Automobilių Lūpų Juostelės Splitter Spoileris, Durų Bamperis su Anglies Pluošto Gumos Audi I Ah Ah A8 A3 A4 A5 A6 Q7 R A3 3-Durų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.21

Dalintis

Apie prekę

2,5 m, Automobilių 60mm Pločio Raštas Bamperio Lip Splitter Automobilių Lipdukas Kūno Komplektas, Spoileris, Bamperiai Valance Smakro Automobilių Guminės Juostelės

Savybės: skirtas lenkimo ir apsaugoti jūsų dažai nuo važiuojamosios dalies, greičio ausele ir bortelius.Priekinio ar galinio buferio lip splitter pusėje sijonas pratęsimo lūpų.Galite klijuoti ant priekinio ar galinio buferio, kūno rinkinys, šoninė šluostė, uodegą, pelekus ir pan.Ultra lengvas.Su 3m lipnia, lengva įdiegti.Pagamintas iš TPVC, patvarus, lankstus, ir bendable.Universalus įmontuoti daugumai automobilių, sunkvežimis, ar VISUREIGIS.Specifikacija: Tipas Automobilių Lūpų Sijonas Raštas Medžiaga Anglies Pluoštas, Gumos Kiekis 1pcs Prekės Spalva Juoda Ilgis 2.5 m / 8,2 pėdų Plotis 60mm / 2.4" Storis 5mm / 0.2" Grynasis Svoris 0.71 KG Diegimo Pastabos: 1. Prašome laikyti paviršius švarus ir sausas, ne smėlio ir dulkių, ir įdėti kai sukibimą skatinanti (Be)į jį prieš pradėdami diegti. 2. Įdiegti elementą iš artimųjų, pašalinkite apsauginę plėvelę nuo lipnios atidžiai. 3. Prašome sumažinti kelių trikampių iš lipnios juostos, kuri yra patogi, už posūkio. 4. Nustatyti tikslią vietą produktą, įstatykite ir atsargiai, tada paspauskite tvirtai užtikrinti tinkamą sukibimą.Pakuotė: 1*Automobilių Lūpų Sijonas Raštas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei galite\'t kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Taiji.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

'

Žymos: audi q7 spoileris, audi a4 splitter, audi s6 spoileris, a4 bamperis, audi s3 anglies pluošto, bmw f07 priekinis bamperis, a8 spoileris, benz priekiniai, crv oda, audi a4 b9 priekiniai lūpų.

Charakteristikos

automobilių reikmenys Gumos juosteles durų
Šildomi Bagetai Gumos bamperio juostos
Funkcija Universalus, tinka daugumai automobilių,sunkvežimių
Auto reikmenys anglies pluošto gumos
Funkcija 1 Automobilių Lūpų Sijonas Raštas
3 funkcija lūpos bamperis
Funkcija 5 Bamperis raštas
4 funkcija Gumos lūpų sijonas raštas automobilį
Prekės Svoris 0.58kg
Elemento Tipas Optikos Bagetai
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Elemento Plotis 60inch
automobilio stilius automobilio buferio juostelės
Modelio Pavadinimas automobilio buferio juostelės
Pakuotės Svoris 0.71kg (1.57lb.)
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Modelis, Metai 2018 m.
Elemento Ilgio 250cm
Funkcija 6 Automobilių durų apsaugos juostos
Specialios Funkcijos Už Priekinio Buferio Lip Kit
Įrenginio Tipas gabalas
Medžiagos Tipas TPVC
Apsaugoti jūsų dažai nuo važiuojamosios dalies, greičio ausele ir bortelius.
2 funkcija Lūpų Sijonas Raštas
Elemento Aukštis 0.5cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Lūpų Juostelės Splitter Spoileris, Durų Bamperis su Anglies Pluošto Gumos Audi I Ah Ah A8 A3 A4 A5 A6 Q7 R A3 3-Durų

Automobilių Lūpų Juostelės Splitter Spoileris, Durų Bamperis su Anglies Pluošto Gumos Audi I Ah Ah A8 A3 A4 A5 A6 Q7 R A3 3-Durų

Panašūs produktai: