Nauja Išpardavimas
10VNT/Vieną Langelį CARMEX 22IR N60 Karbido Įdėklų Tekinimo Įrankis Griovelį Turėtojas Padidinti

10VNT/Vieną Langelį CARMEX 22IR N60 Karbido Įdėklų Tekinimo Įrankis Griovelį Turėtojas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€97.98

Dalintis

Apie prekę

10VNT (vieną LANGELĮ ) CARMEX Karbido Įdėklai

Modelis : 22IR N60 BAKALAURAS

* Mes turime tiek la rge parduotuvėje įvairių karbido intarpus, kad mes turime g nančius tiekimo galimybes bei garantuoti kokybę ir mūsų produktus. * T jis aukcionai yra tik kai kurie iš mūsų produktų,vis dar yra kai kurie oher karbido intarpus, kad buvo ne ant mūsų websides . * P nuomos nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kitų karbido įdėklai.Pristatymas:

*Visos prekės bus išsiųstos per 7 darbo dieną po apmokėjimo aišku.Grąžinimo politika: Jeigu dėl kokių nors priežasčių jūs nesate visiškai patenkinti, Visi grįžta pritarta. · Jūs turėtų susisiekti su manimi per 30 D ų gavus prekę. · Grąžinamoji išmoka, atsižvelgiant, kaip Pinigų grąžinimo arba Keitimo Pačią Kainą Atributika . · Papildomos grąžos politikos duomenys: Mes griežtai QC, kol mes išsiųsti prekes ,stengiamės, kad prekės jums puikios būklės!Mes bus atsakingas už keisti ar grąžinti galite visiškai, jei yra tam tikra problema, nes į mūsų prekių kokybė, kai gausite !

Atsiliepimai:

*Mes visada bando mūsų viską, kad teikti geriausias paslaugas ir patikimus produktus už kiekvienam klientui.Prašome susisiekti su mumis per ebay pranešimą arba el. laišką, norėdami išspręsti problemą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. *Mes labai vertiname jūsų keturi 5 žvaigždučių TEIGIAMŲ atsiliepimų.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.Mes stengiamės jums padėti, jei jums kyla kokių nors problemų PASTABA: PRAŠOME SUSISIEKTI SU MUMIS, JEI JUMS REIKIA DIDELĖS SUMOS, ARBA KITŲ DAIKTŲ,

Žymos: carmex, balzamas blizgesys, tai blakstienų tušas, lūpų blizgesys, carmex original, lūpos, lūpų oda, carmex už lūpų, gėlių makiažas, lūpų balzamas.

Charakteristikos

Danga NO
Naudojimas Išorinio Tekinimo Įrankis
Modelio Numeris 22IR N60 BAKALAURAS
Kietumas n60
Medžiaga Sunku Lydinio

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10VNT/Vieną Langelį CARMEX 22IR N60 Karbido Įdėklų Tekinimo Įrankis Griovelį Turėtojas

10VNT/Vieną Langelį CARMEX 22IR N60 Karbido Įdėklų Tekinimo Įrankis Griovelį Turėtojas

Panašūs produktai: