.Aš duosiu tau žemiausia citata, kaip greitai, kaip įmanoma, ir tada įdėti produktą į parduotuvę nusipirkti. 2.Kokybės Užtikrinimas Visi produktai parduodami parduotuvė yra originali, prašome būti tikri, kad perkate!Jei turite klausimų dėl produkto, susisiekite su mumis dėl Taiji.lt ir mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų! 3.Paslaugų Garantija Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir jums bus taip pat gauti 5 taškų atsiliepimų. 4. Laivybos Garantija Pakuotės informacija gali būti atsekti.Jei negavote pakuotės po 60 dienų, jūs galite susisiekti su mumis ir mes grąžinsime jums visiškai.

Žymos: laboratoriniai sietą, sieto akmens, kompostas, 10a 125vac, 150 mikronų filtras, piltuvas sietą, mikronų sakura, pigma micron, mikronų pen set, sieto bandymas.

Charakteristikos

Tipas Rankinių Įrankių Dalys
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Visą Dydį Mikronų Nerūdijančio Plieno Laboratorinius Dirvožemio Standartinis Testas Sietą, ASTM

Visą Dydį Mikronų Nerūdijančio Plieno Laboratorinius Dirvožemio Standartinis Testas Sietą, ASTM

Panašūs produktai: