Už "Lexus" automobilių stovėjimo jutiklių laikiklis 89348-33010-C0 Automobilio Pakeitimo Auto Dalys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€0.95

-23%

€1.24

Dalintis

Apie prekę

23115 Karšto Pardavimo

Savybės:

Paprastai, parkavimo jutiklis susideda iš ultragarsinis jutiklis (paprastai žinomas kaip zondas), duomenų valdytojo ir monitorius (arba buzzer).

Atbulinės eigos radaro paprastai priima principo ultragarso svyruoja.Kontroliuoja valdytojas, ultragarsinis signalas perduodamas jutiklio.Kai kliūtis, su kuriomis buvo susidurta, aidas signalas yra generuojamas.Gavęs aido signalo jutiklis atlieka duomenų apdorojimo ir nustato valdytojas.Kliūties padėtį, atstumą, rodomas ekrane, ir kitų įspėjamųjų signalų, ir laiku įspėjimas, kad vairuotojas gali žinoti, kaip atbuline eiga, kai važiuoja atbuline eiga, todėl atbuline eiga lengviau.

Į buzzer naudojamas įspėja vairuotoją, su skirtingais garsais.Tai yra tikroji pradžia atbulinės eigos radaro sistema.Važiuojant atbuline eiga, jei yra kliūtis ne 1.8 metrų,1,5 m už automobilį, sirena pradės dirbti.

Daugiau rėkia, arčiau transporto priemonės yra kliūtis.Bet nėra balso komandos ir ne atstumas ekranas.Nors vairuotojas žino, kad yra kliūtis, jis negali nustatyti, kiek šios kliūtys iš automobilio ir mažai padėti vairuotojui.

Taikoma Citroen.

Aprašymas:

Atbulinės eigos radaras yra saugos pagalbos automobilio stovėjimo ar atbuline eiga automobilis.Jis gali informuoti vairuotoją apie kliūtis, apie kurias garsas, neatleidžia vairuotojo nuo stovėjimo aikštelė, atbulinės eigos, ir nuo transporto priemonės, ir padėti vairuotojui.Pašalinti defektus regėjimo lauko miręs kampas ir neryškus matymas, saugumui padidinti vairavimo.

Techniniai duomenys:

Gamintojas Dalies Numeris:89348-33010-C0

Spalva: juoda

Pritaikymas:Už "Lexus"

Pakuotė:

1x Elektros Atbulinės eigos Radaras

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Žymos: laidų parkavimo jutikliai, automobilių parkavimo jutikliai, parkavimo jutikliai automobilių stovėjimo aikštelė, parkavimo jutikliai ni, gt parkavimo jutikliai, parkavimo jutikliai espace, lazerio parkavimo jutikliai, aparatas parkavimo jutikliai, parkavimo jutiklis jutikliai, šoniniai parkavimo jutikliai.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Jautrumas /
Pritaikymas Už "Lexus"
Matavimo Diapazonas /
Linijinis /
Rezoliucija /
Histerezės /
Spalva Juoda
Pakartojamumas /
Gamintojas Dalies Numeris 89348-33010-C0

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Už

Už "Lexus" automobilių stovėjimo jutiklių laikiklis 89348-33010-C0 Automobilio Pakeitimo Auto Dalys

Panašūs produktai: