Silikono Miestelyje Pelėsių Taurės Trinkelėmis Epoksidinės Dervos Pelėsių "Pasidaryk Pats" Apvalios Plokštės Įrankis, Rankų Darbo Amatų Namų Papuošalas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€1.23

-14%

€1.44

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Unikalus Netaisyklingos Formos: nereguliarus silikono formų neturi tradicinių simetrijos, kuria siekiama pursing laisvė, lankstumas ir grožis, ir pelėsiai gali visiškai rodyti jūsų asmenybę ir kilnus skonį, papuošalai padaryti ar vaisių, saugojimo dėklas dėklas.

2、Storas ir Patvarus: Šių epoksidinės formos yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono, minkštas, storas, plyšimui atsparus, atsparus deformacijai ir blukimo, skalbti, labai patvarus ir daugkartinio naudojimo, ir jie gali būti naudojami ilgą laiką.

3、Stiprus Suderinamumas: liejimo derva pelėsis yra suderinamas su daugeliu proceso medžiagų, tokių kaip derva, epoksidinės dervos, akrilo dažai, alkoholio dažai, muilo, polimero molis, vaškas, glaistai, kt.Priekyje yra labai sklandžiai ir gali atspindėti šviesą, kuris gali efektyviai sumažinti erzina defektai; nugaros yra matinio ir atsparumą slydimui yra geras.

4、Lengva Demould: Po užtikrinant, kad derva yra visiškai atsparios, dervos lakštai gali būti išstumtas tiesiog sukimo lanksčios dervos miestelyje pelėsių.Jis gali būti lengvai nuplauti su kai kuriais šiltu muiluotu vandeniu, o tada nuvalykite likusį vandenį su sausa šluoste.

5、Kelių priežasčių: Puikus, todėl dekoratyvinis dervos amatų, papuošalai ir t.t.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Coaster Nustatyti, Pelėsių

Medžiaga: Silikonas

Dydis: kaip parodyta nuotraukose

Pakavimo Sąrašas:

1*Pelėsių

Žymos: molio modelis įrankis, epoksidinės formuoti molio, vaikų mokslas, popieriaus epoksidinės dervos sluoksnį, unikalus epoksidinės dervos sluoksnį, keramikos įrankis, pelėsių skulptūra, epoxyd dervos sluoksnį, modelis kalnelius, hobis modelis įrankis.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Lašas apsipirkimo Parama
Medžiaga Silikono
Tipas Didmeninės No
Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris Miestelyje silikono modelis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Silikono Miestelyje Pelėsių Taurės Trinkelėmis Epoksidinės Dervos Pelėsių

Silikono Miestelyje Pelėsių Taurės Trinkelėmis Epoksidinės Dervos Pelėsių "Pasidaryk Pats" Apvalios Plokštės Įrankis, Rankų Darbo Amatų Namų Papuošalas

Panašūs produktai: