Automobilių Oro Valytuvas su HEPA Filtras,Oro Valytuvas su HEPA Filtras Kambariai Automobilių,Kambarių Tarnyba,Nešiojamas Mini Oro Valytuvas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€35.42

-12%

€40.71

Dalintis

Apie prekę

Automobilių Oro Valytuvas su HEPA Filtras:3 etape, filtravimo, išvalyti orą nuo kenksmingų teršalų, greitai.Šis automobilis jonizatoriaus oro valytuvas su 20 milijonų neigiamų jonų koncentracija pašalina 99.99 Procentų dulkių, kvapų, formaldehido ir smulkių kietųjų dalelių

Gryno Oro Sumažinti Kvapus:Šio automobilio oro valytuvas jonizatoriaus pašalina kvepia dūmai, naminiai gyvūnai, maistas, žmogaus kvapo ir daugiau.Oro valytuvas automobilių yra naudinga mažoms erdvės, kaip tualetas, patalpų, biurų, automobilių, konferencijų salės, visi pramogų vietose.Pradėjus kvepalų automobilių oro valytuvas,kvepalai bus su išgrynintas oras.

Nešiojamų Oro Valytuvas Auto: jūs galite imtis, švarus oras kelyje, nesvarbu, kur keliaujate.Šis Oro valytuvas gali naudoti USB.labai mažas dydis,imtis automobilį hepa oro valytuvas lengvai ir visur.

Lengva Veiklos: Vieno mygtuko paspaudimu kontrolės su trijų darbo režimas ir trijų skirtingų ventiliatoriaus sukimosi greitis.Mėlyna ir raudona šviesa įjungti atstovauti auto režimu.Paspauskite vieną kartą,mažo greičio režimas,mėlyna indikatoriaus lemputė.Paspauskite dar kartą,didelio greičio režimu,mėlyna lemputė akimirka nuolat.Paspauskite trečią kartą,automobilių oro valytuvas bus pakeistas į rezervinio statuso,raudona indikatoriaus lemputė.

GREITAS ORO APYVARTA: Tai trunka tik 3 minutes, pertvarkyti oro į savo sedanas švarus, grynas oras. 5 min mažas SEDANAS ir 7 min, minivenų.Kokia puiki dovana kažkas su alergija, astma ar jautriai reaguoja į automobilio oro gaiviklis purškimo.

Spalva: pilka

Medžiaga: aliuminio lydinys + ABS

Dydis: 66x180mm

Pakuotės Turinys:

1 * Nešiojamų oro valytuvas

1 * usb kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: namų oro filtras, oro purifi, xiaomi mi 98, orui išgryninti namuose, oras švarus, oro terapija, sterilizer už xiaomi, oro f, xfxt01zm, oro purfier.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas FGHGF
Stilius Oro Valytuvas
Naudojimo Sąlygos Namų ūkio
Taikymo sritis 11-20㎡
Įtampa (V) 6V
Talpa (CFM) gražus
Triukšmo Kaip 50dB
Prašymas 10-20m3
Benzenas Pašalinimo Lygis 99.00%
Vėjo Greitis STANDARTAS
Oro Kiekis Žemiau 50m3/h
Galia (W) 5w
Funkcija Drėkinimo Efektas
Modelio Numeris Oro Valytuvas
Tipas Neigiamų Jonų
Maitinimo Šaltinis USB
Anijonas Tankis 1000000pcs/m3
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Formaldehido Pašalinimą Norma 96.20%
Deguonies Tiekimas Žemiau 1L/min
Įrengimas Mini

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Automobilių Oro Valytuvas su HEPA Filtras,Oro Valytuvas su HEPA Filtras Kambariai Automobilių,Kambarių Tarnyba,Nešiojamas Mini Oro Valytuvas

Automobilių Oro Valytuvas su HEPA Filtras,Oro Valytuvas su HEPA Filtras Kambariai Automobilių,Kambarių Tarnyba,Nešiojamas Mini Oro Valytuvas

Panašūs produktai: