Nauji Karšto Moterų Juosmens Treneris Korsetas su Užtrauktuku Vest Kūno Shaper Cincher Bako Viršuje su Reguliuojamu Dirželiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.51

-28%

€17.61

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS: Šis juosmens mokymo liemenė yra pagaminti iš kokybiškų Nylon/Spandex, sumaišytus minkštos medžiagos, kuri yra glotni, antibakterinis, drėgmės wicking, elastinga ir tampus, lankstus ir kvėpuojantis, patogus dėvėti.

2、PADIDINTI ĮMONĖS VALDYMO ir REGULIUOJAMI DIRŽELIAI: užtrauktukas korsetas yra įrengti 3 eilėmis kablys ir akių uždarymo ir 2 reguliuojamomis petnešėlėmis, užtikrinti, kad jums gali tilpti tai daugiausia, kiek, ir duoti jums sexy gamtos kreivė.

3、U-FORMOS PUSH UP KONSTRUKCIJOS: Speciali priekinio U-tipo stabdžių-ašaros dizainas daro savo krūtinės daugiau stačias ir patrauklus, veiksmingai įmonės kontrolės pažastų & back suglebęs riebalų padaryti, kad jūsų kūnas ne gabalų ar iškilimų ar skerdienos, kad jums gražus smėlio lakrodžio pav.

4、EFEKTYVUS JUOSMENS CINCHER: Mūsų kūnas shaper padeda po gimdymo atkūrimo visą procesą, sumažinti patinimą, sugriežtinti odą, kontrolės pilvą & back, pagalbos po gimdymo skausmą, palengvinti perėjimą iš gimdos ir sumažinti jį sumažinti iki įprasto dydžio, kad jūsų motinystės įstaiga grįžti į savo pradinę formą.

5、DAUGIAFUNKCINIS JUOSMENS TRENERIS: Į shapewear gali priploti pilvo, sumažinti juosmens, paramos atgal, po gimdymo atkūrimo,pagerinti laikyseną, paramos juosmens skausmą, apsaugoti stuburą, pagreitinti riebalų dega, o pratimai, kartu su sveiką liesos dietos ir gerti daug vandens dėl svorio.

Aprašymas:

Tai yra kūno shaper pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos su didžiausia įmonė kontrolės ir reguliuojama dirželiai, su U-formos push up konstrukcijos, ir gali būti naudojamas kaip efektyvus juosmens cincher ir multi-funkcinis juosmens treneris.

Savybės:

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS: Šis juosmens mokymo liemenė yra pagaminti iš kokybiškų Nylon/Spandex, sumaišytus minkštos medžiagos, kuri yra glotni, antibakterinis, drėgmės wicking, elastinga ir tampus, lankstus ir kvėpuojantis, patogus dėvėti.

PADIDINTI ĮMONĖS VALDYMO ir REGULIUOJAMI DIRŽELIAI: užtrauktukas korsetas yra įrengti 3 eilėmis kablys ir akių uždarymo ir 2 reguliuojamomis petnešėlėmis, užtikrinti, kad jums gali tilpti tai daugiausia, kiek, ir duoti jums sexy gamtos kreivė.

U-Formos Push Up Krūties Dizainas: Speciali priekinio U-tipo stabdžių-ašaros dizainas daro savo krūtinės daugiau stačias ir patrauklus, veiksmingai įmonės kontrolės pažastų & back suglebęs riebalų padaryti, kad jūsų kūnas ne gabalų ar iškilimų ar skerdienos, kad jums gražus smėlio lakrodžio pav.

EFEKTYVUS JUOSMENS CINCHER: Mūsų kūnas shaper padeda po gimdymo atkūrimo visą procesą, sumažinti patinimą, sugriežtinti odą, kontrolės pilvą & back, pagalbos po gimdymo skausmą, palengvinti perėjimą iš gimdos ir sumažinti jį sumažinti iki įprasto dydžio, kad jūsų motinystės įstaiga grįžti į savo pradinę formą.

DAUGIAFUNKCINIS JUOSMENS TRENERIS: Į shapewear gali priploti pilvo, sumažinti juosmens, paramos atgal, po gimdymo atkūrimo,pagerinti laikyseną, paramos juosmens skausmą, apsaugoti stuburą, pagreitinti riebalų dega, o pratimai, kartu su sveiką liesos dietos ir gerti daug vandens dėl svorio.

Sąrašas:

1*kūno shaper

Jeigu turite kokių nors nepasitenkinimo ar abejonių apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis per pirkėjo pranešimą iš karto.Mes suteiksime jums tinkamą sprendimą per 24 valandas!

Žymos: priešingai nei korsetas viršų, shaper liemenė, wasit treneris, odinis juosmens treneris, latekso vest juosmens treneris, liemenė juosmens, juosta latekso, centure korsetas viršų, hexin juosmens treneris, bonned korsetas viršų.

Charakteristikos

Feature7 Lankstus
Medžiaga Nylon/Spandex sumaišytas minkštas audiniai
Feature4 elastinga
Modelio Numeris juosmens mokymo liemenė
Feature1 Sklandžiai
Feature6 Patogus
Feature2 Antibakterinis
Feature8 Kvėpuojantis
Taikoma Žmonių Suaugusiųjų
Feature3 Drėgmės wicking
Feature5 Tampus

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nauji Karšto Moterų Juosmens Treneris Korsetas su Užtrauktuku Vest Kūno Shaper Cincher Bako Viršuje su Reguliuojamu Dirželiai

Nauji Karšto Moterų Juosmens Treneris Korsetas su Užtrauktuku Vest Kūno Shaper Cincher Bako Viršuje su Reguliuojamu Dirželiai

Panašūs produktai: