10VNT Magija Sponge Pagalvė Minkšta Plaukų Volelis Lankstus Putos&Sponge Plaukų Suktukai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.80

-31%

€5.51

Dalintis

Apie prekę

Specifikacijos

Tipas: Plaukų Volelis

Spalva: Rožinė,Juoda,Raudona,Violetinė,Žalia

Medžiaga: Aliuminio Viela, Kempinės, Poliesteris

Kiekis: 10vnt

Stilius: Taškų

Dydis: 20.3*4.1 cm/8*1.6 colių (vidut.)

Aliuminio Vielos Ilgis: 6.5 cm/2.5 colių (vidut.)

AR TURITE UŽSISPYRĘS PLAUKŲ?kad neatrodo, kad likti garbanos visą dieną!?Minkštos lanksčios vielos, plaukų suktukai, kad jums miegoti naktį gali užtikrinti geriausią plaukų suktukus jūs kada nors turėjote!

ŽMONĖS MĖGSTA ŠIUOS putų minkšta viela suktukus, nes jie tikrai nėra labai skurdus miegoti!ne taip, kaip senosios mados natūra, kad yra kieto plastiko.

SUKURIA BET kokio TIPO CURL bet plaukai!Storas, ar Plonas!Sukuria stora garbanos, jei naudojate daugiau suktukai, purios garbanos, jei jūs naudojate mažiau volai ir įdėti daugiau plaukų į lazdele ir NET laisvesnės spiralės garbanos, jei jums naudoti net daugiau plaukų lazdele.Eiti į lovą su drėgnu plaukų curler turėti griežtesnė ilgesnis curl, nei jei jūs suvynioti savo plaukų su sausų plaukų.

SUKURIA BET kokio TIPO CURL bet plaukai!Storas, ar Plonas!Sukuria stora garbanos, jei naudojate daugiau suktukai, purios garbanos, jei jūs naudojate mažiau volai ir įdėti daugiau plaukų į lazdele ir NET laisvesnės spiralės garbanos, jei jums naudoti net daugiau plaukų lazdele.Eiti į lovą su drėgnu plaukų curler turėti griežtesnė ilgesnis curl, nei jei jūs suvynioti plaukus su sausi plaukai

IŠMESTI SAVO GARBANOTI GELEŽIES!Patogus būdas gauti pasirengę už dieną be išlaidų visą rytą su karštu lygintuvu lazdele rankoje.Imtis naktinio suktukus ir padažyti šaknis su plokščias geležies!

Paketinių įtraukti:

10VNT Plaukų Suktukus Volai

Žymos: putos plaukų volelis, plaukų miego, magic roller, hair curler, curler plaukų magija, curl plaukų volelis, curler magija, curl įrankis, bigudi, plaukų putos.

Charakteristikos

Tipas Putų Volai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Putų
Taikoma plaukų visi
Elemento Tipas Plaukų Volelis
Kiekis 10vnt Plaukų Volai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10VNT Magija Sponge Pagalvė Minkšta Plaukų Volelis Lankstus Putos&Sponge Plaukų Suktukai

10VNT Magija Sponge Pagalvė Minkšta Plaukų Volelis Lankstus Putos&Sponge Plaukų Suktukai

Panašūs produktai: