Nauja Išpardavimas
Borisas Wild - Bet Kortelę, Bet Gimtadienio Magija gudrybės Padidinti

Borisas Wild - Bet Kortelę, Bet Gimtadienio Magija gudrybės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.14

-30%

€1.63

Dalintis

Apie prekę

Labiausiai įdomi versija, Bet Kortelę, Bet Skaičius iš išradingai proto FISM Nugalėtojas!

Prognozė denio pristatė prieš poveikis prasideda ir lieka kortelės byla iki galo.Pirmasis žiūrovų laisvai pavadinimus numeris, nesvarbu, ar yra jo gimtadienis ar skaičių nuo 1 iki 52. Jis gali pasakyti bet koks skaičius.Jokių apribojimų.Ne jėga ar equivoque.Visiškai laisvą pasirinkimą.Antra žiūrovų laisvai pavadinimus žaisti kortelę iš denio penkiasdešimt du.Jokių apribojimų.Ne jėga ar equivoque.Visiškai laisvą pasirinkimą.Trečiosios žiūrovų skaičiaus žemyn pavadintas skaičius sukant kortos atverstos.Kortelės atskleidė pozicijos numeris laisvai pavadintas pirma žiūrovas rungtynes kortelės laisvai pavadintas antras žiūrovas.Atlikėjas neturi liesti kortas.Jis neturi net atidarykite kortelės atveju.Žiūrovų viską daro.Kortelės yra visada atskleidė tikslus, pavadintas numerį.

Ne stooges ar net "instant stooges".Ne pre-šou.Ne asistentas reikia.Jokios lentelės reikia.Gali būti atliekamas bet kur: stadijos, atsistoti, iš arti ir net vaikščioti.Ne sleights.Ne įsiminė denio arba įsiminimo darbą.Jokių formulių ar sekas prisiminti.Ne psichikos skaičiavimai mokytis.Gali būti atliekamas visiems.Šiurkščių ir sklandžiai.Ne lipni korteles.Ne trumpą korteles.Kortelės gali būti laisvai tvarko žiūrovų.Jie yra normalūs, kaip jūs naudojate savo korteles.

Gali būti kartojamas tiek kartų, kiek norite su kitu numeriu ir kitą kortelę kiekvieną kartą.Atstato per kelias sekundes. '

Žymos: Gecko įrankis, triukui piniginės, aleksas, triukui, magi, kortelės piniginės triukui, lauke triukui, magija kardas žaislas, ani apyrankė, gudrybė piniginės.

Charakteristikos

Medžiaga Hd produktai
Amžius 8-11 Metų
Veiklos Formos Aš atsiųsime jums per 24 valandas
Savybės Lengva Padaryti
Įspėjimas Jokių gudrybių
Dydis One Size
Įrenginio Tipas gabalas
Lytis Unisex
Modelio Numeris 8888
Tipas Įvairus Prop
Pakuotės Svoris 0.01kg (0.02lb.)
Yra Instrukcija No
Pakuotės Dydis 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Borisas Wild - Bet Kortelę, Bet Gimtadienio Magija gudrybės

Borisas Wild - Bet Kortelę, Bet Gimtadienio Magija gudrybės

Panašūs produktai: