Megztinis moterų megztinis rudenį ir žiemą prarasti laukinių dugno marškinėliai ilgomis rankovėmis apvalios kaklo megztinis megztas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€13.49

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!

Dydžių Lentelė

Dydis Ilgis Krūtinė Peties Rankovės S 53cm 100cm 42cm 52cm M 54cm 104cm 44cm 53cm L 55cm 108cm 46cm 54cm XL 56cm 112cm 48cm 55cm XXL 57cm 116cm 50cm 56cm

Yra 1-2cm differes pagal rankinis matavimas.

Prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.

Visi matavimo cm, atkreipkite dėmesį, 1 cm = 0.39 colių,1 colis = 2,54 cm .

Savybės

Medžiaga : Medvilnė ir Poliesteris.Super minkštas ir patogus audinys meistriškai.Pakankamai tvirtos, galite kasdien dėvėti.

Spalva : Kaip Foto

Rankovės : Ilgos Rankovės

Iškirptė : Apvali Kaklo

Stilius : Casul, Mados

Lytis : Moteris

Proga : Tinka pavasario, rudens ir žiemos, kasdien, šalis, mokykla, darbas, apsipirkimas, gatvės, pažintys.

Modelius Rodyti

Skalbimo Instrukcijos

1.Plovimo temperatūros-ne didesnis nei 30.

2.Nenaudokite baliklio.

3.Pakabinti išdžiūti.

4.Ne geležies.

Atsiliepimai

Jei esate įsitikinusi, palikite 5 žvaigždžių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, kol palikti atsiliepimą arba atidaryti ginčų.Mes stengiamės išspręsti visas problemas už jus.Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemą.

Spalva Skirtumas

Mes stengiamės, kad ekrano spalvų taip tiksliai, kaip įmanoma, bet dėl apšvietimo, skirtingų ekrano, asmeninio supratimo, spalvų ir kitų priežasčių, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl interneto puslapis.Prašome kreiptis į spalvą tikrąjį punktą, kaip galutinį spalvos.Spalva skirtumas nepriklauso kokybės problema.

Pristatymas

Paruošimo Laikas: 3-7 darbo dienas.

Mano siuntimo greitis ir nuotolinio adresą, mes galime naudoti kitų laivybos metodus, o ne laivybos metodas jūsų užsakymą.

Dėl skirtingų muitų politikos skirtingų šalių, gali būti importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų susijusių mokesčių, kurie turėtų būti sumokėti pirkėjas.Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

Žymos: tiffany sesuo papuošalai, sony xperia "lexus" atveju, samsung note 8 0 kaina, nuotraukų skaičius funky, sac tohidlou ross draugais, maža stumti mygtuką, šviesos, galinio vaizdo kamera audi, pasat, nike jordan x offwhite, popieriaus puncher auskarai.

Charakteristikos

Apykaklės O-Kaklo
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas WTEMPO
Apdaila NĖRA
Modelio Numeris d-pp-52u
Medžiagos Sudėtis medvilnės 65%
Technics Kompiuterio Megzti
Storis STANDARTAS
Stilius Atsitiktinis
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Elemento Tipas Puloveriai
Modelio Tipas Kietas
Uždaryti Tipas NĖRA
Drabužių Ilgis Reguliariai
Rankovės Stilius Reguliariai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Megztinis moterų megztinis rudenį ir žiemą prarasti laukinių dugno marškinėliai ilgomis rankovėmis apvalios kaklo megztinis megztas

Megztinis moterų megztinis rudenį ir žiemą prarasti laukinių dugno marškinėliai ilgomis rankovėmis apvalios kaklo megztinis megztas

Panašūs produktai: