3 vnt Drobė Plakatas, Tapyba, Leopardas Laukinių Gyvūnų Spausdinti Kambarį Apdailos HD Grafikos, Tapybos, Namų Dekoro Plakatas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€16.09

-50%

€32.19

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas

Susiduria tuščią sieną,Ar norite paįvairinti savo sienos ir įtraukti kai gyvumą į jūsų Namus?Norite sutaupyti daugiau nei 50% mažmeninės kainos?

Būti pavydas visus savo draugus su šiuo, tendencija BAUDA DROBĖ MENAS Drobė Sienos Menas .

Mūsų drobės spausdina susisiekti su išskirtiniu aukšto lygio.Jis buvo spausdinamas ant AUKŠTOS KOKYBĖS (320gsm) drobės, naudojant ECO-TIRPIKLIS DAŽAI , už ryškus vaizdas su išskirtinių spalvų tikslumas.

Tai unstretched drobės negaliu pakabinti tiesiogiai,tai turi būti įrėminti, prieš kabo.Mes pridėti 5cm baltos sienos, iš kiekvienos pusės dar tęsiasi.

Produktų Ekranas

40x60cmx3pcs

Apie Mus

Mes regėjimo žmonės, ir taip yra jums.Dekoratyvinis Dažymas reiškia daug mums.Štai kodėl mes sukūrėme VAIZDO GROŽĮ .

Jei jūs ieškote drobė meno gamintojas, kuris tikrai rūpinasi profesionalios kokybės ir aukšto lygio aptarnavimą, turite ateiti į tinkamą vietą!Mūsų prestižinių drobė spausdinimo paslaugos, siūlo fotografai, ir menininkai, muziejų kokybės spausdinimas ant drobės ar popieriaus už prieinamą kainą.

Mes siūlome geriausias profesinės spausdinimo paslaugos fotografai, ir menininkai, ir mes esame įsitikinę, kad rasite mūsų drobė art prints būti geriausias prieinamas.

Mes dabar dažniausiai teikia drobė spausdina didmeninė ir išskleidžiamajame laivo paslaugas mūsų klientams.

Galime pagaminti ir parduoti visų rūšių drobė spausdina.Mūsų gaminiai yra vienintelis visame pasaulyje, daugelis užsienio didmenininkų, svetainių savininkai ir individualiems vartotojams, importo drobė spausdinama iš jav.

Mūsų klientams rasti visame pasaulyje, daugelis iš jų buvo doing business ant drobės spausdina su mus daug metų.

Tikimės, kad mūsų futher bendradarbiavimą!

Pastaba:

1. Paruošimo Laikas:mums reikia 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų numberous užsakymus kiekvieną dieną.

2. Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti Taiji.lt,jei norite pakeisti, kol mes laivas juos,prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą. 3. Didmeninė ir lašas laivybos didmeninė,mes siūlome didelį nuolaida arba nemokamai express pristatymas,pažadame, greitas pristatymas.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai,ir negali palikti jokios informacijos apie mus.

Atsiliepimai 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žalos Pristatymo Metu

Mūsų kaina jau yra tranzito žalą draudimo taigi, jei jūsų produktas yra pažeistas transportavimo metu mes suteiksime jums pakaitinį produkto, be jokio mokesčio jums.Tačiau tai yra jūsų atsakomybė siekiant nuodugniai patikrinti prekes, kai jūs gaunate juos, O kurjeriui vairuotojas yra vis dar ten, ir PRIEŠ jums pasirašyti nieko.Jei jūsų prekės yra pažeistas, prieš pasirašydamas prašome atsisakyti jį priimti arba pasirašyti už jį ir nedelsdami susisiekite su mumis.Jei jums pasirašyti už jį, jūs sutinkate, jis yra puikios darbo sąlygos ir pakeitimo bus išsiųstas.

Prieš siųsdami pakeitimo išsamias nuotraukas reikia siųsti į jav, kuriame žalą.Šios nuotraukos turi būti imtasi, ir atsiųsti jį mums, iš karto po gimdymo.

Grąžinimo Politika

Mes pasisakome už mūsų produktų.Prekės gali būti grąžintos dėl mainų ar visiškai grąžinti pinigus per 30 dienų nuo tos dienos, kai jūs gaunate savo prekes.

Mes nesame atsakingi už bet kokius pirkti pasibaigus šiam 30 dienų laikotarpiui.

Grįžti laivyba tenka pirkėjui, išskyrus atvejus, kai atgal yra rezultatas mūsų klaidos (t.y., gausite klaidingą punktas).

Mums teks mokėti už laivybos pakeitimo atgal, jei mainai yra prašoma.

Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko.Jei turite problemų su jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

Mes visada pasiruošę dirbti jums !

Žymos: 005 pen, grafinis žymeklis, meno grafinis, abstraktusis menas, juoda balta, rašalo rašiklis vandens, propaganda, "phoenix" plakatas, saulėlydžio nuotrauką, ežys plakatas, rašalo manga.

Charakteristikos

Medžiaga Drobė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Dalykai Gyvūnų
Yra Protingas Prietaisas No
Rėmas No
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Dydis 40x60cmx3pcs
Funkcija plakatas
Tipas Drobė Spaudiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Forma Trijų filmų Derinys
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Originalus Taip
Formos Vertikalus Stačiakampis
Technics Purškiamojo Dažymo
Modelio Numeris ART3
Stilius Modernus
Paramos Bazės Drobė
Kaligrafijos ir tapybos tipas drobė, tapyba

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3 vnt Drobė Plakatas, Tapyba, Leopardas Laukinių Gyvūnų Spausdinti Kambarį Apdailos HD Grafikos, Tapybos, Namų Dekoro Plakatas

3 vnt Drobė Plakatas, Tapyba, Leopardas Laukinių Gyvūnų Spausdinti Kambarį Apdailos HD Grafikos, Tapybos, Namų Dekoro Plakatas

Panašūs produktai: