MINI PCI-E Dual PCI Riser Card PCI Lizdas Palaiko Užfiksuoti Kortelės Aukso Mokesčių Kortelę, Garso plokštė, Lygiagrečiai Uosto Kortelės

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€16.64

-33%

€25.21

Dalintis

Apie prekę

MINI PCI-E Dual PCI Riser Card PCI Lizdas Palaiko Užfiksuoti Kortelės Aukso Mokesčių Kortelę, Garso plokštė, Lygiagrečiai Uosto Kortelės

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

Maitinimo indikatorius priima mėlyna LED, kuri gali atskleisti mėlyna šviesa po maitinimo, todėl visai gražus ir patvarus.

Išskirtinis inovaciniai sprendimai.Du PCI gali būti perkeltas iš MINI PCI-E lizdą.Panašūs produktai palaiko tik vieną PCI lizdą, ir taip pat palaiko dual PCI darbo tuo pačiu metu.

Galia yra mažesnė nei 16W be papildomo maitinimo, ir yra SATA ir DC 5.5 lentoje, siekiant padidinti energijos tiekimo, kurie yra lankstesni.

PCI lizdas, maitinimo naudoja kietojo kondensatorius filtravimas, kuris gali dirbti aukštos temperatūros ir žemos temperatūros aplinkoje.

Produkto sąsaja: Mini PCI-E, PCI

Paramos sistema: WIN2000/XP/Vista/Win7/Win8/LINUX

Produkto naudojimas: nešiojamas pramonės kompiuterių saugumo MINI-ITX pagrindinėse plokštėse be gimtoji PCI, PCI garso plokštės, Ie kortelės, mokesčių kontrolės korteles, užfiksuoti kortelių ir kitų PCI kortelės negali būti naudojamos, ITHOO tik pradėjo standarto PCI kištuką, kad tęsiasi mini pcie "sąsaja Lizdas, kad atitiktų noras nešiojamojo kompiuterio vartotojų, pramonės kompiuterių saugumo pramonės vartotojams naudotis PCI korteles, tai PCI lizdą plėtros kortelę rinkinys taip pat gali būti naudojama staliniuose kompiuteriuose, naudojimo sąlyga yra ta, kad darbastalio plokštė turi turėti mini pcie" sąsaja; dviejų pilno ilgio bendro intereso projektai gali būti naudojamos Kortelės, atitinka PCI Express 1.0 specifikacija atitinka PCI 2.3 specifikacija, tinka visiškai-aukštis Mini PCIe lizdas

Išplėtimo lizdas: dviejų pilno ilgio PCI 32 bitų 3 hz kortelės lizdas

Paramos 5V&3.3 V PCI įrenginys

dydis:14x7x2cm

Medžiaga:metalas

spalva:juoda

Pakuotės Turinys:

1 x riser card

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Taiji.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Taiji.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: usb 5.0, pcie garso, padengti pci lizdas, dual pcie, išorės pci express lizdas, pci pcie, kortelės lpt, pcie lizdas, garbės v8, lpt port pci.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 14x7x2cm
Paramos Sistema WIN2000/XP/Vista/Win7/Win8/LINUX
Gaminio taikymo Nešiojamas pramonės kompiuterių saugumo MINI-ITX pagrindinėse plokštėse be
spalva Juoda
Tipas Kabelio Adapteris
Sertifikavimo NĖRA
Medžiaga Metalo
Išplėtimo lizdo dual pilno ilgio PCI 32 bit 33MHz kortelės lizdas
Produkto Sąsaja Mini PCI-E, PCI

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

MINI PCI-E Dual PCI Riser Card PCI Lizdas Palaiko Užfiksuoti Kortelės Aukso Mokesčių Kortelę, Garso plokštė, Lygiagrečiai Uosto Kortelės

MINI PCI-E Dual PCI Riser Card PCI Lizdas Palaiko Užfiksuoti Kortelės Aukso Mokesčių Kortelę, Garso plokštė, Lygiagrečiai Uosto Kortelės

Panašūs produktai: