304 Nerūdijančio Plieno Prie Sienos Montuojamas Audinių Laikiklis Popierinių Rankšluosčių Laikiklį, Vonios Kambarys, Tualetas Roll Turėtojas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.02

-37%

€16.16

Dalintis

Apie prekę

Patogus Įdiegti tualetinio popieriaus laikiklis.Arba lipni, ar gręžimo su varžtais įdiegti tualetinio popieriaus, rankšluosčių laikiklį.Jei jūsų sienos paviršius yra plokščias, tiesiog naudokite klijų juostelę klijuoti ant sienos, per kelias sekundes.

Multi-funkcinis audinys roll laikiklį su lentyna.Tai ne tik vonios aparatūros popieriaus pakaba, ir tai taip pat yra ir sienos montuojamas vonios aksesuaras su sandėliavimo lentynos, laikymo telefonų ir kitų smulkių daiktų.

Nerūdijantysis ir Vandeniui: Jis pagamintas iš aukštos kokybės, 304 nerūdijančio plieno, kuris užkirsti kelią rūdžių nuosekliai.Laikymo lentynos apsaugo nuo popieriaus ritinio formos purslų.

Funkcijų Diapazonas: Ji gali bet kurią lengva patekti smulkių dalykų, tokių kaip mobilusis telefonas, raktai, servetėlės ir t.t. naudodamiesi tualetu.

Ji turi mega roll.Tualetinio popieriaus laikiklis tinka labiausiai dydžio popieriaus ritinius.

dydis:14.5*11*14.5 cm

Medžiaga:304 nerūdijančio plieno

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 * Audinių laikiklis(su montavimo priedai)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

[ Pristatymas ]

1. Visi daiktai bus išsiųsti per 6 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas.

2. Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.

3. Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.

4. Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.

[ Atsiliepimai ]

Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas.

jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

[ Susisiekite Su Mumis ]

9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) šeštadienio.

mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes.

Mūsų Misijos:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.

2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą.

3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Žymos: raganosis buggy, batai nemuno, rodas nt 1, padangos 195 75, v8 kokteilis, moteris 10 xl, padangų 15 600, retas tentenas, rodas lego.

Charakteristikos

Modelio Numeris popieriaus turėtojas
Medžiaga NERŪDIJANČIO PLIENO
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

304 Nerūdijančio Plieno Prie Sienos Montuojamas Audinių Laikiklis Popierinių Rankšluosčių Laikiklį, Vonios Kambarys, Tualetas Roll Turėtojas

304 Nerūdijančio Plieno Prie Sienos Montuojamas Audinių Laikiklis Popierinių Rankšluosčių Laikiklį, Vonios Kambarys, Tualetas Roll Turėtojas

Panašūs produktai: