Dantų Balinimo Milteliai Aštroko Lemon Lime Higiena, Dantų Valyti Dantis, Pašalinti Totorių Saugus, Apsaugoti Šviesus, Dantys, Burnos Priežiūra

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.28

-26%

€8.60

Dalintis

Apie prekę

Dantų Balinimo Milteliai, Dantų Pasta, Dantų Įrankiai Baltų Dantų Valymas, Burnos Higiena, Dantų Šepetėlis Gelį Pašalinti Apnašas Dėmes

Funkcijos: 1. Dantų balinimo milteliai savybės unikalios formulės komponentai, giliai valyti ir balinti dantis, ir ji gali apsaugoti dantis nuo formavimo dėmes, ir ji gali išlaikyti dantų balinimo efektą ilgą laiką.

2. Dantų balinimo milteliai gali efektyviai pašalinti dantų problemos, pavyzdžiui, arbatos dėmes, kavos dėmes, dantų pigmentus, apnašas ir kitų dantų problemų.

3. Dantų balinimo milteliai gali padėti jūsų dantys ir dantenos išlikti sveikiems.

4. Dantų balinimo milteliai gali išlaikyti jūsų nagų sveiką ir atnaujinti savo kvėpavimą.

5. Tiesiog sudrėkinkite savo dantų šepetėlį ir naudoti dantų balinimo milteliai.Valyti dantis švelniai dvi minutes.Plauti burną ir visiškai pašalinti visus likučius.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Dantų Balinimo Milteliai

Neto kiekis: apie 55g

Pareigos: balinti dantis, valyti dantis

Taikoma objektų: bet koks odos tipas

Pakavimo Sąrašas:

1 * Dantų Balinimo Milteliai

Pastaba:

Šis produktas neturi didelės įtakos įgimtų geltonos dantų balinimas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: pliušinis amiibo, aniaml kirtimo pliušas, pliušinis gyvūnų saldumynai, gyvūnų pliušinis mini, aštroko karolina bbq padažu, kabo pliušinis gyvūnų fox, aštroko violetinė relx pod, fantazijos gyvūnų pliušas, saldus aštrus bbq padažu, aninal kirtimo pliušas.

Charakteristikos

dropshipping Parama
Pavadinimas dantų balinimo milteliai
Dydis Moderate
Funkcija 1 Pašalinti odontolith
Modelio Numeris dantų balinimo milteliai
NET WT Kita
Komponentas dantų balinimo milteliai
3 funkcija Apsaugoti dantis
2 funkcija Saugus ir Balinimas
Funkcija Dantų Balinimas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Dantų Balinimo Milteliai Aštroko Lemon Lime Higiena, Dantų Valyti Dantis, Pašalinti Totorių Saugus, Apsaugoti Šviesus, Dantys, Burnos Priežiūra

Dantų Balinimo Milteliai Aštroko Lemon Lime Higiena, Dantų Valyti Dantis, Pašalinti Totorių Saugus, Apsaugoti Šviesus, Dantys, Burnos Priežiūra

Panašūs produktai: