Lanksti Nusausinti Priemonė, Sulankstomas Automobilių Alyvos, Degalų Ilgai Burną Piltuvą,Mėlyna Mažas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.43

-24%

€7.15

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Lanksti Nusausinti Priemonė, Sulankstomas Automobilių Alyvos, Degalų Ilgai Burną Piltuvą,Mėlyna Mažas

Puikus Piltuvas Sistema Lengviausias Perdavimo:Lanksti Nusausinti Įrankis yra puikus, drenažo naftos, benzino ir kitų skysčių, iš automobilių, sunkvežimių, motociklų, Atv, pramonės įranga, vejos įranga, ir krautuvai.

Pertvarkyti ir panaudoti Pakartotinai, Tūkstančius Kartų:forma, formos, sukurti tobulas užsakymą piltuvą.Pakartotinai tūkstančius kartų.Kraštai gali būti suformuoti aplink filtrai arba drenažo sukurti nepralaidžiose antspaudas, išlaiko naftos prie variklių, kadrų ir aplinkinių dalys, nr. netvarka kinta skysčio.

Sulankstomas ir Labai Suderinama:Tiesiog nuvalykite valyti ir laikyti plokščia ir sukite jį, kad tilptų į bet kokius, rinkinys.Veikia temperatūrose nuo -30F°425F°, labai suderinama su bendrąja automobilių skysčiai, tiesiog pertvarkyti ir panaudoti jį daugiau ir daugiau.

Lengvai Nutekėti į Sunkiai pasiekiamas Tepalo Filtrai Be Bałagan:paprastas, bet naudingas įrankis perdavimo skysčių/sausas ingredientų iš konteinerių į butelius, išlaikant counter nemokamai iš išsiliejimo.

Platus Taikymo:be išleidimo ir pripildymo skysčiai, Lankstus, Drenažo Priemonė gali būti naudojama įvairiose srityse, įskaitant peradresavimo vandens, krentančio iš vamzdžių, pildymo paukščių lesyklos ir pildymo trąšų talpyklos.Galimas naudoja yra begalinis.

dydis:37*17cm

Medžiaga:plastikas

spalva:Mėlyna

Pakuotės Turinys:

1 * Lankstus Nusausinti Įrankis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: piltuvas silicio, stovas iš nerūdijančio plieno, piltuvėlis mažas, "pasidaryk pats" nutekėjimo, butelio piltuvėlis, akmens kriauklės, piltuvas virtuvė, plastiko piltuvėlis, piltuvas aliejus, piltuvas mini.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Lanksti Nusausinti Priemonė, Sulankstomas Automobilių Alyvos, Degalų Ilgai Burną Piltuvą,Mėlyna Mažas

Lanksti Nusausinti Priemonė, Sulankstomas Automobilių Alyvos, Degalų Ilgai Burną Piltuvą,Mėlyna Mažas

Panašūs produktai: