Universalus Automobilis "PASIDARYK pats" Atrama Lauke Sėdynės, Reguliuojama Alkūnė mašinoje Organizatorius Porankiu Langelį Automobilių Sėdynės Skirtumas talpinimo Auto Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€42.76

-29%

€61.08

Dalintis

Apie prekę

Produkto pavadinimas: Automobilių porankiu dėžutės laikymo dėžutė Spalva: Visiškai Juoda / Juoda Raudona / Ruda / Smėlio Dėžutės Dydis: Apie 23.5x8x8.5cm Max aukštis: 40cm.Medžiaga: Aukštos kokybės pu odos Svoris: Apie 0.97 kg / 1 nustato Modelis: Universalus tinka visiems automobiliams.Krova: Gali būti naudojami Ratai ir Keleivio pusėje.Savybės: 1. 100% brand new atvykti.Aukštos kokybės pu oda padas ir nerūdijančio plieno ramsčių. 2. Reguliuojamas ir lengva įdiegti, ir neturi įtakos koregavimo sėdynės, mažinant nuovargį tolimojo vairuotojo ir vairuoti saugiai. 3. Papildomas sandėliavimo savo produktus, pavyzdžiui, išmanųjį telefoną, piniginę, cigarečių, raktus, monetas, kredito kortelė, rašikliai, akiniai nuo saulės ir t. t.Lengva ją gauti, kai vairuotojo. 4. Suderinamas su dauguma rūšių automobilių.Tiesiog įdėkite skirtumas saugojimo krepšys langelį į vietą ir konsolės lengva diegimo Paketą:1pcs Pastebėjo:

Nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio.Tikrasis produktas turi viršenybę.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias rūpestis.

Prašome susisiekti su mumis geriau išspręsti bet kokį klausimą, prieš paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.

Ačiū!

Žymos: automobilių storag, shaomi automobilių porankiu, platus automobilių porankiu, automobilių organizuoti, automobilių storag dėžutę, lauke automobilį, krepšys automobilio, solaris automobilių porankiu, lanos automobilių porankiu, "pasidaryk pats" automobilių porankiu organizatorius.

Charakteristikos

Medžiagos Tipas ABS su Oda
Specialios Funkcijos Apsaugos ir Apdaila
Modelio Pavadinimas GGH-057
Elemento Tipas Porankiai
Elemento Plotis 0inch
Prekės Svoris 0.9kg
Elemento Aukštis 0inch
Prekės Pavadinimas QCBXYYXH
Metų 2020 m.
Elemento Ilgio 0inch

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Universalus Automobilis

Universalus Automobilis "PASIDARYK pats" Atrama Lauke Sėdynės, Reguliuojama Alkūnė mašinoje Organizatorius Porankiu Langelį Automobilių Sėdynės Skirtumas talpinimo Auto Priedai

Panašūs produktai: