Tuščiaviduriai Jogos Skiltyje Putos Volelis Jogos Blokuoti Pilates Fitneso Putos Volelis Salė, Masažas, Mankštos, Raumenų Relaksacijos Mokymo Įrangą

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.98

-30%

€15.69

Dalintis

Apie prekę

Produkto Pristatymas

Gamyklos Tiesioginio Pardavimo Modelį --- Tiesiogiai Tiekti Gamyklos Prekes Tiesiogiai Sutrumpina Atstumą tarp Gamyklos ir Pirkėjas, Duok Man Kokybę ir prieinamą Kainą, Klientams, Pirkėjams!

Ilgalaikio Išteklių Tiekimo, Produktų, kurių Imtasi Natūra, Ilgis 17cm, Skersmuo 7cm, Svoris 350G, Spalva Karton. Pakuotėje.Don ' t Būti Gobšus už Pigiai ir Daugiau Dėmesio skirti Kokybės.Priežastis, Kodėl Jūs Gaunate tai, Ką Mokate Qiangu tą Pačią Kainą, Yra tas Pats, Geros Kokybės, Gera Pasiūla, Aukštos Kokybės ir priimtinos Kainos, Tik Gera Produkto Kokybė Gali Laimėti-Laimėti Bendradarbiavimą su Klientais Ilgą Laiką.Produkto Vaizdas

Produkto Analizė

Bendrovė Įvadas

Pardavimo Skyriaus ir Verslo Departamento Yiwu Guangrui E-Komercijos Co., Ltd.Įsikūręs Yiwu International Business Mieste, Kinija.Tai Yra Didelio masto Įmonė Specializuojasi Gamybos ir Skatinimo, Sporto Įranga, Sporto Inžinerijos ir Kitų Sporto Prekių.

Po kelerių Metų, Sparti, Mūsų Produktai Yra Eksportuojami į Visas Pasaulio šalių ir nustatė, Stiprus Pardavimo Tinklas Prekyviečių Visos Šalies Dalyse.

Remiasi Tobula Rinka, Patogus susisiekimas ir Išvystyta Informacijos Tinklą, Mes Buvo Prilipęs prie Verslo Filosofija "Klientas Pirmą, Žengti į Priekį" Daugelį Metų laikosi Principo "Klientas Pirmasis" tikslas-Teikti Aukštos kokybės Paslaugas Mūsų Klientams.Mes Suteikiame Atgal į Mūsų Klientų, su 12 Taškų Entuziazmo, Kad Prekės Yra Visiškai Rezervuota, Kokybę, Absoliučiai Garantuotą, ir Pristatymo Laiku, Taip, Kad Klientai Gali Tapti Mūsų Partneriais, Ramybę ir Pasitikėjimą.

Nuolatinis Naujovių, Neriboto Kūrybiškumo, laikantis Verslo Filosofija "Kokybės Pirma Reputaciją Pirmasis" Klientams, Būti Sąžiningas, Nuoširdus, Sąžiningas, Nuoširdus, Sąžiningas tarnavimas Principas, Mes Laikomės "Vientisumo Valdymo Principas" Aukštos Kokybės ir priimtinos Kainos ", Atsižvelgdama į Rinkos kaip Vadovas ir Visapusiškai Pagerinti Produktų Kokybę, Vis Aršios Konkurencijos Rinkoje, Nuolat Kurti Naujus Gaminius, Atsižvelgiant į Rinkos Paklausą, siekiant Patenkinti Didėjančią Paklausą, Klientų, surinkti Aukštos kokybės Prekes Mūsų Nesiliaujantys Siekimas ir keitimasis Verslo Galimybes Yra Mūsų pradinis tikslas.

Ateityje Plėtros, Esame Pasiruošę Bendradarbiauti su Jumis, Ieškoti Bendrų Plėtros ir Sukurti Platesnę Rinką. -- Pagarbiai Sveiki Naujų ir Senų Klientų Namuose, ir Užsienyje Ateiti ir pas Mus.Gamyklos Subjektas Ekranas

Ilgai 17cm Pirkimo Pastabos

Dėl Fotoaparato Fotografavimo ir Kompiuterio Ekrane, tačiau Gali Būti ir Spalvų Skirtumas tarp Realių Objektų ir Nuotrauką.Jei Jūs Turite Spalva Reikalavimus, Prašome Susisiekti su Mumis iš Anksto.Priešingu Atveju, Ji Yra Laikoma Priimtina, Kad Ten Gali Būti Mažos Spalvų Nukrypimai.Prašome Suprasti, Nepatogumus!

Dėl Santykinai Didelių Svyravimų Žaliavų ir Užburtas Citata Konkurencijos Internete, Kaina Kiekvieno iš Mūsų Produktai Negali Būti Rodomas Priešais Klientams Labai Tiksliai, Kaina Pažymėtus Čia Yra Tik informacinio!Reikia kreiptis Atpažinti!

1. Įprastomis Aplinkybėmis, Visi Mūsų Didmeninės Prekės Yra Siunčiamos Laivybos Departamento (Miestų virš Apskrities Lygmeniu, iš Esmės Yra Tiesiogiai Ar Perkrovimo).po to, kai Prekės Atvykti į Jūsų Miestą, Laivybos Įmonė Bus Skambinti Jums, kad Informuotų Jus apie prekių Pristatymo.Laivybos, Paprastai Yra Apskaičiuojamas Pagal Vienetų Skaičių (kol Jis Nėra Pernelyg Sunkus Ar Pernelyg Purus Produktai, Kai kurios Sritys Apskaičiuojamos Pagal Svorio Prekių.) Dėl išsamesnės Informacijos, Prašome Kreiptis į Įkrovimo Standarto Siuntos Bendrovė.Siuntos Klientams, Krovinių Mokama Siuntos Bendrovės, Kai Jūs Pasiimti Prekes, ir Jums Reikia Tik Mokėti už Prekes.

2. Jei Yra, Specialūs Reikalavimai, Jei Yra Paskirtas Laivybos Departamento, nurodykite Užsakant, Mes Pristatysime Prekes Pagal Krovinio Departamentas, kurį Nurodote.

3. Jei Jūs Perkate ne Nulinis Arba Didmeninės Maža Suma ir Imtis skubaus Pristatymo nedideliais Kiekiais, Express Pristatymo Mokestis Turi Būti Mokamas Atsižvelgiant į Sumą, kurią greitojo pašto Bendrovė.

4. Galite Pasiimti Ją Namuose, tame Pačiame Mieste

5. Skubus Pristatymas Mažus Daiktus

Skersmuo 7cm

Sunkiųjų 350g

Žymos: naudotis putos volelis, back roller, roll joga, namų roller, putų roll, masažo volelis joga, foami, atgal pagalvėlės fitneso, massag roller, blokuoti joga.

Charakteristikos

Čia Gali Būti Suteikiama Is
Pagrindinės Pardavimų Regionuose Rytų Azija
Kilmė Zhejiang
Produktų Kategorijos Kita
punktas jh102
Pagrindinių Tolesnių Platforma Noras, "Amazon", "Indie"
Modelio Numeris jh102
Specifikacijos 17cm
Taikymo Atvejais Fitneso įranga,
Kategorijos Jogos Pagalbiniai Produktai
Ar Tarpvalstybinių Is

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Tuščiaviduriai Jogos Skiltyje Putos Volelis Jogos Blokuoti Pilates Fitneso Putos Volelis Salė, Masažas, Mankštos, Raumenų Relaksacijos Mokymo Įrangą

Tuščiaviduriai Jogos Skiltyje Putos Volelis Jogos Blokuoti Pilates Fitneso Putos Volelis Salė, Masažas, Mankštos, Raumenų Relaksacijos Mokymo Įrangą

Panašūs produktai: