Custom Gamybos Atidaryti Rėmelį Jutiklinis Ekranas OEM, ODM Paslaugos

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.30

Dalintis

Apie prekę

Custom Gamybos Atidaryti Rėmelį Jutiklinis Ekranas OEM, ODM Paslaugos

Pastaba: Už individualų gamybos Jutiklinis Ekranas Tik, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos, prieš pateikiant užsakymą.Kaina rodoma tik tuo atveju, prašome susisiekti su mumis dėl konkrečių mokesčių.Paprastai MOQ yra 100 vienetų.Iš 7 colių 32 colių jutiklinio ekrano pritaikymas savo reikmėms sveiki.

Bendras Aprašymas:

Sukūrė 4 ir 5 viela technologija su pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis, be proto, todėl nenuostabu, kad jis pasižymi patikimumu, ilgaamžiškumu ir, kaip tikimasi, produkto gyvavimo.

Nelaidus aplinkos sąlygų, pvz., skysčių išsiliejimo ir purslų, drėgmės ir plovimo, mūsų touch screen ekranai yra labiausiai užterštas atsparus galima.Jie pristatyti drift-free gyvenimą 35 mln. pirštu paliečia.

Savybės: Aukštos temperatūros procesą; Stiprus taršos atsparumas; Suvirinimo gydymo ryšio kabelį; Siauro rėmo konstrukcija; Stabili ir ne drift, Tikslia tiesiškumas; Ilgas Produkto gyvavimo; 35 mln. kartų paspaudę ilgaamžiškumas; Kelis touch įvesties režimus(piršto, rašikliu)

Naudojimas: Kioskas Automobilių navigacijos (GPS), E-knygos, Žaidimų mašina, Informacijos, stotis Touch PC Elektroninį foto rėmelį

Pavyzdžiui, Projektas:

Shenzhen Haina Touch Technology Co., Ltd "yra Jutiklinis Ekranas, Stebėti," Touch screen " ekranas, Touch POS Terminalo Visus į vieną KOMPIUTERIO gamintojas.Turintys daugiau nei 10 metų, kad mūsų kompanija yra profesionalių gamintojas ir eksportuotojas, kad yra susijęs su projektavimo, konstravimo ir gamybos Jutiklinis Ekranas, Stebėti, "Touch screen" ekranas, Touch POS Terminalo Visus į vieną PC.Mūsų gamykla yra įkurta 2010 5 mln. investicijų, visos patalpos yra daugiau nei 1500 kvadratinių metrų, iš kurių daugiau nei 1000 kvadratinių metrų, yra gamybos liniją ir 500 kvadratinių metrų yra Švarus Kambarys.Siekiant užtikrinti suteikti savo klientams geriausią kokybės ir pasitenkinimo produktų, mūsų Įmonė priima naudoja pirmos klasės įrangos ir žaliavų.Su platų, geros kokybės, prieinamomis kainomis ir stilingas dizainas, mūsų produktai yra plačiai naudojami pramonės, užfiksuota ir kitose pramonės šakose.Mūsų gaminiai yra plačiai pripažįstamas ir patikimas vartotojams ir gali patenkinti nuolat kintančių ekonominių ir socialinių poreikių.Laukiame naujų ir senų klientų, iš visų gyvenimo sričių, susisiekite su mumis dėl būsimų verslo santykių ir abipusės sėkmės!

DUK: Ką mes galime padaryti už jus: 1, Apie gamyklą: Taip!Mes turime gamyklą, Mes Jutiklinis Ekranas, Stebėti Gamintojas. 2, Apie MOQ: Mūsų MOQ yra 100 set. 4, Apie Mūsų Jutiklinis Ekranas: Mes turime 1 metų garantiją mūsų Touch " Ekraną. 3, Apie Mokėjimas: Priimti keletą mokėjimo (Pastaba: Atsižvelgiant į skirtingus regionus, mokėjimo terminai diferencijuoti)

Žymos: oem, odm pakavimo, vyrai oem, touch usb, usb kameros ekranas, stiklo touch, oro baras touch, palieskite 24 colių ekranas, rs 232 į usb, ir liesti rėmas didelis, projekto ekranas.

Charakteristikos

Ekrano Dydis 17"
Prekės Pavadinimas HAINA TOUCH
Pakuotė Taip
Tipas Varžinis
Produktų Statusas Sandėlyje
Sąsajos Tipas USB

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Custom Gamybos Atidaryti Rėmelį Jutiklinis Ekranas OEM, ODM Paslaugos

Custom Gamybos Atidaryti Rėmelį Jutiklinis Ekranas OEM, ODM Paslaugos

Panašūs produktai: