Nauja Išpardavimas
Už Asus ZenPad Z300 Z300M Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Stiklo plokštės Pakeitimas+įrankiai Padidinti

Už Asus ZenPad Z300 Z300M Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Stiklo plokštės Pakeitimas+įrankiai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.29

Dalintis

Apie prekę

Už Asus ZenPad Z300 Z300M Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Stiklo plokštės Pakeitimas+įrankiai

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

atsiliepimai

1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums vilčių 5-žvaigždučių atsiliepimų.Mes labai dėkojame jums už jūsų pastangas.

2. Jei jūsų netenkina nieko, prašau, nepalikite neigiamą grįžtamąjį ryšį, prieš tai susisiekę su mumis.Mums informacijos ar elektroniniu paštu tiesiogiai, mes pasistengsime atsakyti per 1 darbo dieną, gavus jūsų informaciją.

3.Jei norite įsigyti daugiau nei vieną gaminį, prašome įtraukti viską, kad jūsų Krepšelį pirmas.Kai jūs atliekate kasos puslapyje, Pardavėjas Nuolaida bus automatiškai apskaičiuoti.

4.Dėkojame už jūsų naršymo ir tikimės, kad suteikti jums geriausias paslaugas.

Garantija

1. Kai siunta atvyko, prašome PATIKRINTI, ar produktai, GEROS būklės.Jei bet kokią žalą, pakuotės, prašome nepriimkite paketą ir atsiliepimai mums.

2. VISI LCD Išbandyti darbo, prieš siunčiant, nereikia ĮDIEGTI prieš Bandymą.LEISKITE MUMS ŽINOTI PRIEŠ ĮRENGIMAS (TIK prie LCD mainboard bandymų), GARANTIJA NEGALIOJANČIU, jei LCD sugadintas po Įdiegimo.Kad Negražinami!Jeigu esate patenkinti produktais po bandymo.TADA galite įdiegti savo telefone.

3. Visus produktus, 12 mėnesių garantija, 100% brand new ir griežtai patikrintas prieš vežimą.

Prašome pranešti mums PER 3 DIENAS nuo gavimo siuntinių, jei esate nepatenkinti su produktų (Realias nuotraukas, vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, turi būti suteikta, escpecially, kad "QC PASS" tag įrodyti jums, nusipirkau elementą mums), tada mes siūlome pakeitimas /grąžinti, jei produktai yra ne taip, kaip aprašyta.Mes traktuosime, kad produktai gavo geros būklės ir veikia gerai kaip aprašyti, jeigu jis PO 3 DIENŲ.

4. JEI LCD Jau Įdiegta ir rasti tam tikrą problemą.Prašome siųsti mums atgal per 3 dienas.Jei LCD NEBŪTŲ pažeistas arba sugadintas, mes atsiųsime jums pakeitimo (grąžinimo laivybos mokestis bus sumokėti jūs, mes bus sumokėti, laivybos mokestis už siuntimas iš naujo.)

"Laivybos

1. Importo muitų ir PVM nėra įtraukti į kainą, prekės ar krovinių.Šios išlaidos yra atsakingas pirkėjas.Prašome pasikonsultuoti su muitinės tarnyba jūsų šalyje nustatyti šių papildomų išlaidų prieš perkant.

2. Jei jūsų užsakymo suma pasiekia 10 (išskyrus atvejus, DHL, EMS ir užsakymai), LCD ekranas yra nestabilios ir didelės vertės.Siekiant išvengti laivybos žalą, ji bus padalinta į keletą paketų su sekimo numerius.Tai daugiausia priklauso nuo užsakymo vertė ir savo šalyje, ir mes apie jus daugkartinių vežimų.

3. Mes visada teikiame Taiji.lt standartas transportas, kuris yra labiausiai ekonomiškas ir saugus būdas transportu.Jei norite, kad greičiau pristatymas, galite pasirinkti, DHL, ar AVS pateikdami užsakymą. (Jei kelionės tikslo adresas yra sąraše atokioje vietovėje ??DHL, papildomas siuntimo išlaidas, turi būti mokama.)

4. Taiji.lt standartas siuntas, yra Kinija Paštu, Hongkong Post, Singapore Post " ir kitos populiarios pašto paslaugos, ir galutinis laivybos kompanija, bus optimizuotas pagal Taiji.lt laivybos pareigūnai.Apskritai, sekimo informacija yra prieinama per 3-7 dienų, ir jūs galite gauti daugiau informacijos įvesdami sekimo numerį:

5. Po užsakymo patvirtino, prekės bus išsiųstos per nustatytą darbo valandų skaičių, ir mes jus informuosime kaip tik jums įsigyti produktą ar spalvos nėra.Visi elementai gali būti siunčiami per DHL, EMS, Hongkong Post " ir " Singapūras Paštu.Transporto sunkvežimiai, negalima peržiūrėti sklypo statulos internete.Jei jūs ne gauti per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome atsiųsti mums laišką.

* DHL, UPS ir "FedEx" paprastai trunka 3-7 dienas pasiekti ir jūs.

* EMS dažniausiai bus jums pristatyta per 7-15 dienų.

* Taiji.lt Standartinis Pristatymas paprastai atvyksta visame pasaulyje per 10-25 dienomis.

Žymos: asus zenpad 10 ekranas, 001, j600f lcd, lapas shell, asus zenpad 10 skaitmeninis keitiklis, asus zenpad 10 z300m lcd ekranas, asus zenpad 10 lcd ekranas, išmanusis telefonas gyvis, asus zenpad p00c ekranas, z301ml.

Charakteristikos

Modelio Numeris Už Asus ZenPad Z300 Z300M
Suderinamos Prekės Universalus
Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Ekrano Dydis 10~13 Colių
Pakuotės Dydis 35cm x 10cm x 5cm (13.78in x 3.94in x 1.97in)
Produkto Tipas Tabletę Touch Panel
Prekės Pavadinimas ONEVAN

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Už Asus ZenPad Z300 Z300M Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Stiklo plokštės Pakeitimas+įrankiai

Už Asus ZenPad Z300 Z300M Jutiklinis Ekranas skaitmeninis keitiklis Stiklo plokštės Pakeitimas+įrankiai

Panašūs produktai: