Nauja Išpardavimas
Tinka KTM DUCATI Duobę Dirt Bike 6-7mm Plastiko Dujų, Kuro Filtras Su magnetinėmis Padidinti

Tinka KTM DUCATI Duobę Dirt Bike 6-7mm Plastiko Dujų, Kuro Filtras Su magnetinėmis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.31

Dalintis

Apie prekę

Būklė: 100% naujas Spalva: Geltona Medžiaga: ABS & filtro popieriaus Pakuotė: 3pcs Suderinama Su: Tinka 1/4" arba 6mm-7mm žarnų linijos motociklų, motoroleriu.Tinka Harley, Bobber, Chopper, Purvo Bike, Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Aprilla, BMW, Ducati, Triumph, MV Agusta, Bimota, Buell, Moto Guzzi, ir t. t. Tai Yra atsarginių dalių Pakeitimas Elementas, Bet Ne Originali Prašome atkreipti dėmesį: 1) Visi matmenys yra matuojami vertus, gali būti nedidelių nuokrypių. 2) Spalva gali šiek tiek skirtis dėl spalvų nustatymo kiekvieno stebėti.Savybės: 1) Geras pakeiskite jį reguliariai. 2) paprastos naudoti ir įdiegti. 3) Stabili charakteristikas, aukštas patikimumas.

PASTABA:Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Žymos: piaggio kuro filtras, kuro filtras ktm efi, akių oro filtras ktm, magnetas tepalo filtrai, tirpiklis spąstus, elantra kuro filtras, benzinas, kuro filtras, alyvos filtras magnetai, kuro filtras tirpiklis spąstus, padengti ducati.

Charakteristikos

Elemento Aukštis 0inch
Medžiagos Tipas ABS & Filtravimo popierius
Modelio Pavadinimas KTM DUCATI
Prekės Svoris 0.3kg
Elemento Ilgio 0inch
Elemento Tipas Tepalų Filtrai
Elemento Plotis 0inch

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Tinka KTM DUCATI Duobę Dirt Bike 6-7mm Plastiko Dujų, Kuro Filtras Su magnetinėmis

Tinka KTM DUCATI Duobę Dirt Bike 6-7mm Plastiko Dujų, Kuro Filtras Su magnetinėmis

Panašūs produktai: