Automatinis Šuns Leteną Švaresnis Naminių Gyvūnėlių Kojų Plovimo Šukavimas Šepečiu Nešiojamų Naminių Kačių Purviną Leteną Valymo Puodelio Minkšto Silikono Kojų Plovimo Priemonė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€35.70

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Valymas ir Masažas: šuns leteną cleaner yra pagaminti iš super minkštos silikagelio.Paviršiaus jis yra subtilus ir ji gali veiksmingai sugeria dulkes ir nešvarumus.Minkštas silikoninis adatos gali suteikti naminių gyvūnėlių kojų gaivus ir malonus masažas.

2、Elektros Valymas: šuns leteną švaresnis funkcijų, gryno vario kintamo greičio variklis, ir motorinių funkcijų įtampos, 7.4 V, priekinės ir atbulinės eigos sukimosi, ir jo greitis yra 130RPM, ir normalus gyvavimo variklis yra daugiau nei 500H, kuris pasižymi stipriu energijos ir 2-way valymas.

3、Atskyrimo Dizainas: sukasi linijinės šuns leteną švaresnis priima atskirą dizainą su savo adsorbcijos talpa, kuri galima nuimti, ir automatinis valymas ir plauti rankiniu būdu gali būti parinkta naudojantis šuns leteną švaresnis.

4、Paprastą veiksmą: Kai šuo leteną cleaner yra darbo, tik reikia į nedidelį kiekį vandens (nedidelį kiekį ploviklio yra efektyvesnis), tada įdėti augintinio pėdų, imti kiekviena koja po 1-2 minučių ir sausai pėdų rankšluosčiu.

5、Masto Programos: Tinka didelių ir vidutinių naminių šunų, tokių kaip Haskis, vokiečių Aviganis, auksaspalvis Retriveris, Samoyed, Labradoro, Aliaskos Malamute, ir kt.

Savybės:

Valymas ir Masažas: šuns leteną cleaner yra pagaminti iš super minkštos silikagelio.Paviršiaus jis yra subtilus ir ji gali veiksmingai sugeria dulkes ir nešvarumus.Minkštas silikoninis adatos gali suteikti naminių gyvūnėlių kojų gaivus ir malonus masažas.

Elektros Valymas: šuns leteną švaresnis funkcijų, gryno vario kintamo greičio variklis, ir motorinių funkcijų įtampos, 7.4 V, priekinės ir atbulinės eigos sukimosi, ir jo greitis yra 130RPM, ir normalus gyvavimo variklis yra daugiau nei 500H, kuris pasižymi stipriu energijos ir 2-way valymas.

Atskyrimo Dizainas: sukasi linijinės šuns leteną švaresnis priima atskirą dizainą su savo adsorbcijos talpa, kuri galima nuimti, ir automatinis valymas ir plauti rankiniu būdu gali būti parinkta naudojantis šuns leteną švaresnis.

Paprastas valdymas: Kai šuo leteną cleaner yra darbo, tik reikia į nedidelį kiekį vandens (nedidelį kiekį ploviklio yra efektyvesnis), tada įdėti augintinio pėdų, imti kiekviena koja po 1-2 minučių ir sausai pėdų rankšluosčiu.

Platus Programos: Tinka didelių ir vidutinių naminių šunų, tokių kaip Haskis, vokiečių Aviganis, auksaspalvis Retriveris, Samoyed, Labradoro, Aliaskos Malamute, ir kt.

Naudojimo instrukcijos:

1. Supilkite reikiamą kiekį švaraus vandens į naminių gyvūnėlių kojų plovimo įrenginiu (tinkamas ploviklį yra geriau).

2. Įdėti augintinio kojas į naminių gyvūnėlių kojų plovimo įrenginį, paspauskite įjungimo mygtuką, pėdų plovimo, bus išskalbti ir masažas gyvūnėlio koja greičiu 150RPM, ir kiekviena koja gali būti plaunami per 1-2 minutes.Ištraukti koją ir nusausinkite rankšluosčiu.

3. Po valymo, supilkite nešvarų vandenį į kanalizaciją, ir skalauti, silikoninis šepetėlis naminių gyvūnėlių kojų plovimo tiesiogiai maišytuvas (prašome nedėkite naminių gyvūnėlių kojų plovimo vandenyje).

4. Po naudojimo, vietos naminių gyvūnėlių kojų plovimo saugiai vieta, kur naminiai gyvūnai ar vaikai negali pasiekti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Mechaninė Naminių Gyvūnėlių Kojų Plovimo

Pagrindinės medžiagos, ugniai atsparios ABS

Vardinė įtampa DC7.4V,

Naudoti galia: 6W

Srovė: 800Ma

Maitinimo adapteris: 7.4V1.5A

Gaminio dydis: apie 160*115*180mm/6.30*4.53*7.09 į

Pakuotės dydis: apie 152*122*185mm/5.98*4.80*7.28 į

Produkto svoris neto: apie 0.70 kg

Bendras svoris: apie 0.81 kg

Pakavimo Sąrašas:

Šuns Letena Švaresnis*1

Pastabos:

1. Prijunkite produktas, paspauskite jungiklio mygtuką, variklis bus pasukti pagal laikrodžio rodyklę, paspauskite perjungimo mygtuką dar kartą, variklis sukasi prieš laikrodžio rodyklę, paspauskite šį mygtuką dar kartą, ir variklis nustos suktis.

2. Indikatoriaus lemputė: įjungus produktas, lemputė pradeda švytėti blue po maitinimo, ir lemputė pradeda švytėti raudonai, po išjungimo.

3. Maitinimo adapteris turi būti laikomi toli nuo vandens.

Žymos: šunys leteną cleaner, švarus leteną, m618 plius, cleaner kojų, m618 plius rgb, purvina letena, šuns snukio plauti, katė taurė, cleaner šuns leteną, katė letenas cleaner.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas GoldCister
Medžiaga ABS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Automatinis Šuns Leteną Švaresnis Naminių Gyvūnėlių Kojų Plovimo Šukavimas Šepečiu Nešiojamų Naminių Kačių Purviną Leteną Valymo Puodelio Minkšto Silikono Kojų Plovimo Priemonė

Automatinis Šuns Leteną Švaresnis Naminių Gyvūnėlių Kojų Plovimo Šukavimas Šepečiu Nešiojamų Naminių Kačių Purviną Leteną Valymo Puodelio Minkšto Silikono Kojų Plovimo Priemonė

Panašūs produktai: