Individualų 8ft fėja drugelis fotografijos fone vaikams fotografijos studijoje backdrops

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.65

Dalintis

Apie prekę

Kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje, ten daug didesnis pasirinkimas.Prašome spausti arba nukopijuokite šią nuorodą, norėdami įvesti parduotuvė.

Susiję Produktai

Prašome perskaityti aprašymą atsargiai prieš jūsų pirkti, ar jums bus padarytas neteisingas sprendimas.Dėkojame už bendradarbiavimą.Gavę prekę, prašome eiti atgal į savo Ali sąskaitą ir palikti savo atsiliepimus.Jis mums yra labai svarbus.Jei turite kokių nors problemų, prieš palikdami atsiliepimus, prašome mums pranešti.Jei jums nereikia gauti elementą ar nepatinka elementą, pirmiausia prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčų.Mes stengiamės tarnauti jums ir patenkinti savo poreikį.Iš anksto dėkoju.

Dydis: Mes galime padaryti įvairių dydžių backdrops už tą patį vaizdą.Bet kaina skiriasi.Prašome pasirinkti, kokio dydžio jums reikia.Įvairių dydžių turėti skirtingas dalis pagrindinėje dalyje ir grindų dalis.Jei negalite rasti kokio dydžio jums reikia, prašome susisiekti su mumis, mes galime išlaisvinti už jus.

Prekės Savybės:

Ne lazdele kišenėje ir, be jokios siūlės.Raukšlių nemokamai medžiaga gali būti plaunami, bet vinilo audinio medžiaga negali būti nuplauti.Jei jis yra purvinas, jūs galite jį valyti su drėgnu skudurėliu.

Tipas:

Kompiuteryje suprojektuoti ir skaitmeninio spausdinimo mašina

Už:

Vestuvių, audlt, vaikų, atostogų nuotrauka vartojate arba namo apdaila kaip sienos popieriaus.

Kompiuteris-printed fone funkcijų

1.Kompiuteris-su atspaudais, skirti ryškių spalvų,didelės skiriamosios gebos vaizdus

2.Daugiau patvarus,mažesnis svoris,lengviau išvalyti,patogus, lauko renginių.

3.Puikus meno studija, įvykius ar namo fotografija ir apdaila.

4.Puikus cheminio pluošto medžiagų, siekiant patikrinti, ar super kokybė

5.Matiniu paviršiumi, siekiant sumažinti atspindys

Grąžinimo Politika

Dėkojame už jūsų pirkti ir atsiprašau už problemų jūs turėjote!

Čia yra taisyklės grįžti &pakeitus pirkinį:

Prašome susisiekti su mumis per 14 dienų ir jį grąžinti per 14 dienų po to, kai gaunate itemo,kitaip, mes ne grąžinti savo mokėjimo ir numatyti, pakeitimo;

Visos grąžintos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir yra visi priedai.Ir mes grąžinsime visus jūsų mokėjimą po to, kai gausime prekę grąžinti.Tačiau jums reikia mokėti už laivybos grąžinant prekę;

Taigi, prašome manau, kad prieš jūsų užsakymo.Ačiū

Vežimas

Kiekvienas daiktas bus išspausdintas kuo mes gauti užsakymą.Mes galime laivas atlikti užsakymą per 2-3days nuo jūsų mokėjimo.Nors mes įsteigtas pristatymo laikas yra 4-5days parduotuvėje, laivybos veiksmų bus anksčiau 1-2 dienos.Nesijaudinkite apie gamybos metu, mes turime pakankamai mašinos, spausdinti ir padaryti.Jei jūsų užsakymas nėra skubus, prašome pranešti man, mes galime padėti jums padaryti jūsų užsakymo skubiai ir pasirinkti greičiau express " kompanijos laivas.Viską galima padaryti gerą bendravimą.

Dėmesio: Labai svarbus

Prekės faktiškai spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo to, ką jūsų ekrano rodo.Nes kiekvienas kompiuteris ar moible telefono ekranas yra skirtingas.Tikimės, kad jūs galite suprasti.

Dėmesio vinilo audinio medžiagos fone

Visi straipsniai yra užlenkta į laivą, todėl vinilo audinio medžiaga yra lengva, kad buvo raukšles.Taip, yra būdų, kaip pašalinti raukšles.Jei negalite susidoroti su raukšles, prašome susisiekti su mumis pirkti vilnos medžiagos, jis turi daug didesnę kainą.

A. Roll jį sandariai cilindru 3-4 dienas, tai bus gerai.

B. Tu geriau šilumos ji su geležies ATGAL elementą, tada jis bus sklandžiai vėl.Bet nenaudokite garo geležies, nes vanduo gali zniszcz fone.

DUK

Q: Kodėl yra nemokamas pristatymas tačiau, kai aš spustelėkite ir nėra nemokamas pristatymas?

A: Mes tik siūlome nemokamas pristatymas į tam tikras šalis, kaip jav, nes mūsų labai konkurencinga kaina, kai kurioms šalims.Kaip visi žino, "nemokamas pristatymas" nėra iš tikrųjų reiškia "nemokamas pristatymas" Visi pardavėjai pridėjo laivybos išlaidos į prekės kainą.

Q: Jei terminas: pristatymas bus per greitai, bet aš vis dar negavau paketas, ką aš turėčiau daryti?

A: tokiais atvejais, pls susisiekti su mumis arba palikti žinutę užsakymo kreipkitės į mus išplėsti/plačiau pristatymo laikas, vietoj to, kad ginčas

Q: Kaip aš galiu patvirtinti, pristatymo?

A: Tiesiog prisijungti "Mano Taiji.lt", paspauskite "sandorio" ir pasirinkite "Nepatvirtintų pristatymas" peržiūrėti užsakymą, ir tada sužinoti, kad kurį galite įsigyti iš mūsų, spauskite "viem informacija" ir " patvirtinti pristatymas ".Tai yra labai svarbu mums, dėkojame už jūsų pagalbą.

Q: Kaip aš galiu suteikti grįžtamąjį ryšį?

A: Prisijungti "Mano Taiji.lt", paspauskite "sandoriai" rasti atsiliepimų, rasti savo užsakymą kuris į "orderd laukia Savo nuomonę", jums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių, bus labai dėkingi, jei turite problemų, kad mes stengiamės ją išspręsti, bet neigiamų atsiliepimų nieko negali padaryti.

Q: Kaip aš galiu pritaikyti?

1. Jūs galite kalbėtis su mumis apie dydį, kad reikia el. paštu arba pranešimas, tada mes galime spausdinti tinkamo dydžio, jums.

2. Jei norite, kad jūsų mėgstamiausias nuotraukas ir dydžių, tiesiog duokite mums nuotraukas ir dydžių, tada mes galime padaryti už jus.

Atnaujinta 2018-5-14 10:43:07

Žymos: juostelės drabužius vienaragis, žvaigždžių karai skaičius 32 vnt, antspaudai kortelės priėmimo tekstas, pusėje lipdukas fiat punto, dydis mados vyrų spinta, šilko kombinezonas indijos spalva, antspaudai vaikų, 100 vnt, smart moteris juoda žiūrėti, yamaha r6 2004 varžtų rinkinys.

Charakteristikos

Pakuotė Taip
Gali color vietoje, ne kartus erdvė Taip. Jei proto, nereikia pirkti.
Medžiaga Dviejų medžiagų funkcijos
Kiekis Tik 1 gabalas fone, išskyrus stovėti ir įrašus
Modelio Numeris F-1642
Spalvų Neatitikimas Taip, nedidelis skirtumas
Aukštos kokybės medžiaga Raukšlių nemokamai ir skalbti
Stilius stebuklų
Raukšlių Taip, vinilo audinio. Jei proto, nereikia pirkti.
Dydis Neatitikimų Taip, maždaug 5cm
Raukšlių Sprendimas Geležis ne reversas, bet ne steam
Tipas Skaitmeninė spauda
Prekės Pavadinimas LANESYBAFOTO

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Individualų 8ft fėja drugelis fotografijos fone vaikams fotografijos studijoje backdrops

Individualų 8ft fėja drugelis fotografijos fone vaikams fotografijos studijoje backdrops

Panašūs produktai: