Žiupsnelis Klostyti Nikelio Įvorės Spausdinti Blackout Užuolaidų Audiniai su Linijinės ChadMade Kasandra (1 Grupė) Dydis ir Kolektoriaus Tipo Užsakymą

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€39.02

Dalintis

Apie prekę

APRAŠYMAS

- Skaitmeninė spauda. - Medžiaga: 20% linas, 80% poliesteris per 350 gsm. - Pakabinti gerai teisę iš įpakavimu, ir have a nice subtilus tekstūros išvaizdą, stilingas ir paprastas. - Skalbimo mašinų šiltas, su panašių spalvų.Lengva priežiūra, mašina plauti, būgniniai sausas, mažai, mažai geležies, jei reikia.

PASIRINKTINIS TYRIMAS

Custom užklausą bus atsakyta per 24 valandas.Prašome parengti ir nusiųsti šiuos informacija, tada mes suteikti jums su citata ir ypatingą ryšį, pateikti mokėjimo įsakymą. * Produkto pavadinimas ir Spalvos pavadinimas * Priimti Tipas * Vieno skydo plotis ir Ilgis, CM ar Colio. * Įdėklo tipas Siųsti pranešimą apie Taiji.lt arba siųsti el. laišką adresu [email protected]

MATAVIMO VADOVAS

NUSTATYTI AUDINIŲ LAZDELE AR KELIO PLOTIS • Priemonės plotis savo langą, atsižvelgiant į tai, ar norite, apdaila-sumontuotas arba sienos montuojamas lazdele.Tada išmatuokite savo lazdele arba) kelio ilgis nuo vienos pusės į kitą (išskyrus finalą/bžūp). • Jei nusprendžiate, kad atskleisti visą savo langą, pridėti 3-15" faktinės plotis lango leisti pakankamai vietos, kai užuolaidos yra visiškai atvira, norint išvalyti langą.Jei įrengti naują kelią arba lenkas, tai turėtų pratęsti 3-15 cm arba lango rėmo, atidarymas, leisti, užuolaidos turi būti sukrauti atgal nuo langų ir padengti skirtumą privatumas ir izoliacija tikslu.Tai padės padaryti srityje atrodo didesni, ir taip pat leisti kuo daugiau natūralios šviesos, kiek įmanoma, kai audiniai yra atviras. • Audiniai juostos paprastai yra įdiegta 4" virš lango rėmo. • Apsvarstyti papildomų sienelės reikia dekoratyvinis finials.Pridėti papildomų colių reikalingi dekoratyviniai finials.

NUSTATYTI, APDAILOS PLOTIS ir ILGIS * Vieno skydo plotis = ( Strypas Sekti Visas Ilgis + Pilnatvę ) / Panel kiekis * Užuolaidų parduodamas už skydo, o ne pora. * Priemonė nuo viršaus lazdele, jei norite apačioje draperija būti (1/2" virš grindų, arba maždaug 6" 8" žemiau palangės ).Tai yra jūsų baigtas viršuje, polių hem lašas.Maždaug 1" užuolaidų bus pridėta virš žiedu stovėti virš polių.Tai neturi įtakos kabinti ilgis jūsų užuolaidos, bet ir sukuria baigė žiūrėti - jums nereikia į tai atsižvelgti papildomą 1" savo matavimus.

PILNATVĖS * Mes rekomenduojame, pilnatvę santykis yra 1,25-2X sukurti bangų, ir raukšlės, kai arti užuolaidos. * Pavyzdžiui, lazdele arba stebėti visas ilgis 80 cm, vieno skydo plotis reikia 50 cm, mažiausiai ( 80x1.25=100, 100/2) 80 cm, plotis didžiausias, jei jūs pakabinti 2 paneles.

SANDARIKLIO dangtis

* Vidinis skersmuo įvorės 1.6 cm, išorinis skersmuo sandariklio žiedą 2.25 cm. * 6 grommets 42" wide, 8 50"W, 10 72"W, 12-84"W, 14 100"W, 16 už 120"W, 22 150"W, 26-180" ir 28 200" gatavų užuolaidų plotis. * Pusės apačia 1 colio, apačioje hem 3-1/4 cm. * Išmatuokite ilgį nuo viršaus stulpų ar strypų, jei norite užuolaidų apdaila. * Ji darbai lazdele arba lubų kelio su S formos kabliukai.Žiedu pozicijose netinka užuolaidų, takelių, lauro langai.

ŽIUPSNELIS KLOSTYTI

* Klostyti ilgis 3-1/8 cm.Klostyti gylis 1 cm.Baltos atgal juostos plotis 3-1/8 cm.Pusė apsiuvas 1 colio, apačioje hem 4 cm. * Klostes vietos be 5.5-6.5 cm. * Klostes pin kabliukų kiekis: 9 klostes 50" plotis; 13 klostes 72" plotis; 15 klostes 84" plotis; 19 klostes 100" pločio. * Pin kablys yra reketas sistemą, kad juos reguliuoti.Pin kabliukai įtraukti, bet draperija lazdele žiedai gali būti neįskaičiuotos.Pin kabliukai aukštis reguliuojamas per 3 cm. * Skydo plotis yra plotis, kad klostes, jau nustatytas. 1.8 X audinio naudojimo įsipareigojimų sukurti klostes ir raukšles. * Skydo plotis yra iš kairės klostyti pabaigos į dešinę klostyti pabaigoje, vietoj kairės uždangos pusėje hem dešinėje užuolaidų pusės apačia. * 1.5 cm pusės tuck (iš šonų apačia į kairę arba į dešinę pirmą klostyti). * Išmatuokite ilgį nuo akių žiedo, kur užuolaidų kabliukai pridedamas. * Jei lazdele arba bėgių ilgis 100", pridėti 1.1 x plotis arba papildomus 4" plotis sutampa, ir atotrūkis privatumo, tada, kad 1 skydelio 110" arba 2 grupes, kiekviena 55" įstrižainės. * Ji darbai kelio, skersinis strypas arba polių su žiedais ( o ne strypas su clip žiedai).

VAIZDO APIE TAI, KAIP PASIRINKTI TINKAMĄ UŽUOLAIDŲ

LINIJINĖS TIPAS

Pamušalas galėtų padidinti puikiai apdaila, nori padaryti uždangos minkštos, blokuoti saulės spindulių, sumažina triukšmą ir izoliuoja nuo šilumos ir šalto pjaustymo atgal apie langų susijusios energijos nuostolių.

* Be Pamušalo - Dekoratyvinis - Blokuoti 70-79% saulės šviesos. - Priekiniai spausdinami ir atgal pačios tekstūros, bet balta.

* Privatumo Pamušalas - 100% poliesterio mikropluošto, 90 gsm svorio. - Balta apdaila standarto. - Blokuoti 80-95% saulės šviesos. - Suteikia draperija daugiau kūną ir pilnatvę. - Vidutinio stiprumo apsauga nuo saulės spindulių žalos. - Kad nugaros pusėje draperija lygus ir švarus. - Raukšlėtis, vandens ir dėmių atsparios.

* Kambarys Patamsėjimą, Pamušalas - 100% poliesteris, 140 gsm svorio. - Balta apdaila standarto. - Blokuoti 90-98% saulės šviesos. - Suteikia draperija daugiau kūną ir pilnatvę. - Vidutinio stiprumo apsauga nuo saulės spindulių žalos. - Kad nugaros pusėje draperija lygus ir švarus. - Raukšlėtis, vandens ir dėmių atsparios. - Apsaugo veido audinys nuo kenksmingų UV spindulių. - Suteikti vidutinio didelė šilumos izoliacija. Vidutinė garso izoliacija.

* Blackout Pamušalas - 100% poliesteris, 220 gsm svorio. - Balta apdaila standartinio juoda siūlai viduje. - Blokuoti 95-99% saulės šviesos. - Suteikia draperija daugiau kūną ir pilnatvę. - Vidutinio stiprumo apsauga nuo saulės spindulių žalos. - Kad nugaros pusėje draperija lygus ir švarus Raukšlėtis, vandens ir dėmių atsparios. - Apsaugo veido audinys nuo kenksmingų UV spindulių. - Suteikti reikšmingą šilumos izoliacija. Vidutinė garso izoliacija.

Žymos: užuolaidų linijinės, elvira marškinėliai, gabaritiniai maker rinkinys, prancūzijos žiupsnelis klostyti užuolaidos, karšto kambarys, žiupsnelis klostyti užuolaidos šalį, elvira šeimininke tamsus, triple žiupsnelis klostyti užuolaidos, uždangą gyventi kambarys, 2 linijos pen.

Charakteristikos

Apdorojimo Reikmenys Kaina Įtrauktas
Audinio Svoris ir Medžiagos 350 gsm Poliesteris
Funkcija Apdaila + Pilnas Šviesos, Šešėlių
Tipas Užuolaidų
Antraštė Tipas Žiupsnelis Klostyti, Nikelio Sandariklio Dangtis, Custom
Diegimo Tipas Eksterjero Įrengimas
Savybės Blackout, Kambarys Patamsėjimą, Sunkusis svoris
Naudoti Buveinė
Medžiaga 100% Poliesteris
Technics Audiniai
Atidarymo ir Uždarymo Metodas Kairės ir Dešinės Biparting Atvira
Stilius Vintage, Prabangus, Modernus, Atsitiktinis, Šiuolaikinio, Country, Classic
Vieta Langas
Kolekcijos Pavadinimas Kasandra
Taikoma Langų Tipas Butas Langą
Modelio Numeris 28993545
Modelio Tipas Animacinių filmų
Modelis SPAUSDINTI
Spalvinimas norma Blokuoti 90% Saulės šviesos
Prekės Pavadinimas ChadMade

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Žiupsnelis Klostyti Nikelio Įvorės Spausdinti Blackout Užuolaidų Audiniai su Linijinės ChadMade Kasandra (1 Grupė) Dydis ir Kolektoriaus Tipo Užsakymą

Žiupsnelis Klostyti Nikelio Įvorės Spausdinti Blackout Užuolaidų Audiniai su Linijinės ChadMade Kasandra (1 Grupė) Dydis ir Kolektoriaus Tipo Užsakymą

Panašūs produktai: